Předčasné Vánoce: nové LYNX Grunex počítače jsou tu!

  Lynx    reklamní článek   

Blíží se nový rok a to znamená novou generaci počítačů LYNX Grunex. Na trhu figurují již několik let a každoročně se těší velké oblibě u hráčů. Letošní stroje mají skvěle nakročeno, aby v trendu pokračovaly.

Na výběr je opět z více sestav, aby si každý zájemce našel tu nejlépe vyhovující. Na všechny dojde řada, my se ale nejdříve zaměříme na LYNX Grunex ProGamer 2018. Proč právě střední model?

LYNX Grunex ProGamer byl v minulých generacích suverénně nejoblíbenější z LYNX Grunex rodiny (v letech 2015 a 2016 šlo dokonce o nejprodávanější herní počítač celkově). ProGamer nabízí výborný poměr cena/výkon, tichý chod a samozřejmě unikátní design. Na počítačích LYNX Grunex ProGamer probíhá každoročně řada eSport turnajů a využívají se i v herně nejoblíbenějšího pořadu o počítačových hrách RE-PLAY.

Řada nových počítačů si opět drží barevné odlišení a řada z vás určitě elegantní modrou barvu modelu ProGamer dobře zná. Design tradičně prošel aktualizací a letos potěší hlavně ty, kterým se u minulého modelu zdálo, že by grafických prvků mohlo být méně.

Nejdůležitější jsou samozřejmě komponenty. Výkon počítače zajišťuje tradiční kombinace procesoru Intel Core i5 a grafické karty NVIDIA z aktuální 10. řady. To znamená procesor Core i5-7400 (zvládne až 3,5 GHz) a grafickou kartu GeForce GTX 1060 s 6 GB paměti. Dostanete tak grafickou kartu, která si s aktuálními hrami hravě poradí.

Zbytek výbavy doplňuje rychlé SSD s kapacitou 250 GB s nejnovější technologií 3D NAND od WD, tradiční pevný disk velikosti 2 TB a 16 GB rychlé operační paměti typu DDR4. SSD vám poskytne dostatek místa na systém Windows 10 a několik her.

Na tomto místě bychom vám mohli samozřejmě popsat, jak je počítač výkonný a jak krásně na něm budou vypadat hry. To by ale bylo moc jednoduché. Po vzoru omílaného hesla „důkaz místo slibů“ jsme opět připravili reálnou ukázku výkonu v podobě tabulky a videí.

* Texture: Medium, View distance: Ultra, Anti-aliasing: Ultra, Shadows: High, Effects: Very Low, Post-Processing: High, Foliage: Ultra

Na začátku videa vždy uvidíte, na jaké nastavení hrajeme a počet snímků za sekundu (FPS) můžete sledovat v pravém horním rohu. Většinou jsou detaily nastavené co možná nejvýše, abychom naplno ukázali možnosti počítače. Samozřejmě, kdo chce více FPS, jednoduše sníží nastavení detailů.

 

Pro začátek jsme vybrali mix populárních her, které podle nás důkladně demonstrují výkonové možnosti stroje LYNX Grunex ProGamer 2018. CS:GO je klasika, k tomu asi není co dodat. Aktuálním hitem PC hraní je PlayerUnknown's Battlegrounds či zkráceně PUBG. Mějte na paměti, že se jedná o hru v předběžném přístupu a velké optimalizace ji ještě čekají.

 

 

 

Dále jsme zvolili Battlefield 1. Stále se jedná o jednu z nejhezčích a nejpopulárnějších on-line stříleček. Navíc používá engine Frostbite, na kterém běží skoro všechny hry od EA. Získáte tak představu, jak zhruba poběží ostatní tituly tohoto vydavatele. Jedno z videí vám ukáže žhavou novinku Assassin's Creed: Origins a detailně zpracovaný Egypt.

 

 

 

Hotové sestavy už dávno nejsou něčím, nad čím byste měli mávnout rukou. Při jejich koupi dostanete železo připravené odborníky, s plnou zárukou a vše co musíte udělat je zapojit do elektrické sítě, připojit monitor a periferie, nainstalovat hry a hurá do akce. Pro ty, kteří se nechtějí pouště to experimentů při sestavování vlastního počítače ideální volba, která pod stromečkem neurazí ani jednoho hráče. LYNX Grunex ProGamer 2018 koupíte buď samostatně nebo ve speciálním balíčku „LYNX Virtuální pokojíček" s headsetem pro virtuální realitu Oculus Rift & Touch.

 

Počítač zakoupíte se zárukou 3 roky, kterou můžete uplatnit v síti servisních středisek LYNX. Servisních míst je více než 100 a počítač Vám obvykle opraví do 5 pracovních dnů.

Tento článek je placenou reklamou

Esperanta
Esperanta Dragon

Esperanta je autorem 629 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.