Proběhla další vlna banování - 13. října

  BAN    Legion   

Čas je naše nejdražší komodita, kterou má každý od narození ve svém vlastnictví. Spousta lidí si ho však snaží ušetřit pomocí third-party softwaru. Jak to dopadlo, už jste se nejspíše dozvěděli z názvu článku.

 

Máme tady další várku banů a Blizzard tak dává jasně najevo, že nebude v žádném případě tolerovat jakýkoliv pokus o podvádění, díky němuž může být v konečném důsledku negativně ovlivněn zážitek ze hry ostatních poctivých hráčů. Toto tvrzení platí zejména z ekonomického aspektu hry, kdy jsou tito takzvaní "botteři" schopni vydělávat i tisíce na převádění goldů za reálnou měnu.

 

Smutné je, že samotní hráči, co takto goldy nakupují, si často neuvědomují, že sami vystavují svůj účet riziku. Častokrát jsou samotní kupci dopadeni a nemilosrdně potrestáni.

 

Další skupina hráčů pod drobnohledem Blizzardu byli cheateři, kteří často zneužívali schopnosti, ke kterým poctivý hráč nemá přístup.

 

Blizzard tímto posílá jednoznačnou a stručnou zprávu všem "škůdcům", že nadále hodlá bojovat a potrestat kohokoliv, kdo se jakkoliv pokusí porušit Terms of Use a kazit zážitek ze hry ostatním.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Nevdecnik 17.10.2017 12:46

V článku není ani nastíněno, jak ty lidi podváděj. Jak teda? Díky.

Ellendway 17.10.2017 13:17

„Spousta lidí si ho však snaží ušetřit pomocí third-party softwaru.“

Nevdecnik 17.10.2017 15:16

@Ellendway Ale co ten software dělá? Já třeba používám několik addonů a to jsou vlastně taky programy 3. strany. Zajímalo mě, o čem se v článku mluví, i když nezajímá mě to až tolik, abych googlil a překládal cizí fóra. Kdyby to někomu stálo za jednoduchou odpověď, budu rád.

17.10.2017 16:13

@Nevdecnik vetsinou se jedna o boty co sami behaji po svete a farmi goldy, dalsi zas prodavaji goldy pres ruzny weby(to nejsou boti ale jen zprostredkovatele), a pak tu sou ruzni prutahari za real money zaplatis normal penize a metod te protahne novym raidem na mythic, myslim ze v predchozi ban vlne co beyla nekdy v srpnu tak zrovna od nich par lidi zabanovaly+ nekolik dalsich z top gild

Lockdaar 17.10.2017 12:34

Hezký datum na rozdání banů v pátek 13. ...

Vatt'ghern 17.10.2017 11:07

Jen do nich!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet