Prodáno 4,7 miliónů kusů Cataclysmu

/pic/uploaded/47

Krátce po vydání se Cataclysm stal nejrychleji prodávanou PC hrou na světě. Dnes vyšla oficiální tisková zpráva Blizzardu o tom, že se nejnovějšího datadisku k World of Warcraft prodalo neuvěřitelných 4,7 miliónu kusů za jeden měsíc! Cataclysm tím tak získává další pomyslný "Feat of Strength", protože i toto číslo je rekord v počtu prodaných kusů nějaké PC hry za jeden měsíc.

Vytvořili jsme tisíce nových questů, vytvořili nové země k prozkoumávání a značně vylepšený herní svět pro World of Warcraft: Cataclysm, což je naše největší a nejambicióznější rozšíření dosud.

Tyto slova řekl Mike Morhaime, CEO a spoluzakladatel společnosti Blizzard Entertainment. Ten také dále pokračoval.

Jsme uzemněni reakcí komunity. Rádi bychom jim poděkovali za jejich pokračující podporu a vášeň pro World of Warcraft a za pomoc Cataclysmu k dosažení tohoto neuvěřitelného milníku.

Datadisk Cataclysm mohou hrát lidé na celém světě, snad jen s výjimkou Číny. Ale ti mají aspoň Wrath of the Lich King a už se neplácají na datadisku The Burning Crusade. Ovšem jakmile bude i v Číně povolen datadisk Cataclysm, tak se určitě dočkáme značného nárůstu prodeje tohoto datadisku. Ono se taky není čemu divit, když tuto hru hraje již přes 12 miliónů lidí.

Jak se k těmto číslům stavíte? Kdy překoná Cataclysm pomyslnou laťku 5 miliónů prodaných kusů?



Naposledy upravil/a Wrent 10.01.2011 v 19:05:48.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet