Půlnoční předprodej Mists of Pandaria

http://media.wowfan.cz/predprodej/logo
Ještě se ani nesetmělo, ale před zavřenou pražskou prodejnou Xzone.cz stepuje již první nadšenec, fanoušek World of Warcraft, a velice brzy také jeden z prvních majitelů sběratelské edice. I přes ne úplně teplé počasí vyrazil k obchodu již asi na šestou hodinu. Šestihodinová rezerva se vyplatila, Lotresk dnes nebude mít konkurenci a odnese si hru jako první. Naštěstí se nemusí dlouho nudit, jeho kamarádi se nenechali příliš zahanbit a dorazili asi o hodinu později.
největší nedočkavci na předprodeji mists of pandaria pizza svačina Od šesti hodin ve frontě, to vám pořádně vyhládne.
Půl hodiny před otevřením obchodu je na nich již znát patřičné vzrušení. Není se proto čemu divit, když Lotresk (překvapivě) říká: "Až přijdu domů, tak zadám klíč a budu hrát, než padnou servery! Pokud se teda vůbec přihlásím..." Doufejme, že se mu to povedlo. Jeho cílem totiž bylo dostat se rychle na nejvyšší level a co nejdříve prozkoumat nové raidy, na něž se jako většina zúčastněných těší asi nejvíce. Pragmaticky také hodnotí leckým nenáviděnou novou rasu: "Mně se Pandy líbí, kdyby nepřidali ty, tak tam bude zas něco jiného, na co budou nadávat zase ostatní. Pandy jsou OK." Během našeho rozhovoru začíná fronta narůstat...
dlouhá fronta na předprodeji mists of pandaria v praze fanoušci mists of pandaria Počet lidí stoupal a stoupal...
Tradice předprodejů Blizzard datadisků je už několik let stará. Mezi ty největší akce samozřejmě patří ty organizované samotným Blizzardem, kam přichází stovky lidí a můžou si krátit dlouhou chvíli doprovodným programem. I v Čechách např. právě XZone často organizuje různé tématické předprodeje, a Mists of Pandaria tak nebyla první akcí. Každopádně s rozmachem digitální distribuce her se počty návštěvníků předprodejů snižují, tudíž předprodej Mists of Pandaria nedosáhl takové velikosti, jako např. akce k vydání WotLK. I tak ale k žižkovské prodejně přišlo nějakých 60 lidí, což je stále docela úctyhodné číslo.
prodejní pult mists of pandaria hanzik u plakátu Xzone.cz se tentokrát s výzdobou obchodu a dárky opravdu předvedli!
Soutěž o nejnedočkavějšího fanouška tedy s přehledem vyhrál Lotresk, ale co se týče velikosti svého fandovství, v tom má ve frontě smělou konkurenci. Párek dvou WoWkařů totiž dorazil v úžasných kostýmech trollů, nechybí zmalované tváře a dokonce ani věrohodné kly. Z datadisku jsou vyloženě nadšení: "Já se těším, až si založím malýho Pandarena!", okamžitě začíná vykládat slečna. "A taky bude super, že budeme moci Alíkům nakopat pr**l veřejně! A stejně tak Garroshovi, až bude zlej, toho taky nemám ráda!". Její přítel střídmě dodává, že on se těší hlavně na tu spoustu nových questů. Mladá trollka to shrnuje: "On se těší hlavně na achievementy, zatímco já na takový ty kravinky okolo."
trollové na předprodeji mists of pandaria v praze logo a police u xzone Hřebem večera byli samozřejmě dva Trollové, kteří přišli až z dalekého Durotaru!
Tihle dva ale nejsou jediným párem, jenž dorazil na předprodej. Máme tu i dva matadory, kteří byli na předprodejích i jiných her - a to se jim právě trochu vymstilo, protože si dle svých zvyklostí stoupli na druhou stranu fronty (naštěstí se ale ostatní zákazníci uvolili a pustili je na jejich právoplatná místa). I kdyby se tak však nestalo, bylo by jim to asi jedno. Přece jen u půlnočních předprodejů dnes již o čas nejde, jejich hlavní motivací je doplnit sbírku "WoW krabiček".
láska hýbe světem warcraftu na předprodeji mists of pandaria popis obrazku=pro datadisk na motorce Warcraft není jen světem válek a bitev...
Ve frontě se také vyjímá slečna, u níž je jasné, že si za cílem jde i přes všechny překážky. A dnes tím cílem byla právě koupě datadisku Mists of Pandaria, a ani to, že musela chodit o berlích, ji nezabránilo na půlnoční předprodej dorazit. "Jdu koupit datadisk, berle, neberle.", okamžitě reaguje na naši otázku. Krom toho se těší na velice specifickou věc - tanec Pandarena. Na druhou stranu jí některé věci přijdou až příliš zjednodušené. Ale stejně jako jejímu kamarádovi jí přijde skvělý koncept Pokemonů v Pet Battle system.
na berlích na předprodej mists of pandaria čtenář the shattering Jsou různé prostředky, jak se můžete dopravit na předprodej.
To jsme se ale z fanoušky zapovídali! To je ale hodin. Do spuštění serverů zbývají necelé tři minuty!
shut up and take my money blizzard šťastný majitel mists of pandaria SHUT UP AND TAKE MY MONEY !!!
Tady ale všechny spíš zajímá, že ve stejnou chvíli se také otevřou dveře obchodu a všichni si konečně budou moci sáhnout na vytouženou krabici, ve které se doslova skrývá klíč k novým dobrodružstvím. Žádný z čerstvých majitelů se ani nesnaží skrývat nadšení, jejich dnešní quest KOUPIT COLLECTORKU byl zdárně dokončen. Ani se jim nemůžeme příliš divit, že všichni rychle spěchají hru nainstalovat a žádosti o rozhovor už více či méně slušně raději odmítají.
for the horde and the pandaria da trolls in da pandaria Máme to! Je to naše!
Nebojte. Zase se uvidíme. Příště. U příštího datadisku!


Naposledy upravil/a Wrent 15.10.2012 v 16:52:37.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet