PvP sezóna 14 a Pirátský den 2013

World of Warcraft PvP season 14
Nyní nastal okamžik, na který čekal každý PvP hráč. Začala nová sezóna a vy se tak můžete, spolu se svými kamarády, vrhnout pod vlajkou Aliance nebo Hordy do nemilosrdných bojů v Arénách. Proto si nezapomeňte nabrousit své nože a zopakovat kouzla, jestli je dobře umíte. V Arénách se totiž chyby neodpouštějí! Sebemenší chyba může znamenat vaši smrt a porážku vašeho týmu. V nové sezóně nás čeká hned několik změn. Jako hlavní bych zmínil to, že byly zrušeny Aréna týmy a místo toho dostane každý hráč svůj osobní rating a budete se přihlašovat do arén pomocí party, podobně jak tomu je v Rated battlegroundech. Všechny změny naleznete vyjmenovány v článku, na který se dostanete, když kliknete na odkaz níže.
>> Pokračovat na článek <<

Pirátský den 2013

Yaaaarrrr, přátelé! Pirátský den je zde. Piráti s pravým pirátským hákem se objevili ve všech městech a roznesli, že Kapitánka Dread DeMeza a její hrdá posádka přistáli v Booty Bay a prohlásili tento den za Pirátský. Pokud jste dostatečně odvážní, přidejte se k nám a užijte si tento den v pravé pirátské náladě a splňte vše potřebné k tomu, abyste se stali členem posádky.
Jako první věc si promluvte s jakýmkoliv pirátem ve městě, který vám dá kostým. Tento převlek vám pomůže dostat se do ducha slavnosti. Jakmile jste řádně oblečeni, neváhejte a leťte do Booty Bay, kde je již zábava v plném proudu. Kapitánka Dread DeMeza mezitím převzala střechu banky a aukce, na které je její posádka. Po krátkém rozhovoru vás "přemění" do pirátského, abyste si mohli užít ještě více zábavy na 12 hodin. (Tento buff může být odkliknut, ale stále budou přetrvávat výhody na různé soutěže.)
>> Pokračovat na článek <<
Jste spíše PvP nebo PvE hráči? Líbí se vám změny, které budou od nové PvP sezóny? Chodíte na Eventy nebo vám už lezou krkem? Líbí se vám Pirate Day?

Naposledy upravil/a Astra 19.09.2013 v 19:09:24.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet