Quiz, Dual spec, Aréna turnaj, Info

Na začátek bych se chtěl trochu omluvit za polevení z tempa aktualizovanosti webu, ale nebylo tolik času :). Ačkoli dnes nepřináším žádný pořádný gameinfo článek, stále tu pro Vás mám zajímavé věci. Jak již jsem psal, já plánuji článek o "novém datadisku (nic se ještě neví, pouze dohady)" a možná něco o makrech. I od ostatních redaktorů se snad můžete těšit na nějaké zajímavé články, například prozradím úplné překopání sekce mobové a snad přibudou i nějaké lokace a hrdinové.

Nejprve Vám řeknu o té věci, za kterou nestojím tak úplně já. Člověk říkající si H@ammy pro náš web totiž sepsal kvíz, který jsem po několika úpravách (a opravách :D) dal na web. Najdete ho buď pod tímto odkazem nebo v sekci kvízy.

Blizzard vydal konečně nějaké vydatnější info o dual spec! Nyní víme, kde přesně půjde talenty přehazovat, kolik to bude stát či co se ještě změní při přehození specializace... To vše ve formě rozhovoru s Ghostclawerem od Blizzardu najdete u informací k patchi 3.1.

Co je to dual spec?
Dual spec je prvek hry, který vám umožní mít uložené dvě různé specializace talentů, glyfů a action barů.
...


Již brzy, 17.2.2009 | začíná také druhý ročník Arena Tournament. Hráči, kteří se chtějí připojit musí zaplatit připojení na speciální arena servery. Nejlepší týmy si nakonec rozdělí až 200,000$! Servery budou mít instant 80ky s dostupností vybraného WotLK gearu. Navíc hráči dostanou obrněného murloca jako peta (asi i na své hlavní postavy) a nejlepší týmy dostanou i na své hlavní postavy titul Vanquisher. Nějaké informace se můžete dočíst v článku o ATR, je ale trochu zastaralý :), podstatu však vystihuje.

Četli jste ve článku o patchi 3.1, že hunterům odstaní náboje, které mizí vystřelením? Toto Blizzard opravdu plánuje, ale asi se to objeví s nějakým pozdějším patchem. Jinak bych Vám taky mohl říci, že Love is in the Air achievements, nejsou až tak náročné jak to původně vypadalo :). Pokud s jejich plněním máte problém, nebojte se nás kontaktovat. Těšte se na brzké vyhodnocení soutěže :).
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet