Screeny, Hrdinové, Kil'Jaeden video, Upozornění

Úplně na začátek se omlouvám všem, kterým jsem slíbil uveřejnění věcí, které mně poslali, ať už na včerejšek či na pátek...Ale nebojte, vše (alespoň doufám) co jste mi poslali se tu dnes objeví:

Jan Ševčík & Peter Guczmann (obrovský THX to them) udělali exkluzivně pro náš web screenshoty z nejnovějšího datadisku! Najdete tam úplně všechno co vás zajímá, od lokací, kouzel a předmětů až po obrázky nejnovějšího povolání. Všech 112 screenů najdete v této galerii.

Dnes můžeme konečně oznámit, že sekce Hrdinové je kompletní! Přičinil se za to hlavně Nelo14, který si dal tu práci a dopsal zbývající dva hrdiny, kterými byli Ničitelé Deathwing a Mannoroth. Za dokončení této sekce bych chtěl také poděkovat WoWkaři a hlavně Al-ADAMovi (čili mně :-D), který se z touto sekcí asi rok potýkal. Je ale možné, že ještě nějací hrdinové budou přbývat.

Všetko to začalo Sargerasovou zradou, vyvolením 2 hlavných generálov jeho Burning Legion : Kil'jaeden Podvodník a Archimonde Poskvrniteľ. Títo generáli, pravé ruky Sargerasa si začali hľadať svojich služobníkov, svojich generálov, agentov. Archimonde si našiel démonickú rasu - Pánov pekiel a ponúkol ich vodcovi - Mannorothovi – veľmi výhodny obchod typu : „Budeš mi slúžiť a dostaneš veľkú moc, alebo mi odmietneš slúžit a zabijem ťa“. A tak sa Páni pekiel – Pit lordi - pridali k Burning Legion. Mannoroth sa stal generálom Archimonda, čo bol veľmi výhodný post. Zničili nespočetne veľa svetov a keď sa dozvedeli o novom cieli – Kalimdore, potešili sa.

Pár dní poté co se guildě SK-Gaming podařilo jako první na světě zabít Kil'Jaedena, bylo vydáno video, zachycující tento kill. Kameramani jsou střídavě hlavně melee/ranged DPS a jeden healer. Pro stažení či pro více informací klikněte zde.

A nakonec bych Vás chtěl upozornit na chybu v Adobe Flash Playeru, pomocí kterého se hackeří dokáží nabourat do vašeho počítače a zjistit i mimo jiné vaše WoW account informace. Svůj počítač zabezpečíte stažením nejnovější verze Flash Playeru na oficiální stránce výrobce.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet