Staty Cataclysm, Neverdied, Sluchátka aj.

Jak to vlastně bude se staty v datadisku Cataclysm? Tady je takové měnší shrnutí. Blizzard totiž chce odstranit všechny nepotřebné staty a udělat zbylé staty tak, abyste jim všichni dobře rozuměli. Tady je několik příkladů těchto změn, jež tak trochu znamenají návrat ke kořenům vanilla WoW:
  • MP5: Bude odstraněno a nahrazeno na předmětech Spiritem. Všichni healeři budou mít schopnost podobnou Meditation knězů.
  • Spell Power: Spell power bude taky odstraněn. Panika však není na místě, Intellect totiž nyní bude dávat manu i Spell Power.
  • Attack Power: Také bude odstraněn. Nyní vám bude potřebný Attack Power dodávat Agility (pro kožené a kroužkové zbroje). Pro nositele plátové zbroje bude potřebný Attack Power dodávat Strength. To také způsobí, že nositelé plátových brnění již nebudou 'krást' kožené a kroužkové věci.
  • Defense: Defense bude také odstraněno z předmětů, takže hráči se již nemusejí starat o to, aby byli "capped". Tanci dostanou potřebný anti-crit z talentů jako je Survival of the Fittest.
  • Armor Penetration: Tento stat je příliš matoucí a "matematický". Bude nahrazen statem Mastery, který vás vylepší v tom, co budete dělat. Více se ještě dozvíme.
  • Haste: Tento stat nyní také zvýší rychlost, jakou obnovujete energy, runy a focus (nový 'pohon' pro huntery). Retribution paladin a Enhancement shaman budou mít talenty, které jim dovolí také podobně profitovat.
  • Block: Block bude odstraněn. Blokování nyní vždy zmírní ránu o procenta ze zranění.
  • Stamina: Na předmětech bude víc Staminy, protože Defense, Spell Power, Attack Power a Armor Penetration budou odstraněny.
Blizzard vydal nový Wallpaper, který se váže k jejich Magazínu. Zajímavý je příběh jednoho hráče, jehož postava se jmenuje Neverdied. Tento člověk totiž udělal level 80, aniž by přitom umřel, splnil quest, vstoupil do BG, dungeonu nebo arény, použil mounta nebo flight path, měl profesi nebo vylootoval příšeru. Podívejte se na jeho statistiky na armory a také na video. Blizzard uvolnil již šestou část své mozaiky. Společnost SoundBlaster uvolní na trh nové headsety s tématikou World of Warcraft. Jsou dostupné jak pro Alianci, tak pro Hordu ve frakčních barvách a můžete sehnat jak drátovou, tak bezdrátovou verzi. Více na oficiální stránce výrobce.
/pic/uploaded/pdt_headset


Naposledy upravil/a Novom 26.12.2009 v 18:35:39.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet