Tento měsíc ve WoW - listopad 2017

  listopad    eventy    výročí   
Listopad bude ve hře velmi nabitým měsícem. Čeká na nás spousta eventů, ať už v dungeonech či battlegroundech, opět se objeví starý dobrý Pet Battle event, který vám pomůže s trénováním vašich petů, a zítra BlizzCon, kde nám poodhalí další datadisk a dobrodružství, které na nás čeká.
 

In-Game Eventy

Day of the Dead: 1. – 3. listopadu

Jak jsme již psali ve včerejším článku, v samotné hře zrovna probíhá azerothská verze svátku zesnulých, čili lidově Dušiček, ale ještě mnohem více připomíná mexický svátek Día de los Muertos. Čeká na vás pet do sbírky, několik hraček a achievementů.

 

Darkmoon Faire: 5. – 11. listopadu

Opět se budete moci vydat do zábavního parku Silase Darkmoona, kde si budete moci zazávodit, pomoci vylevelovat některé profese, dělat daily questy a z odměn za ně zakoupit mounty, pety, sety na transmogrifikaci... prostě na vás čeká spousta zábavy, tak jako vždy.

 

Wrath of the Lich King Timewalking: 7. – 14. listopadu

Ať už jste level 81 nebo výše, budete si moci zavzpomínat na válku proti Králi lichů a vrátit se do starých dungeonů v Northrendu skrze Dungeon Finder. Tak jako u všech ostatních Timewalking dungeonů se vám i zde staty upraví na obtížnost daného dungeonu a stejně tak to platí i pro item level lootu.

 

Moonkin Festival: 12. listopadu

Jeden z dalších micro-holidays, který se bude slavit v Moonglade. Přijďte se podívat na to, co vás tam čeká.

 

Battleground Bonus Event: 14. – 21. listopadu

V tomto týdnu získáte buff, který bude trvat po celou dobu eventu, a vy tak budete mít zvýšené odměny v podobě Honor pointů za battlegroundy. Do boje!

 

PvP Brawl: Deep Six: 14. – 21. listopadu

Ve stejném čase jako Battleground Bonus Event bude probíhat i tzv. PvP Brawl. Ve třech ikonických battlegroundech se proti sobě postaví týmy šesti hráčů: ve Warsong Gulch, Silvershard Mines a Temple of Kotmogu. Každý battleground bude obsahovat nějakou variaci na klasickou verzi. Například vlajky budou o něco blíže ve Warsong Gulch, méně vozíků v Silvershard Mines a pouze dva orby v Temple of Kotmogu.

 

WoW's 13th Anniversary: 16. – 30. listopadu

Oslavte již 13. výročí hry! Jakmile se přihlásíte do hry, získáte achievement, že jste byli ve hře přítomni během 13. výročí. A též si nezapomeňte vyzvednout poštu: jako každý rok tam na vás bude čekat dárek!

 

Pilgrim's Bounty: 20. – 27. listopadu

Jako každý rok se i ve WoW slaví Den díkůvzdání. Nejlepší čas vylevelovat Cooking (pokud ho nemáte), postřílet pár krocanů a posedět u stolu s ostatními hráči. 

 

Legion Dungeon Event: 21. – 28. listopadu

Pokud budete chodit v tomto týdnu Legion dungeony, z posledního bosse každého dungeonu vám padne odměna navíc.

 

Pet Battle Bonus Event: 28. listopadu – 5. prosince

Stále máte mazlíčky, kteří nejsou na 25. levelu? Víte, jak levelovat rychle, ale stejně vám to jde pomalu? Nuže, nasaďte item #92738, dejte mazlíčkovi item #98114 a užijte si třikrát vyšší získávané zkušenosti za vyhrané souboje!

 

PvP Brawl: Arathi Blizzard: 28. listopadu – 5. prosince

V Arathi Basin zavládne zima. Zamrzlé jezero, zasněžená krajina a díky vánici nebude vidět ani na krok. Brr!

 

Eventy a další akce

BlizzCon: 3. – 4. listopadu

Již zítra začíná BlizzCon, největší akce, kterou Blizzard pořádá pro své fanoušky o všech svých hrách. Dozvíme se nové informace o připravovaném WoW datadisku a spoustu dalších novinek i z ostatních dalších her. Pokud chcete získat in-game odměny a dívat se na přímý přenos a většinu panelů, nezapomeňte si pořídit Virtual Ticket!

 

WoW® Arena Championship 2017: 30. října 4. listopadu

Pokud sledujete dění na herním poli, co se týče e-sportu, pak vás jistě bude zajímat Arena Championship, soutěž, která vyvrcholí na BlizzConu. Utkají se proti sobě nejlepší týmy a vy se na přenos z utkání budete moci podívat skrze svůj Virtual Ticket.

 

Adoptujte si Shadow peta: do 31. prosince

Blizzard velmi hojně přispívá na různé charitativní akce, ať už kvůli přírodním katastrofám nebo třeba organizaci Make a Wish. Letos koupí npc #123650 můžete pomoci Červenému kříži. 100 % výdělku půjde na pomoc škodám, které byly způsobeny hurikány Irma a Harvey. Později bude pet i nadále v e-shopu, ale již z něj peníze nepůjdou na charitu.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet