Tento týden na Legionu - 39. týden 2017

  týden    reset    Patch 7.3   

Připravte se na nový týdenní obsah ve hře! Nový týden začíná a donesl mnoho nového, včetně opravného balíčku, který se soustředí hlavně na některá povolání v PvP.

Artifact Knowledge – 45. úroveň

Všichni hráči získali opět automatické vylepšení Artifact Knowledge a Artifact Power se tak bude sbírat o něco lépe. Tento týden je bonus zvýšen na 45 700 000 % (oproti 1. úrovni). Jde o vylepšení o více než 10 milionů procent. Minulý týden měli hráči AP zvýšen o 35 150 000 %.

Argus – world boss

Tento týden je dostupný další world boss. Jde o bosse Inquisitor Meto, ke kterému se můžete dostat pomocí portálu v Antoran Wastes. Zabitím bosse můžete získat předměty o 930 item levelu. Použít jde také Seal of Broken Fate, kterým zvýšíte šanci na zisk předmětu.

Argus – týdenní úkoly

  • quest #48799 – Posbírejte 50 Pristine Argunite z Invasion Pointů, zabíjením vzácných nepřátel nebo vybíráním truhel. Dokončením úkolu získáte 300 Veiled Argunite.
  • quest #49293 – Dokončete tři Invasion Pointy a získáte 200 Veiled Argunite.

Battleground Bonus Event

Naostřete své zbraně, vyleštěte brnění a vydejte se do battlegroundů, ve kterých budete tento týden moci získat více honoru, než na kolik jste zvyklí díky kouzlu spell #186403. Výhrou čtyř battlegroundů dokončíte úkol quest #44173, za který získáte odměny v podobě item #141071, item #141889 a 5x item #137642.

Mythic+ Affixy

  • Bolstering – Když v blízkosti jiného nepřítele zemře trash, tak navýší jeho damage a životy o 20 %.
  • Grievous – Pokud je hráč zraněn pod 90 %, tak obdrží DoTku, která bude neustále zvedat svůj damage, dokud nebude hráč nad 90 % životů.
  • Tyrannical – Bossové mají o 40 % víc životů a udílí až o 15 % vyšší damage.

World boss Broken Shore

Tento týden se vydáte do Hightmountain, kde na vás bude čekat Flotsam, ze kterého můžete získat následující předměty:

Darkmoon Faire (1. – 8. října)

Od neděle bude opět dostupný ostrov Darkmoon Faire, na kterém zažijete mnoho zábavy a budete moci získat zajímavé předměty. Stejně jako každý měsíc bude velkým lákadlem kouzlo spell #46668, které zvyšuje získávání zkušeností (experience) a reputací o 10 %.

 

Pokud tedy stále potřebuje dokončit maximální úrovně na některých postavách nebo dotlačit nějakou reputaci na Exalted, máte jedinečnou šanci. Rozhodně to není ani špatné vylepšení pro nové World Questy na Argu, na kterém jsou dvě nové frakce – Argussian Reach a Army of the Light.

Brewfest (20. září – 6. října)

Brewfest událost pokračuje i tento týden. V článku Brewfest 2017 si můžete přečíst, co všechno na vás tento rok čeká a co je nového.

Harvest Festival (29. září – 6. října)

Harvest Festival se slaví, abychom mohli uctít všechny padlé, kteří obětovali své životy za ty naše. V průběhu této události budete mít možnost se pořádně nadlábnout a strávit čas s ostatními hráči u velkých hostin, které se budou konat u hlavních měst.

Archaeology

Tento týden budete moci získat z úkolu této profese Bind of Account zbraň item #131733. Pokud tuto zbraň chcete, rozhodně neváhejte a úkol splňte, protože se bude opakovat až za šest měsíců. Splněním osmi úkolů si také odemknete achievement #10602.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet