The Crowd Chose You Hotfix

Patch 5.4 Siege of Orgrimmar přinesl do světa Azerothu mnohé změny. Byť se jednalo především o patch zaměřený PvE směrem, velmi ovlivnil také dění na poli PvP. The Crowd Chose You se mi již od počátku zdál jako krok špatným směrem. Ano, arény trvající příliš dlouho byly vždy očistcem v herním ráji WarCraftu, nicméně výše zmíněný buff byl až příliš velkým zásahem do průběhu boje. Připomeňme si, co The Crowd Chose You vlastně dělal. Po 15 minutách boje byl jeden z týmů vybrán jako nositel tohoto "vylepšení" a to dle následujících kritérií:
  1. Tým, který přivedl jednoho ze svých soupeřů blíže k úmrtí
  2. Větší počet hráčů naživu
Tým, který splňoval tyto podmínky, získal bonus k damage done a snižení damage taken. Současně byl také zredukován stealth protihráčů. Vítěz tak byl zcela jasně určen, k velké nelibosti fanoušků arén. Po mnoha negativních ohlasech se jej však Blizzard rozhodl stáhnout a v příštím hotfixu bude nahrazen debuffem Dampening. Tato vychytávka bude po desáté minutě arény snižovat healing done o 1% každých 10 vteřin až do konce vašeho boje. Domnívám se, že toto řešení mnohem méně ovlivňuje samotný průběh arény.

5.4 Hotfixes: October 21

Lore zdroj

Arény

  • The Crowd Chose You byl odebrán a nahrazen debuffem zvaným Dampening.
  • V arénách, které budou trvat déle než 10 minut, budou všichni hráči získávat Dampening.
  • Dampening je debuff, který se bude stackovat všem aktivním hráčů v aréně každých 10 sekund.
  • Každý stack Dampening snižuje healing done a damage absorption 1%.
  • Pokud žádný z týmů nevyhraje po 20 minutách od začátku arény, zápas skončí remízou.
  • Heal absorption se netýká spellu Necrotic Strike.

Jak už to tak ale bývá, polovina hráčů nový nápad Blizzardu podporuje, ta druhá odsuzuje. Nezbývá nám tedy nic jiného než čekat, jak se debuff osvědčí v praxi. Jak se vám zamlouval debuff "The Crowd Chose You"? Vítáte jeho náhradu v podobě debuffu "Dampening"? Co by podle vás pomohlo k tomu, aby nebyly souboje v arénách tak dlouhé?

Naposledy upravil/a Astra 23.10.2013 v 20:03:39.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet