To nejlepší z Drak'thulu, vol. 6

  drak'thul    chat    video   

Zdá se, že Drak'thul dovede být neutuchajícím zdrojem zábavy. Konkrétně tedy místní chat. V další Honzajově kompilaci se dozvíte, za jaké množství goldů jsou místní hráči ochotní nechat si změnit pohlaví, z jaké zastávky jede autobus do Pandarie a že krtkové jsou nedoceněná zvířata s velkým potenciálem.

 

 

Předchozí díly

První den na drak'thulském world chatu

Druhý den na drak'thulském world chatu

Třetí den na drak'thulském world chatu

Čtvrtý den na drak'thulském world chatu

Pátý den na drak'thulském world chatu


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Enei 25.04.2019 06:29

Tohle ještě někoho baví?..

kritik 24.04.2019 20:10

Ja bych k tomu rekl, ze nekdo Wowku uz nehraje a nekdo "hraje" a dela ve hre toto, tak dobre pro ne ze si dokazou najit aspon nejakou zabavu, ale ze by se dnes nekdo moc bavil samotnou hrou to uz moc ne, to spis hodne lidi zustava proste z principu ze jsou zvykli takto travit cas no a pak logicky kdyz neni ve hre co delat tak skonci na tradu a mame z toho toto ...

TheLordPrach 24.04.2019 20:32

Presne tak ... ja uz len cakam na Classic lebo od PrePatch na Legion ma wowko neba i ked vraj Legion bol super začiatok bol oničom podla mna.

marekrich 25.04.2019 02:17

To je čistě věc názoru že tam není co dělat i kdybych hrál měsíc v kuse bez spánku tak ani tak nestihnu všechno co chci stihnout je tam mrak věcí co dělat, ty individua na worldu jsou kapitoly sami o sobě, většina z nich nikdy nebyla ani myth dung (viz Teplývýstřik), nemají hotový žádný lore a na wowku jediný co tak spamují world a právě takový tam tvrdí že není na wowku co dělat

btw.. hraju wowko 3/4 života a nikdy jsem neměl chvilku kdy bych neměl co dělat

kritik 25.04.2019 17:50

@marekrich

Pokud mas hotovy vsechny veci z minulych datadisku tak v tomto toho opravdu neni moc co delat, jako si nekdo si predstavuje milion obtiznosti mythic+ jako content, to vlastne nikdy nekonci, vzdycky jde jit o 1 vys, nebo levlovat alty donekonecna porad to samy znova a znova, to pro me proste content neni, nejsem robot abych delal porad to samy, opravdovej content bude az v 8.2, ale do ty doby co ? ja bych teda opravdu rad vedel kdyz rikate ze je ve hre co delat, konretne co ? mam pres 30k achiev bodu, pres 400 mountu, 1000 petu a podobnych blbosti kdy uz wow hrajeme jenom jako collection simulator, jestli berete jako sbirat 1100 petu nebo 1200 jako content tak ja teda uz ne, vsechno ma svoje hranice.

Ja beru ze nekdo ma stale co delat kdy nema dodelany veci z minulych datadisku, ale pokud berete pouze BFA tak i kdyz se divam pod mikroskopem tak ja ten content proste nevidim ..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet