Twin Peaks

Lokace: Twillight Highlands Min. level: 85 Max. hráčů: 10 Podmínka výhry: Flag Capture

Krátký úvod do Lore Battlegroundu

Twin Peaks zůstává rozhodujícím vyvýšeným místem, který efektivně oslabuje černou letku a Twillight’s Hammer klan. A nyní dva původní okupanti měst blízkých Grim Batolu spolu bojují o kontrolu nad tímto bodem. Wildhammer klan, architekti a původní majitelé kdysi velkého opevněného města se nyní obrací na hrdiny Alliance o pomoc s dobytím vrchu zpět a odražením Dragonmaw orků. Klan Dragonmaw strávil roky otročením pro Červenou letku. Zatímco Dragonmaw a Wildhammer klany bojují o místo, kterému dříve říkali domov, Alliance a Horda se připojují do jejich řad, aby získali kontrolu nad jedním z nejdůležitějších strategických bodů v Twillight Highlands.
Loading Screen

Typ Battlegroundu

Twin Peaks je 10 vs. 10 capture-the-flag battlegroundem přidaným v Cataclysm exapnzi. Stejně jako Warsong Gulch, hráči musí

Prostředí

Týmy začínají na obrácené straně lokace ve své vlastní bázi (Alliance na severu a Horda na jihu) odkud se vydávají přes pláň, kterou kříží řeka, do nepřátelské báze. U každé z bází pak je hřbitov na vyvýšené a skoro nepřístupné plošině.
Loading Screen Loading Screen Loading Screen Loading Screen

Vrátit se zpět na Battlegroundy


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet