Ulduar - Instance

rann Bronzebeard a jeho expedice prorazili brány Ulduaru v patchi 3.1.0. Za branami na ně čekalo mnoho překvapení. Železní golemové, elementálové ohně i mrazu, zástupci přírodních sil, polobohové starých kultur i stvůry bez tváře. Ulduar byl původně vytvořen titány, kteří se při návratu na svět setkali s prokletím starých bohů. A do Ulduaru uvěznili jednoho z nejmocnějších Yogg-Sarona. Problém je, že jeho okovy nevydržely nápor času a Yogg-Saron je nyní volný. Brann vás v tom ale nenechá osamotě, proto připravil sadu tanků, které jsou sice určeny pro trpaslíky, ale vzhledem k tomu, že někdo z vás spustil systém orbitální obrany, nezbývá nic jiného, než aby ste naskákali do tanků a vydali se zničit tuto obranu.
[odstavec] lame Leviathan:
Je první na co narazíte v Ulduaru, ale rozhodně to neznamená, že by byl jednoduchý. Po vstupu do instance vás budou po obou stranách náměstí očekávat opravené tanky. Že do nich nemůžete nasednout? On taky není důvod, když obranu zajišťují Dalaranští mágové. Ovšem jakmile někdo z vás promluví s titánem uprostřed, spustí obranný systém a hned je o problém navíc. Takže počkejte až se ta uřvaná trpaslice uklidní a splňte první úkol. Nasedněte do tanků a zničte "Storm Beacony". Po cestě narazíte na zvláštní nízké budovy, jsou jimi Tower of Frost, Flames, Storms a Life. Každá z těchto věží přidává Leviathanovi další schopnosti. Teď k důvodu proč byste je ničit neměli. Většina bossů v Ulduaru má Hard mód. Takové stížení daného bosse, které samosebou způsobí i že boss bude mít lepší loot. Dalo by se to přirovnat k Obsidian Sanctum - Sartharion a draci. Takže zvolte sami, na kolik se cítíte. Před samotným bossem doporučuji rozdělit si role. Salvaged Siege Engine, Demolisher a Chopper jsou tři typy strojů, znichž každý má svou úlohu.
Siege: řidič se stará o rychlé úniky před bossem a pokud právě netankuje přerušuje bossovi cast svým Electroshockem. Steam Rush vám pomůže rychle se dostat od bosse, nebo k bossovi. Střelec může nahazovat štít kolem tanku, sestřelovat létající addy a střílet do bosse.
Demolisher: řidič střílí a zapaluje vše co se mu zachce, v případě že se střelec nechá nabít do katapultu, může ho střelec odpálit na Leviathana. Této schopnosti se využívá k ničení Leviathanových děl. Střelec sestřeluje vzdušné jednotky a nechává se vystřelit na bosse.
Chopper: řidič rozlévá olejové skrvny, které demolisery zapalují, zároveň vyzvedává ničitele děl a dopravuje je k demolisherům.
Celý boj je v zásadě jednoduchý. Boss se vždy zaměří na jeden cíl a ten se snaží ujet. Mezi tím, střelci z demolisherů se nechají vystřelit (ne najednou) a ničí jeho věže. V případě, že je boss vyhodí do vzduchu, musí je choppery posbírat. Siege se snaží přerušovat bossovy ability. Pokud boss dostane stun, je do něj vyšší dmg, takže se snažte v tento okamžik použít vše co máte. Boss patří k těm jednodušším, takže doporučuji zkoušet na něm Hard módy. (Tower of Life si schovejte až na konec, patří k těm težším).

Odkazy:


http://www.wowwiki.com/Flame_Leviathan


Poté co jste zničili Leviathana, otevře se vám cesta dál na křižovatce si můžete vybrat ze tří cest. Doprava narazíte na dráčka Razorscale, rovně na hračičku XT-002 Deconstructor a vlevo proklínaný Ignis the Furnance Master. [odstavec] azorscale:
Tato dračice byla původně služebkyní Thorima. Spolu s Thorimem vyrazila k útoku na Lokena, kde byli oba poraženi a uvězneni do Ulduaru. Veranus což je její původní jméno byl odsouzen k mučení od kterého je právě odvozeno její jméno – Razor = břitva ; Scale = šupina. Proto nyní není proto modrým drakem, ale Ironbound proto-drake. Brann se ji již pokusil jejího trápení zbavit, ale bohužel trpaslíci, kteří na plošinu dorazili v podzemních vrtácích, zničili harpuny, kterými chtěli Brannovo spolubojovníci přitáhnout Razorscale na zem. Co vás čeká v tomto boji. V první fázi promluvte s inženýry u rozbitých harpun. Jakmile se pustí do opravy harpun Razorscale slétne níže a začne plivat ohněm všude kolem. Z tohoto ohně musíte všichni utéci. Postupně budou přicházet trpaslíci. Celá vaše skupina je musí zabíjet. Ono není nic lepšího na práci. Jakmile trpaslíci opraví harpuny (25men 4 / 10men 2). Pověřte někoho od vás, aby je zaktivoval. Razorscale bude přitažen k zemi a Musíte do něj jet maximální dmg. Po chvilce boss opět vzlétne a začnou přicházet další trpaslíci. Řekněme si k trpaslíkům, kteří přicházejí. Celkem jsou tři druhy.
Dark Rune Guardian, který útočí na blízko a hází debuffy(lze sundat).
Dark Rune Sentinel, který používá whirlwind, musí být tankován a zabíjen dmg dealery na dálku.
Posledním je Dark Rune Watcher, který hází hlavně řetězové blesky. Ve chvíli kdy sundáte bosse pod 50% zůstane již na zemi a musí do něj pálit celý raid. Tank musí bosse držet tlamou od raidu. Po celou dobu dává stackující se debuff, který zvyšuje ohnivé zranění, takže máte jen omezený čas na zabití. Tento boss je spíše zkouška oblečení, taktika není těžká. Takže po jeho killu vzhůru na Ignise.

Odkazy:



http://www.wowwiki.com/Razorscale



Pokračování brzy
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet