Ulduar, Kvíz

Dal jsem si trochu oraz, nedal jsem valentýnské achievementy (jako ty ve hře, ty v RL docela jo :D) a tak všeobecně jsem nepsal novinky. Naštěstí se toho chopili jiní a já jen doufám, že se to bude stávat častěji, aby to nebylo všechno jen na mně :). Blizzard se opět činil a uvedl hned několik důležitých informací najednou. Info o Blizzconu 2009 Vám podle všeho zítra napíše Light, info o aréna turnaji trochu na webu už je (možná ho někdy zaktualizuju) a proto dnes přináším informace o Ulduaru, o raid dungeonu, který přijde s patchem 3.1.

Několik tisíciletí stál Ulduar nerušen smrtelníky na dalekém severu mimo všechno dění. Nedávno ho však některé rasy objevily, a uvědomily si, jaký potenciál toto prastaré titánké sídlo má. Někteří si v něm chtěli představovali město, které bylo kdysi sídlem velikostiTitánů, zatímco jiní tam chtěli hledat poklady, které mohly pocházet od samotných stvořitelů. Všichni se však mýlili... Pod branami není žádné město, žádný poklad, žádná odpověď na záhady okolo Titánů. Pod touto nádhernou architekturou leží zlo, které ani Titáni nedokázali porazit...

Pod prastarým Ulduarem, tiše šeptá jeden ze Starých Bohů... Našlapujte opatrně, jinak se jeho vězení stane vaší hrobkou!




WoWkař také pokračuje v módě tvoření kvízů a proto tu pro Vás dnes mám také jeden od něj zaměřený na Historii hrdinů.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet