V ČR nevydané knihy Warcraft, Patch 3.2.2

Už hodně dlouho jsem nenapsal žádný obsáhlejší článek, jehož autorem bych byl jen já. To jsem chtěl napravit a doufám, že s tímto novým výtvorem budete spokojeni. Jak jistě všichni fanoušci Warcraft literatury ví, u nás vyšla sotva polovina všech Warcraft knih, jelikož Fantom Print nemůže získat smlouvy od Blizzardu. S tím se možná časem pokusím něco udělat...

Dnes jsem ale sepsal článek, který shrnuje informace o všech těchto románových knihách, které v zahraničí vyšli nebo mají vyjít a u nás ne. To vše najdete v článku Další knihy Warcraftu.

Vznášel se ve vzduchu, rozeklaný kus ledu, runy po celé čepeli, které způsobovali mrazivou modrou záři. Pod ním byl jakýsi stupínek, který stál na pozvolně se zvedajícím kopci, pokrytý prašným sněhem. Jemné světlo, přicházejíc odněkud shora, svítilo na runovou čepel. Ledové vězění ukrylo pár detailů na tvaru a formě meče, zveličujíc ostatní. V tom samém okamžiku se odhaloval i skrýval, a byl tak lákavý... Arthas znal ten meč, byl to ten samý meč, který viděl ve snu, když dorazil.

Arthas: Rise of the Lich King


UPDATE: Aktualizována sekce Patch 3.2.2 - přidáni dva nový peti a jejich ukázkou + video s Onyxia mountem, které doporučuji!
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet