Vaše talenty

Dnes Vám opět po práci, která mi zabrala několik hodin, přináším v poslední době již můj třetí script pro web. Jelikož jsem tentokrát nemusel řešit téměř žádné chyby, opravdu mě tvoření scriptu bavilo. Ale teď k věci...

V knize jsem si přečetl návrh jednoho z Vás, aby se sekce Vaše talenty vymazala, protože na ofi serverech jsou teď buildy absolutně odlišné. Mě tím vymazáním ale dostal k myšlence, že bych mohl tuto sekci úplně předělat, čili přidat do ní věci, po kterých jste i Vy ostatní také tolik toužili, jako například komentáře. Změny v sekci s Vašemi návrhy talentů jsou tedy následující:

  • Všechny staré návrhy byly vymazány (Pokud by si někdo opravdu moc přál podívat se ještě na staré buildy, tak můžete zde).
  • Byla přidána funkce na přidávání komentářů ke každému buildu!
  • Přidávat buildy a psát komentáře můžou nyní pouze registrovaní uživatelé. Zaregistrovat se můžete také v sekci Vaše talenty nebo přímo zde.
  • Pro nás administrátory je teď mnohem snažší administrace, to zamená že spamerům můžeme jejich přízpěvky mazat a nebo je dokonce BANovat.

    Upozorňuji, že jde pouze o BETA verzi. Pokud někdo z Vás nalezne jakoukoli chybu v programu, kontaktujte mě prosím na ICQ 300260761 nebo napřílad na shout.
    Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.
  • Diskuze

    Žádné komentáře
    Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
    Přihlásit se
    nebo
    Zaregistrovat nový účet