Velen, Roguové to dělaj zezadu

Stejně jako minule a předminule vám přináším nového hrdinu, kterým je vládce Dreaneiů Velen, čímž také plním přání komusi ze shoutu.

Před dvaceti pěti tisíci lety žil Velen na planetě Argus, kde spolu s ním švitořili i další z rasy Eredarů. Ale mír na této planetě byl roztrhán poté, co Sargeras, Vládce Legie, objevil vyjímečné schopnosti této rasy. Místo aby Argus zničil, objevil se velitelům Eredarů, mezi nimiž byl i Velen a nabídl jim ohromnou moc, když mu budou sloužit jako kouzelníci a generálové jeho Legie. Dva ze eredarských vládců, Archimonde a Kil'Jaeden, kteří byli Velenovi dobří přátelé nabídku ihned přijali, ale jedině Velen prokoukl Sargerasovu podstatu, protože mu Naaru K'ure poskytl jakési vidění a s jednou třetinou obyvatel planety uprchl, zatímco zbytek se připojil k Plamené Legii.

Pokud vás zaskočila věta v druhé části názvu novinky, nemusíte se bát, protože nepůjde o žádné porno z nemrtvím roguem či o něco podobného. Rogues do if from behind je totiž název nové písně o Level 70 Elite Tauren Chieftan, ke které Blzzard vymyslel soutěž. Můžete vyhrát různé doplňky k počítači a také samozřejmě poctu, že vaše video si stáhne spousta lidí. Více o soutěži zde a píseň je k dispozici ke stažení tady.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet