Všemožné využití lucidního snění - Jak se stát šampiónem…

  Sylvanas    Lucidní snění    byznys   

Určitě jste už někdy od někoho slyšeli, že by nejraději žil v nějakém herním světě nebo by se rád potkal se svojí oblíbenou postavou. Tento článek vám ukáže, že se nejedná o nemožné. Lze toho dosáhnout pomocí jednoho známého fenoménu - lucidního snění.

 

Tento fenomén se obzvlášť v posledních letech stal opravdu populárním. A není divu, když člověk stráví zhruba čtvrtinu života spánkem, bylo by hloupé i spánek nevyužít k získání nových zážitků i zkušenosti, přestože zrovna ležíte v posteli.

 

Hlavní výhodou je, že se to může naučit naprosto každý. Pokud vás zajímá, jak lucidního snění docílit, doporučuji Google. Těch technik je opravdu mnoho a zabralo by dost času je všechny rozepsat.

 

Teď tedy k věci: co všehno si člověk může vysnít? Myslím, že to může být v podstatě cokoliv, jedná se o příležitost, jak si splnit nejtajnější přání, dostat se na místa, kam byste se v životě nedostali, popřípadě si promluvit s mrtvými.

 

Pokud si říkáte, že si dělám srandu, tak se pletete. Pokud jste přišli o někoho důležitého a chcete si s ním ještě promluvit, lze toho takto dosáhnout. Podle všech vědeckých studií budete v podstatě mluvit se svým mozkem, ale kdo ví, jak to vlastně je. Záleží jen na vás, čemu budete věřit.

 

World of Warcaft a lucidní snění

Přejete si zažít, jaké je to být hrdinou Azerothu na vlastní kůži? Chcete se ocitnout v kůži Arthase jako Lich Kinga? Mazlit se s murlocky? Nebo byste změnili nějaké události, pomocí svého hrdinského činu? Tolik možností, ale co si vybrat.

 

Osobně mě častokrát mrzelo, že jsem si nemohl více popovídat s určitými postavami. Nebo rozhodnout o vlastním osudu postavy. Pokud chcete prožít příběh WoW podle svého, tak tohle za vyzkoušení určitě stojí. Pokud si navíc sen zapíšete a zapamatujete, nebudete vždy začínat nanovo, jednoduše navážete tam, kde jste skončili.

2kglvvy45u_d9a6bf69999dfd3d466371a9cd3668ad94ed0495_1516651812_5054.jpg

Tím se vám otevírá svět možností, kdy se můžete dostat třeba až do bizarních situací, kdy budete hrát poker s Arthasem, popřípadě budete jako Anduin sbírat výkaly z trávníku po procházce po Stormwindu s Greymanem.

 

Co si zvolíte, je jen na vás, vaše sny mohou být od tohoto dne ve vašich rukou. Od krvelačného PvP po vycházku. Myslím, že za vyzkoušení to určitě stojí, nemyslíte?

 

Zbytek článku je pro čtenáře starší 18 let.

nqv1qzbcaj_0a9f1f9f2278ae8a51b17fc902358acac3496a78_1516714832_7394.jpg

 

Bonus story na závěr - Profesionální byznysman

Bude to zhruba pár hodin, co  jsem při krájení bábovky přišel s geniálním plánem na to, jak vydělat opravdu obrovskou haldu prachů. To nejlepší na tom je, že ji lze vydělat v podstatě ničím. Když říkám ničím, tak myslím sezením za počítačem. Jelikož vás mám rád, tak jsem se rozhodl, že se o svůj byznys plán podělím. 

 

První krok

Celý plán spočívá v tom, že napíšu guide, která bude obsahovat, jak dosáhnout lucidního snění. Ve zkratce se jedná o ovládání snu.

 

Podobných návodů je plný internet, takže prostě někde něco stáhnu a budu to vydávat za své. Budeme se řídit pravidlem Steva Jobse: Dobří umělci kopírují, ti nejlepší kradou.

 

Druhý krok - Po čem nerdi touží

V případě mého byznysu se bude jednat o Sylvanas, ačkoliv tato guide se bude dát aplikovat takměř na cokoliv. 

 

Když už mluvíme o té Sylvanas, mít s ní pohlavní styk by bylo asi stejné, jako kdybyste si dali 2 kusy masa, které jste právě vytáhli z mrazáku, na radiátor  a provozovali s ním sex.

 

Když si tohle dám dohromady, je nad míru jasné, že musím napsat na začátek varování, aby se uživatelé této guide odprostili od jakékoliv logiky a hnilobného zápachu, při pomyšlení na nemrtvé.

 

Třetí krok - Na světě je bestseller

Dáme první krok a druhý krok dohromady s poznámkou, že si uživatelé této guidy, při lucidním snění představí nahou Sylvanas a jak s ní provozují určité praktiky. Například, že jsou spolu v cukrárně nebo tak něco.

 

Vuala! Bestseller je na světě, kus se bude prodávat za 20$.

 

Vidíte? Dejte výpověď v práci, vykašlete se na motivační citáty na FB a na koukání na YT, jak se stát úspěšným, tohle je jediný pravý návod, jak se dostat nahoru a žít si vlastní sen! Doufám, že až vyděláte nějaké to mega, tak mě alespoň pozvete na panáka.  


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kastroll 24.01.2018 08:04

To vypadá na čáru Azerotu.

illuminanti01 24.01.2018 17:30

Už se na ten matroš těším taky

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet