Warlords of Draenor na Dreamhack Winter 2013

http://media.wowfan.cz/uploaded/dramhack
Jako každoročně touto dobou mnoho fanoušků e-sportu a her celkově obrací svoji pozornost směrem ke Švédsku. Koná se tam totiž herní festival známý pod označením Dreamhack Winter. Letos se akce koná od 28. listopadu do 1. prosince v Jonkopingu ve Švédsku. A firma Blizzard nesmí na největším herním festivalu chybět. Tentokrát si pro všechny návštěvníky připravila velmi bohatý a zábavný program. Pojďme se tedy podívat, co konkrétně si pro nás nachystali. Všechny milovníky her jistě nadchne možnost zahrát si některý z jejich nejnovějších počinů. Konkrétně se jedná o karetní hru Hearthstone: Heroes of Warcraft, nový datadisk k Diablu 3 – Reaper of Souls a určitě nejzajímavější pro návštěvníky našeho webu je World of Warcraft: Warlords of Draenor. Dalšími atrakcemi bude možnost nechat zvěčnit sebe nebo kamarády na Hearthstone kartě a potkat živou Jainu Proudmoore v podobě Yami (bude procházet po celém areálu, takže s ní můžete hodit řeč nebo ji vyzvat například na duel v Hearthstone). Pro fanoušky je připraveno také mnoho zajímavých soutěží jako je:
  • Hearthstone Quest – soutěž dostupná pro návštěvníky i diváky doma. Půjde o to rozluštit podle vodítek, které vám Blizzard poskytne, sedm Hearthstone karet, vytvořit si z nich balíček a vyzvat Blizzard tým na duel.
  • Sound-A-Like Stage Contest – pokud si myslíte, že umíte imitovat zvuky z Hearthstone, můžete vystoupit na pódium a přesvědčit nás o tom.
  • CardCraft – Kdybyste dostali možnost vytvořit svoji vlastní Hearthstone kartu, jak by vypadala? Každý den bude určena kategorie a vy můžete týmu Blizzardu přinést svůj návrh. Nejlepší samozřejmě získá cenu.
Za návštěvu bude určitě stát i jejich oficiální stánek. Tam si kromě jiného bude moci promluvit s evropským vývojářským týmem, sednout si na gauč a zahrát si konzolovou verzi Diabla nebo se třeba jen stavit na kus řeči. Pokud nemáte možnost se na Dreamhack dostavit, nezoufejte, všechny důležité informace určitě naleznete na sociálních sítích, jako je Facebook nebo Twitter. Nakonec bych rád podotkl, že fanoušci e-sportu by určitě neměli minout turnaj ve Starcraft2, na kterém se představí nejlepší hráči tohoto roku. Míříte letos na Dreamhack nebo ho budete raději sledovat z tepla domova? Podělte se s námi v komentářích.

Naposledy upravil/a Astra 22.11.2013 v 06:58:51.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet