World of Warcraft Official Magazine končí

http://media.wowfan.cz/uploaded/magazine5_head
Už je tomu více než rok a půl, co vyšlo první vydání oficiálního World of Warcraft magazínu. Ten byl prezentován jako neobyčejný časopis vydávaný ve vysoké kvalitě v pevnějším obalu a zhruba tak každý půlrok vycházelo jedno číslo obsahující téměř 150 stránek zajímavého textu a úžasných, dříve neviděných obrázků. Cena sahala do velkých výšek, ale články byly velice originální a ve finále se jednalo o takovou menší knížku s různorodým obsahem.
Ať už to ale bylo kvůli vysoké ceně a malému zájmu o časopis nebo čemukoliv jinému, Blizzard se dohodl se společností Future US (firma vydávající magazín), že páté číslo časopisu bude také číslem posledním. Pokud má tedy někdo stále další díly předplacené, může si jako náhradu vybrat některé in-game pety s odpovídající cenou (po 10€) - Moonkin Hatchling, Lil' XT, Cenarion Hatchling, Pandaren Monk, Lil' KT a nebo Lil' Ragnaros. V případě, že dotyčný nemá zájem o pety, může si nechat peníze vrátit přímo.
"Bylo to pro nás velice těžké rozhodnutí," píší v e-mailu všem předplatitelům. "I přesto, že jsme společně s Blizzard Entertainment velice pyšní na to, jak skvělý magazín jsme společně vytvořili, došli jsme k závěru, že se oba chceme soustředit na jiné projekty."
Je škoda, že tento parádní magazín plný zajímavého čtení končí velice krátce na to, co začal.

Naposledy upravil/a Hanzik 18.09.2011 v 23:34:14.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet