WotLK - Příběh část 2, info, Lokace - Tundra

anarchY, neboli náš nový redaktor (kontakt na něj najdete v sekci kontakty) odvádí opravdu suprovou práci ... zde jsou jeho poslední články mnou upravené a obohacené o grafiku ... přejeme příjemné čtení, které vám doufáme osladí čekání na datadisk Wrath of the Lich King !

Dneska si můžete přečíst druhou část příběhu a sice povstání Krále Lichů a Vymáhání Frostmournu.

Arcimág Antonidas se domníval, že za vznikem moru stojí nějaká magie. Proto vyslal kouzelnici Jainu Proudmoorovou aby se na to podívala. Spolu s ní šel princ Arthas Menethil, jediný syn krále Terenase. Jaina a Arthas vystopovali a posléze zabili pravou ruku Krále Lichů, Kel'Thuzada. Jeho smrt ovšem nezastavila rozrůstání Pohromy (Scourge). Boje proti nemrtvým pokračovaly....princova víra i trpělivost byly ale u konce.

A dále tu máme další Informace. Všechno info pohromadě najdete v menu pod stejnojmenným odkazem v sekci Wrath of the Lich King :)
  • Na letošním BlizzConu, kde hlavním tématem byl samožřejmě World of Warcraft a s ním i připravovaný datadisk Wrath of the Lich King, jsme mohli slyšet také pár novinek ohledně připravovaného Starcraftu II. To ale nikoho nezajímá, takže se pustíme do menší recenze ohledně Wrath of the Lich King.
  • Datadisk Wrath of the Lich King, by měl vyjít na jaře roku 2008. Do té doby se ve hře dočkáme také integrovaného VOICE CHATU, což znamená, že se můžete přes mikrofon domlouvat přímo ve hře, takže zapoměňte na nějaký Skype, TS, Ventrilo atp. Pár z Vás to ponese těžce, až zjistíte, že ta rajcovní night elfka na kterou slintáte je chlap. V datadisku bude možné dosáhnout levelu 80. K novému kontinentu patří také nové instance, nové battlegroundy, PvP arény a mnoho dalšího. Jednou z instancí bude Zul'aman. Dále se můžeme těšit na 5,10 a 25 instance. Z nových povolání nás čeká inskripce a nevyhnou se nám ani úpravy vzhledu, takže nové účesy atd. Pro orky tu máme nové shoulderpanty. Hlavní peckou by měla být Death Knight class. Co přesně to bude uvidíme na jaře. Blizzard si na nás chystá také obléhací zbraně (katapulty atd) a k nim budovy, které bude možné těmito zbraněmi zničit. Nový kontinet Northrend leží na severu od dvou hlavních kontinentů.
A na závěr bonusek neboli bonbónek. První přeložená Lokace nového datadisku. Pokud si chcete přečíst o území zvaném Borean Tundra a mrknout na obrázky, nic vám nebrání.

Rozlehlá Boreanská Tundra leží v jihozápadních končinách Northrendu. V zemi známé také jako Střecha světa. Je tomu pár měsíců, co si zde Horda vytvořila určité postavení tím, jak zde mladý a směle agresivní Garrosh Hellscream postavil orkskou pevnost.

To je pro dnešek vše, zítra další články + druhá lokace Howling Fjord !
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet