WotLK v Číně již příští měsíc?, The9 žalují investoři

Zajisté jste zaznamenali, že situace kolem World of Warcraft v Číně není zdaleka ideální a tamní úřady si vymýšlí stále nové a nové věci, proč tuto hru zakázat. Mimo to se objevily zajimávé zprávy od bývalého provozovatele WoWka v Číně - společnosti The9.
/pic/uploaded/lich-king-sad

WotLK v Číně již příští měsíc?

Nejmenovaný zdroj z Ministerstva průmyslu a informačních technologií v Číně řekl serveru uuu9.com, že Wrath of Lich King může být spuštěn v polovině listopadu. Nicméně nový provozovatel, společnost NetEase, má ještě co dělat, aby odstranila všechny nevyhovující věci z datadisku. V čem je vlastně WotLK tak nevyhovující? Dle organizace GAPP jsou to hlavně:
  • různé lebky
  • useknuté hlavy
  • kostry
Takové věci nahradily pytle s pískem, krabice apod. V neposlední řadě jim vadí vzhled Undeadů, kde jdou vidět kosti. To muselo být samozřejmě odstraněno. Nedávno se objevila zpráva, že experti z GAPPu objevili ve hře návod na výrobu biologické zbraně. Dnes jsem o tom nenašel žádnou zmínku, tak to asi vyšumělo do ztracena.

The9 žalují investoři

Minulý týden se objevily zprávy, že akcionáři bývalého provozovatele WoWka v Číně žalují svou společnost. Žalují ji za to, že nebyli informováni o hrozící ztrátě smlouvy s Blizzardem na provozování hry World of Warcraft. Tvrdí, že společnost dávala nepřesné a pozitivní zprávy o situaci, i když věděla, že smlouva nebude obnovena. Podle Oriental Morning Post Zhu Jun, předseda představenstva a generální ředitel The9 řekl, že si myslí, že tvrzení akcionářů jsou "neopodstatněné", a "chybí jim právní základ".

Naposledy upravil/a Snake Plisken 28.10.2009 v 10:29:20.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet