WoW Armory mají nový kabát

Armory už měly dlouho stejný vzhled a bylo vidět, že na tuto službu Blizzard dlouho nesáhl. Včera se to ovšem změnilo a Armory získaly update. Jako první si oblékly nový kabát jako tradičně US armory a až potom přišly na řadu EU armory. A co je tedy nového?

//pic/armory/armory

3D Model Viewer



Vaše postava je teď zobrazena plně v 3D. Zobrazení je naprosto přesně takové, jako ve hře. Tudíž to, co máte nasazeno ve hře, uvidíte i na Armorech. Model Viewer přináší následující funkce:
  • Ovládání kamery: Můžete ovládacím rozhraním libovolně manipulovat s modelem. Například můžete měnit pozici modelu, přibližovat si jej, otáčet atd. Většinu funkcí jde provádět i za pomocí myši.
  • Animace: K dispozici je plno animací modelu jako ve hře. Třeba animace tance, smíchu atd.
  • Uložení pózy: Pomocí tlačítka pro uložení v pravé horní části modelu si můžete uložit libovolnou pózu Vašeho modelu, která se pak ukáže každému návštěvníkovi vašeho profilu. Pro uložení je ale nutné pozastavit animaci.
  • Play control: Jednoduché ovládání přehráváni animací. Netřeba dále vysvětlovat.
  • Odkaz na model: Pokud se chcete někomu pochlubit jak vypadá Váš model, není nic lepšího, než si nechat vygenerovat html odkaz, který pak můžete kdekoliv vložit. Tlačítko se nachází v pravé horní části hned pod uložením pózy.
  • Další možnosti nastavení: Ozubené kolečko mezi play control a výběrem animací skrývá další možnosti. Můžete si vypnout zobrazení headky, pláště, tabardu či si změnit kvalitu modelu.
  • Fullscreen: Svůj model si můžete klidně prohlížet na celé obrazovce a měnit si k němu i pozadí.

Další možnosti



Můžete exportovat informace o postavě a události z kalendáře na libovolnou webovou stránku.
  • Character Activity Feeds: V této nabídce se zobrazuje skoro vše, co jste udělali. Achievmenty, zabití bosse, předměty atd. Data můžete exportovat do RSS čtečky.
  • Player Calendar Feeds: Jak jsem se zmínil, nové Armory nabízí funkci exportu dat do RSS čtečky. Pro bližší informace si přečtěte FAQ.

Během procházení jsme narazil na jeden menší problém. Přehrávání animace může vytížit Váš procesor na více než dvojnásobek. Nevím, zda to bude dělat u všech.

Jak se Vám líbí nový vzhled a funkce?

Naposledy upravil/a Snake Plisken 17.01.2010 v 11:36:18.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet