WoW Classic - nadcházející stress test se odkládá

  classic    vanilla    stress test   

Blizzard oznámil posunutí stress testu WoW Classicu, který se měl konat příští týden. Zároveň je to již podruhé, kdy došlo k odložení tohoto stress testu: datum oznámené již před pár měsíci bylo 18. – 19. července, to se změnilo na 25. – 26. července a nyní se stress test opět odkládá, tentokrát na neurčito.

Zároveň však Blizzard zdůrazňuje, že datum vydání WoW Classicu se nezměnilo a je stále naplánováno na 27. srpna.

Blizzard zdroj

 

Máme plné ruce práce s přípravou launche WoW Classicu a dospěli jsme ke zjištění, že zatím nejsme připraveni na náš globální stress test (který se měl původně konat příští týden). Datum stanovené na launch WoW Classicu, 27. srpna, stále platí, ale potřebujeme ještě trochu času, než budeme moci spustit finální pre-launch celosvětový stress test.

 

Přesné datum konání stress testu se dozvíte Soon™ a zveřejníme ho, jakmile se na něm usneseme. Děkujeme za trpělivost!

 

Bližší informace o WoW Classicu najdete v souhrnném článku nebo v příslušné sekci.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Pix 28.07.2019 09:33

@Hromovapest Nevšiml jsem si nikoho že by na článcích v sekci BfA soustavně brečel nad BfA, pouze Hromovapest se neustále snaží zviditelnit a vnutit všem svou pravdu a názor na nadcházející classic wow. Zezačátku byli Vaše komentáře alespoň k zasmání ale po takové době už to začíná být otravné. Člověk ve Vašem věku už by měl akceptovat jiné názory, nemusí je chápat ale jen přijmout.
Prosím aby jste se nezdžoval osvětou zdejší komunity a také neztrácel drahocený čas, v BfA je toho jistě tolik co stihnout, měl by jste do toho jít naplno !

Perzeus 1 21.07.2019 13:51

Me fakt udivuje ze se tu řeší co ma class a co bfa zazdej hraje co ho baví kazda verze hry ma neco kdo bude chtit bude na class a jinej bfa obo je wow jedno 15let stare druhe současné za me 8.2 je dobrý patch po za posledni dobu a class neodsuzuju je dobre ze blizz do toho sel a vytvořit tuhle verzi hry prospěje to cekemu wow jako takovemu a verim ze bude mit hodne velkiu zakladnu hracu kor kdyz to je na jednom subtime takze kidi muzou hrat obe verze hry coz je prima

Hromovapest 18.07.2019 10:08

Není kam spěchat. V aktuálnim wowku je toho mraky co dělat.

Technologi 18.07.2019 12:45

Sice tam je spousta věcí co dělat, ale kdo by o to stál když je vanilla za rohem 😀

Hromovapest 18.07.2019 20:57

Technologie Většina ve vanile skončíte než začnete. Připomíná mě to kolegu. Jak se vracel k wowku a hrdě mě hlásil že vylevluje postavu bez boostu a pak to začne. Raidy arény farmy kdo ví čeho. Na 53 lvl po týdnu to nevydržel a použil boost na 110 lvl. Za 18 dní byl na 120lvl.Postavu dal na it lvl 352.Od té doby nehraje. Je jako vy. Hrozná nuda a už ať je vanila.

Nox 18.07.2019 21:17

@Hromovapest Ještě že je ti to šumák a neotravuješ s podobnými anti-vanilla výlevy v každé druhé novince. Dost lidí u toho stejně vydrží déle, jak u BfA.

Hromovapest 18.07.2019 23:30

@Nox Nelži si do kapsy. Všichni ti co brečí že nemají v současném wowku co dělat budou z vanily pryč ještě dřív.Vesměs jsou to lidi co jsou líný si něco vychodit a nafarmit. Proto si nalhávají jak se nudí a těší se na nějakou vanilu kde ani neví která bije.A až zjistí že jim level bude trvat několik dní tak se z toho co ? No copak ? :-)A nejen levely ale spousta věcí. Protože vanila byla o časově náročné farmě.A pochybuji že když se vám nechce v BFA že to budete žrát na classiku :-) Když vezmu v potaz že u nás v guildě některý byli otrávený že na mounta musí farmit 2 měsíce daily. Tak nevím co čekáte kdo v classiku :P Proto žeru ty hlášky už aby byl classick nudím se na BFA. A nemají ani odemčený létání

kritik 19.07.2019 00:03

No je co delat .... treba ty debilni daily questy v mechagonu ... jako mam uz obe repky exalted, ale pri predstave ze bych ty daily mel delat dal nasledujici mesice si mi udela nevolno, tohle ma byt gameplay kterej nas udrzi hrat kazdej den ? zabava nulova jen se resi rewardy, nez tuhle totalni demenci podstupovat kazdej den tak si rad zahraju classic aspon bude zmena, kdyz tu ma nekdo potrebu utocit na classic v kazdy novince tak bych rad vedel co je tam tak uzasnyho v bfa ze bych tam mel zustat a nehrat classic, bfa je produkt zoufalců co uz nevedi jak dal tak ted pridaj takovyhle nekonecny daily farmy a doufaj ze to udrzi lidi ve hre ale kdyz je to nebude bavit tak asi tezko, od classicu aspon vim co cekat, vim jaka to byla zkusenost, jak dlouho veci trvaj ale vubec to nevadilo, kdyz to lidi bavilo, to se fakt neda srovnavat, v dnesnim wow se delaji veci jenom pro rewardy ale nikoliv pro zabavu, ale nema to cenu to resit s nekym co si mele porad svou, povime si to tak za pul roku ..

Nox 19.07.2019 01:57

@Hromovapest Co tak vidím kolem sebe, nejvíce si lidé stěžují na nezajímavý obsah, který je víceméně jen kopírka předchozího datadisku okořeněná nezáživnějším grindem a neuspokojivou odměnou. Není nad to se hodiny pokoušet o nějaký zajímavý item, zatímco vedle si někdo při prvním pokusu odnese titanforge se socketem. Více demotivující takový systém už snad být nemůže. Spousta mechanik je otravných, expení je nezábavné, bez pocitu odměny za level, ale při takovém množství je to pochopitelné a podobně by se dalo pokračovat dlouho. Datadisk jako takový špatný není, vydržel jsem u něj od začátku, ale bez party kamarádů bych to zabalil asi po měsíci. Jinak free serverů s vanilou je mnoho a kolikrát na nich hrají tisíce lidí. To, že po prvotním návalu mnoho lidí přestane hrát je logické a zcela samozřejmé, ostatně stejně tak to bylo i s BfA a jinými datadisky.

Technologi 19.07.2019 06:31

@Hromovapest Kamo já grindoval ve wowku ještě když si tahal kačera 😀. Co se týče vanilly vím naprosto přesně do čeho jdu a co od toho očekávat, protože jsem to zažil v té době.

Tonino 19.07.2019 08:28

A to je prave problem. Aktualne WOWko je slusna a fajn hra. Ale kedze som prilezitostny hrac (zvecsa par mesiacov v zime) tak sa v nej uz stracam. Rad by som si presiel starsie lokality, ale mam pocit ze su ludoprazdne. Ze sa vsetci motaju len v tom najnovsom a ked sa potrebujem presuvat v tych starsich, tak ... akosi je tam toho uz privela. Mozno preto sa tesim aj na vanilu, lebo tam je to tak trosku jednoduchsie (mozno nie hrat, ale pametam si este ako tak, co kde je)

Lockdaar 19.07.2019 10:12

@kritik tohle mě celkem zajímalo, jak budou lidi v Mechagonu na ten znovu zavedený content daily questů z expanzí jako BC nebo Wotlk reagovat a evidentně na to z nějakýho důvodu plivou stejně jako na ty "debilní" World Questy... řekněte mi ale jak jinak byste chtěli třeba dofarmit reputace na exalted, když ne pomocí daily nebo WQ? Zase si obléct tabardy a jít bezhlavě spamovat dungeony? Na to ale lidi taky začli tenkrát plivat, že je to takhle nebaví...

kritik 19.07.2019 11:01

@Lockdaar

ve vanille zadny daily questy nebyli (ani tabardy) a v tbc ze zacatku taky ne, az pozdeji ale velmi malo, uz mezi vanillou a wotlk je obrovskej rozdil v gameplay, wotlk mel desne easy mode dungy a ze zacatku i raidy nez vysel Ulduar, ja bych celkove wotlk uz znova nehral je to napul podobny dnesni hre, napul neni, ale classic je uplne odlisnej skoro ve vsech smerech, proto si rad zahraju neco co je uplne jiny, jakejkoliv daradisk , kterej vysel pozdeji ma uz prvky, ktery jsou v dnesni hre do dneska, nedky vice nekdy mene ale to hrat proste nechci to muzu rovnou zustat v bfa ale pocit ze hrajete uplne jinou hru ne neziskate jinak nez v classicu.

Lockdaar 19.07.2019 11:27

@kritik velmi málo daily questů v BC? Hrál jsi to vůbec? Desítky daily questů od frakcí jako např. Netherwing, Ogrila, Shatari Skyguard, The Consortium, Shattered Sun Offensive a pak tuším ještě několik samostatných nezačleněných daily questů je velmi málo? BC - a zvláště pak k jeho konci s Isle of Quel Danas - to byl grindovací daily fest... snad skoro 3 měsíce jsem musel tenkrát poctivě farmit daily questy (zejména ty co šli dát klasicky solo) a nevynechat pokud možno ani jeden dostupný, abych splatil co nejdříve půjčku na lítáka s mountem, kterou jsem si půjčil tehdy od kamaráda z guildy

kritik 19.07.2019 12:30

@Lockdaar

Pri vydani tbc tam bylo presne nula daily questu, prvni pridali az s Netherwing repkou ale byl ta limit skoro cely datadisk 10 daily za den, vic vam to ani nedovolilo, ale po exalted uz to nemelo zadnej smysl ty daily delat, ze si to delal na farmeni goldu, to je ale neco jinyho, to si mohl stejne tak farmit moby, system v Mechagonu je jinej i kdyz mate exalted stejne vam to neda pokoj, je potreba to dal delat na tuny materialu, planky, achievy atd to se mi proste nelibi. ja chci hrat kdyz se mi zrovna chce a ne byt otrokem daily questu nesmet vynechat jediny den, hlavne se mi to nelibi u achievu, ktery jsou vazadny na rng daily nebo world questy to je maximlani stupidita, jenom cekate na nejaky den az to konecne nahodou spawne, takovyhle mechaniky ve vanille a v prvnich datadiscich opravdu nebyli.

Hromovapest 19.07.2019 18:11

@Technologi Tvůj kámo nejsem ani omylem.A opravdu by mě zajímalo kolik ti bylo při spuštění ralmů v Evropě. Mě bylo tehdá 27. A docela bych tedy strašně rád si tě přidal jako ID do battle netu a sledoval ten tvůj postup na classiku.Protože to bude hodně zajímavé. Stejně jako nynější tvé achivmenty budou stát za zkouknutí. Nejspíš jsi na full a koušeš se nudou. :P

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet