Wowfan komunitní sraz 2014

http://media.wowfan.cz/uploaded/Geekarna_logo
V úterý jsme vypustili do světa první novinku o pořádaném vánočním srazu v Geekárně. A společně s tím jsme slíbili, že brzy dodáme více informací. A tady jsou.

Tombola

Už v minulé novince jsme zmiňovali tombolu o pěkné ceny. V té době jsme ještě přesně nevěděli, jaké ceny vám budeme moci poskytnout. Teď už ano.
  • Trička a tašky od ABC Data
  • Mikina od Gamlery
  • Všechny tři díly komiksu World of Warcraft od vydavatelství CREW
  • Placky
  • Ručně vyráběné Hearthstony
tombola
tombola

Ostatní

  • Možnost přečíst si WoW komiksy - nejenže nám CREW darovalo do tomboly zatím všechny vydané díly WoW komiksu, ale též nám pro tuto akci zapůjčili celou sérii o třech dílech, abyste do nich mohli nahlédnout přímo na místě a pomohlo vám to z rozhodováním o jejich koupi.
  • Možnost rezervace WoW šperků - pokud si chcete k Vánocům pořídit tyto ručně vyráběné šperky, ale nechcete platit poštovné, nevíte, zda by dorazily včas nebo si je chcete jen vybrat sami a osobně, nabízím možnost před objednávek. Na srazu budu přítomna též a pokud mi na mail pošlete vyplněný formulář jako u normální objednávky šperků a do políčka o způsobu platby napíšete rezervace, přivezu je do Geekárny, kde si je budete moci vyzvednout a mít je tak pohodlně před Vánoci, bez stresu, že zásilka nestihne dorazit včas. K dispozici budu mít samozřejmě i nějaké navíc.
Hearthstone
Připojte se k nám na Facebooku:
WoWfan komunitní sraz 2014
Budeme se těšit na Vaši účast!

Naposledy upravil/a Esperanta 08.12.2014 v 16:05:35.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet