Wrath of the Lich King - FAQ

Wrath of the Lich King


Druhý expansion pack s démonickým názvem Wrath of the Lich King, je postaven na pevných základech World of Warcraft a The Burning Crusade. Poskytuje nový kontinent obydlený Lich Kingem a jeho nemrtvou armádou. To je jen začátek….
Wrath of the Lich King přináší novou Death Knight hero class. Po splnění určitých podmínek se Vám otevře možnost vytvořit nový charakter na vysoké úrovni. Tím se zvýší zážitek z 1v1 pvp fightů. K tomu všemu pro nás chlapci z Blizzardu připravili zničitelné budovy a k nim obléhací zbraně. Je na co se těšit. K povoláním máme Inskripci, dále mnoho nových talentů a také se nám rozšíří možnosti úpravy vizáže postavy.

Jak Death Knighti zapadnou do hry?

Death Knight je kombinací bojového umění (nemyslim zrovna kung-fu) a nekromancie. Tedy temné magie. Vše je založeno na příběhu z Warcraftu 3 a Frozen Thronu. Blizzard celou věc důkladně připravuje a dotahuje do dokonalosti. Myslím, že se máme na co těšit.

Jaké rasy se budou moci stát Death Knightem?

To zatím nevědí ani Ti nejvyšší. Jisté je, že tahle hero class bude přístupná jak Hordě, tak Allianci.

Bude ještě nějaká Hero Class?

Ano, Blizzard má v plánu udělat více classů jako je Death Knight. Zatím ale pracují pouze na téhle jedné. Těch dalších se dočkáme nejspíše v dalších datadiscích.

Budeme se moci postavit Arthasovi?

S Arthasem budeme bojovat od chvíle, kdy vstoupíme na Northrend. Bohužel jen v podobě jeho poddaných, kteří nám pobyt v zamrzlých pustinách jen znepříjemní. Až se všemi drzými, zmrzlými undeady promlátíme, dovrší to souboj se samotným Lich Kingem!

Na co se můžeme těšit mezi levely 70-80?

Jakmile dosáhneme levelu 70, otevřou se nám nové ability a talenty. Více se dozvíme časem, protože jak řekli samotní tvůrci, zatím je příliš brzy na to, říci s jistotou informace takovéhleho rázu….

Jak dlouho to bude trvat z levelu 70 na level 80?

Blizzardvoci se rozhodli, že budou pokračovat stylem TBC alias upaříte se k smrti! Dostat se na level 80 nebude procházka růžovou zahradou, ale bude záležet hlavně na herním stylu.

Co objevíme v Northrendu?

První o čem jsme slyšeli je Howling Fjord, oblast na jichovýchodě Northrendu s útesy porostlými trávou. Oblastí vedle je Borean Tundra, obě na pobřeží kontinentu. Při cestování do vnitrozemí se dostaneme do Grizzly Hills, Dragonblight a mnoha dalších, jejichž seznam jsme již uveřejnili.

Jaký level potřebuji, abych se dostal na Northrend?

Na Northrend se dostanete v momentě kdy zasvítíte žlutě a vlevo nahoře (obvykle) se Vám z 67 udělá 68.

Je libo instance?

První instancí bude Utgarde Keep, který je stavěna pro 5 hráčů kolem levelu 70. Instance je obsazena rasou Vrykulů, což je takový podivný druh Vikingů.

Můžeme očekávat instance pro 25 lidí?

Samozřejmě. Raidy pro 25 lidí se osvědčili, proot v nich budeme pokračovat. Nabízí široké možnosti taktik. Také se dočkáme instancí s Heroic modem, který známe již z TBC (TBC není tuberkolóza) To byl takový menší FAQ o připravovaném datadisku. Blizzard se rozhodl udělat radost grafickým nadšencům a do nového ex-packu připravuje také novou grafiku do hry. Více se dozvíme časem. Stejně jako TBC i WotLK bude začínat z brusu novým intrem, na kterém vývojáři usilovně pracují. Jestli Vás ještě něco zajímá, pak Vás zklamu. Na zbytek běžných otázek neznají odpověď ani sami Blizzardovci. Například systémové požadavky nebo datum vydání. Pro ještě bližší informace mě kontaktujte na adrese anarchy.studio@yahoo.com nebo na 190-621-815
Slunce v duši, metal v uších
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet