'Zaručené' informace ze začátku měsíce

Ze všeho nejdřív bych se chtěl omluvit za technické problémy s webem, které nás tento týden provázejí. Kvůli tomu nebyly žádné novinky, ani žádné jiné aktualizace, byl pozasteven veškerý donwload a dokonce jeden téměř celý den by web mimo provoz. Teď už je to snad za námi a doufejme, že se to pokud možno nebude opakovat. TeĎ však zprávy z trochu jiného soudku:

1. dubna se na všech důležitých webech o World of Warcraft objevili zprávy tom co se chystá, co se stalo apod. Téměř všechny byly o pár dní označeny jako nepravdivé. I přesto vám však přináším nějaké informace o nich, abychom se o pár dní později zapojili k aprílu :).
  • Blizzard oznámil novou hero class. Bude jí Bard - potulná zpěváci Azerothu, které najdete v každé pořádné hospodě. Nyní se i oni vydají s ostatními hrdiny do boje s mocnými nepřáteli. Jejich kouzlem bude hudba, jejich zbraní kytara. Ovládání takového barda bude těžké, jelikož budete muset klikat na "struny" podle toho jak vám ukazuje panel. Talenty si budete moci umístit například do stromů Metal nebo Punk-Rock. Více informací
  • Další novinkou od Blizzardu je World of Warcraft pro konzole. Budete se pohybovat v obrovském světě o velikosti Molten Core, a budete bojovat proti několika bossům se speciálními modely! Užijte si novou hru ve skvélém grafice ve 2D prostředí, ve které se můžete pohybovat ve všech osmi směrech! Hra obsahuje skvělou UI, která reaguje na činnosti hráče, takže například když stáhnete kůži mrtvého medvěda, všichni ostatní medvědi poblíž na vás zaútočí. A to nejlepší na konec: hra je kompletně ozvučená! Toto vše si můžete shlédnout ve videu nebo si tamtéž přečíst další informace.
  • Nihilum - všichni tuto guildu, které v poslední době dává všehcny first boss killy znáte. Nebo by možná bylo lepší říct, jste znali. Nihilum totiž pár minut před půlnocí 31.3.08 oznámilo, že končí, Blizzard je prý opustil a navíc už nemají chuť hrát a ani už se jim tolik nedaří. Více si můžete přečíst zde
Nezapomeňte, že tyto zprávy jsou APRÍLOVÉ :D
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet