ZOWIE by BenQ Celeritas II klávesnice, která tě nenechá ve…

Mechanika vs. membránovka, RGB vs. jednobarevné podsvícení, bláznivý vs. střídmý design, numerický blok ano/ne? To jsou všechno otázky, které budete řešit při výběru klávesnice. Máme pro vás tip na jednu profesionální klávesnici pro eSport.

ZOWIE by BenQ Celeritas II je novým počinem značky zaměřující se na profi vybavení pro hráče elektronického sportu. A tato idea se odráží v celkovém pojetí klávesnice. Je jasné, že pohled na design může mít každý jiný, pravda je však také ta, že se u modelu Celeritas II jedná o promyšlenou jednoduchou konstrukci s důrazem na funkčnost. Černý základ je doplněn rudým logem značky ZOWIE na područce a jednobarevným podsvícením stejného odstínu, které lze nastavovat v několika úrovních intenzity. Klávesnice nabízí standardní rozložení tlačítek včetně numerického bloku a dlouhého levého shiftu.

 

Výrobce kladl důraz na spínače, tedy na optimální a jistý stisk vč. případného „nacvaknutí“. Fungování spínačů zajišťují dvě technologie. První je klasická mechanická, která využívá vysoce kvalitní ocelové pružiny. Ta přináší dlouhou životnost, odolnost před opotřebováním a konzistentní stisk kláves po celou dobu používání. Druhá technologie odlišuje klávesnici od konkurence. Jedná se o optický snímač stisku klávesy umožňující „nacvaknutí“, tj. jakousi přípravu a hlavně zamezuje nechtěnému dvojkliknutí, protože pro záznam je nutné opět překonat hranici optiky.

Klávesnice ZOWIE by BenQ Celeritas II disponuje technologií 100% N-Key Rollover, což v praxi znamená, že eviduje každé stisknutí tlačítka bez ohledu na to, jak rychle nebo v jaké kombinaci je stisknete.

 

Výhodou produktů ZOWIE by BenQ je také uživatelský komfort. Při zapojení si totiž nemusíte dělat starosti s instalací ovladačů, zkrátka připojíte a klávesnice funguje včetně podsvícení.

 

Výběr je na vás. ZOWIE by BenQ Celeritas II je kvalitní klávesnice, která si na nic nehraje. Poskytuje „jen“ to, co skutečný eSportový hráč potřebuje. Skladem ji mají v dostatečném množství k dispozici na CZC.cz.

Tento článek je placenou reklamou

djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 1114 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.