Duely

//pic/pvp_3
Duely jsou skvělou cestou jak ukázat, kdo je lepší bojovník. Urazil tě nějaký jiný hráč? Chceš si to s nim vyřídit v tváři v tvář? Není nic jednoduššího, než ho vyzvat na duel a dokázat tak, kdo že je ten lepší. Tento duel lze provádět i ve své frakci, a proto si nenech nic líbit ani od svých spolubojovníků. Abys začal duel, vyber hráče, klikni pravým tlačítkem na jeho portrét a zvol položku Duel. Blízko tebe bude umístěna vlajka, která znamená, že boj za chvíli započne. Před tím, však musí osoba, kterou jsi vyzval, přijmout tuto tvoji nabídku, protože jinak bys nemohl bojovat s tímto hráčem ve stylu duelu, jakožto rovnocenného boje, kdy oba souhlasí s bojem. Sleduj barvu soupeřova jména a čas odpočítávaný v tvém zprávovém poli, jakmile odpočítávání skončí, duel začne a protivníkova barva jména se změní na červenou. Samozřejmě také uslyšíš zvuk, který tento váš duel odstartuje. Jestliže se pokusíš utéct příliš daleko od hráče, se kterým bojuješ, objeví se tabulka, která ti oznámí "Opouštíš prostoru duelu". Pokud nechceš přerušit duel, měl by jsi se ihned vrátit zpět k soupeři. V případě nenavrácení se k soupeři po vypršení času (je zobrazen ve zmiňované tabulce) se souboj přeruší a v chatu se ti objeví např."X has filed from Y in a duel". Doplňující informace:
  • V některých oblastech nejde "duelovat" (např. v SW).
  • Tvé skilly se nezvyšují během "duelování" a PvP bojů.
  • Během duelu na vás ostatní hráči nemohou sesílat buffy(podpůrná kouzla).
Tipy:
  • Během duelu se vám může stát, že někteří hráči začnou okolo vás běhat, zvláště Roguové. Jestliže chcete proti nim obstát, měli byste se tuto "techniku" pohybu také co nejdříve naučit.
  • Duely jsou dobré k vyzkoušení nových kouzel, efektů předmětů či k prostému tréninku ovladatelnosti vaší postavy (což se dále hodí do PvE, obzvláště pak rychlé jednání při řešení neobvyklých problémů).
  • Někteří hráči nesouhlasí s používáním potionů (lektvarů), proto je lepší předem se dohodnout s protivníkem na jejich používání.
  • Jak už bylo řečeno, během souboje nemůžeš získat pomoc od ostatních hráčů v podobě např. healu, ale ještě před soubojem můžeš od ostatních hráčů získat buffy. Opět je však lepší dohodnout se předem na pravidlech buffování se soupeřem.
Obvyklé otázky: Co získám po výhře v duelu? Po výhře ti bude odměnou zpráva v chatu, která se objeví každému hráči v zóně blízko tvé stávající pozice. Přijdu o něco, když prohraji duel? Ne, nepřijdeš. Není zde žádná penalizace po prohře v duelu. Zemřu když prohraji v duelu? Obvykle ne, ale nehody se stávají.
Vrátit se zpět do PvP sekce


Naposledy upravil/a Snake Plisken 11.06.2012 v 11:20:31.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hanzik 04.03.2010 13:40

Radu do duelů a pvp vám někdo těžko dá jak už zmíňil Snake. Proti každému kouzlu nebo skillu soupeře lze něco udělat(například použít svůj skill který kouzlo nebo skill přeruší, použití trinketu apod.) . Bohužel nejde to do nekonečna. Většina takovýchto ,,vychcávaček,, má nepřijemný cooldown, takže jediná rada kterou vám mohu dát a je to napsané i nahoře v popisu je killnout soupeře co nejrychle a tak, aby nemohl nic udělat. Jinak jde porazit s každou classou každý class.Neexistuje že je paladin neporazitelný, nebo že Destruction warlocka nikdo nedá. Není to pravda. Samozřejmě rozhoduje equip ale více skill (um) hráče. Všem hodně štěsti v duelování :-)

Snake Plisken 25.02.2010 22:06

Rady? To se nedá tak obecně říct. Záleží na vašem umu, za jaké hrajete povolání a jaké povolání stojí proti vám. Je tam moc proměnlivých faktorů na to, aby se dala říct jedna taktika.Jo, taktiku mám... VYHRÁT.

krejzy 25.02.2010 21:57

jj chcelo ty to radu, neaku taktyku na koho ako ista tak, aky spel pouzit, to by som ocenil

Deathkroman 05.02.2010 18:57

Mate to tu hezdy jen by to chtelo vic taktik triku a rad... jinak dobry

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet