Gruul

Historie



V Azerothu Černou letku již dlouho nenáviděli a lovili snad všichni, jak smrtelníci, tak i jiné dračí letky. Vskutku, draci nejsou na Draenoru druhem, který by odtud pocházel.

Když se neblaze proslulý drak, Černý Aspekt Deathwing, objevil u Dark Portalu na Draenoru, byl si jist, že několik původních obyvatel Draenoru by se mohlo pokusit napadnout jeho rod a i jiné draky. Proto, během Druhé Války, cestoval do Draenoru a skryl svá vejce po celém světě. Když se chtěl navrátit do Azerothu, zanechal za sebou jen malý počet draků, kteří měli hlídat vejce. Nicméně se Deathwing dopustil zásadní chyby. Některá z jeho vajec zůstala v Blade's Edge Mountains. Gronni, žijící v této oblasti, nebyli potěšeni tímto problémem. Napětí mezi oběma stranami vyvrcholilo ve vzájemný konflikt. Gronni, vedeni Gruulem, měli jistou početní převahu nad Černými draky.

Téměř každý drak byl stažen z nebe za pomoci ďábelských zaříkávadel Bladespire klanu a pak byl napíchnut samotným Gruulem na kamenné věžě v horách. Kosti jsou stále rozmístěny v Dragons' End a slouží jako přípomínka porážky Černé dračí letky. Dnes se Gruulovi klaní jako božstvu hlavně Ogrové v Blade's Edge Mountains. Je také jedním ze sedmi Gronních lordů a samozřejmě je nejsilnější z nich. Jeho synové se potulují v Blade's Edge Mountains i na planinách Nagrandu. Gruul je v boji velice zdatný, takže představuje vážnou hrozbu pro Hordu i Alianci v Outlandu.


Kde se nachází: Gruul's Lair, Blade's Edge Mountains
Frakce: neznámá
Rasa:Gronn
Postavení: vůdce Ogrů v Outlandu
Povolání: Warrior

Naposledy upravil/a Mordecay 16.08.2013 v 18:34:47.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kasialoda 13.03.2023 00:39

Keratometers or other instruments that provide a view of the tear film without touching the eye s surface <a href=https://clomid.buzz>clomid in men</a> tadalift voltaren t och alvedon The court fight over Wang s fortune has lasted four years until the court finally dismissed his claims in 2011, and the Hong Kong police charged Chan for forging her will

milanko 19.03.2013 22:27

Hrozba pre alianciu? Však aliancii pomohol spolu zničili tie draky podľa toho si aj on váži ľudí a ich spojencov minimalne kým bol živý a kedže sa nikde nepíše že je mŕtvy tak aj ogrovia si ich musia vážiť.

kuliskovec 08.09.2011 17:37

nekdy bych si na něj chtěl zajít

Petanurban 16.01.2011 19:45

Smutný osud s těmi draky ale v té době, byli to prostě black dragonflight.

Nerzhul 12.10.2010 16:01

Ale ma historiu . A ja ho mam rad nasho Gruulka ..je to taky nenapadny boss ale taka spravna obluda

furrymare 25.08.2010 20:02

to je slabej boss (v raidu)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet