Isle of Conquest

//pic/gameinfo/bg/ioc

S patchem 3.2 by jako jedna z hlavních věcí měl přijít nový battleground (mimo něj také Argent Colliseum, změny u mountů a u druidských forem)! lizzard o tomto battlegroundu, který ponese název Isle of Conquest oznámil podrobnější informace.

Ostrov někde u pobřeží Northrendu. Skála, která těžko stojí za druhý pohled. Ale at už to vypadá jakkoli bezvýznamně, toto není běžné místo. Zvuky podobné hromům se tu ozývají při každém nárazu vln na kamenité útesy; divoké zvuky jako údery meče znějí na krvých pokrytých bojištích na tomto ostrově na pokraji věčnosti.

Vítejte na Isle of Conquest.


Neustále pokračující konflikt Hordy a Aliance se odehrával na mnoha mírumilovných (a na některých méně takových) místech, jako by to byla divadla stále trvající války. Isle of Conquest je dalším z takovýchto míst, už dávno předurčen k tomu, aby byl místem epického boje o bohaté přírodní zdroje tohoto ostrova.

Alianční i Hordští generálové bojují o nadvládu tak, že na všechno dohlíží z bezpečí svých pevností. Ta strana, které se podaří zničit nepřítelova generála jako první ovládne ostrov; selhání v ochraně vlastního velitele přinese hanbu, zneuctění a porážku. Nenaleznete tu nikde mír, je to pouze o otevřené válce mezi dvěma frakcemi.

A znovu porušení...



Isle of Conquest, battleground, jehož debut je naplánovaný v dalším patchi, Call of the Crusade, zaměstná týmy až o 40ti hráčích, kteří proti sobě budou bojovat v masivní bitvě o tento malý ostrov u severního pobřeží Northrendu. K výhře musí tým využít unikátní strategické pozice na ostrově jako vrtnou věž, dílnu na obléhací vozítka a plně vybavený letecký hangár. a bitevní poli budete nuceni použít různé devastující zbraně; nechť se Světlo smiluje nad každým chyceným mezi vámi a vaším cílem, generálem schovaném ve své pevnosti.

Najdete tu pět bodů zájmu, o které budou frakce bojovat. Každý z nich nabízí své unikátní bonusy pro vaší frakci a navíc mají strategickou hodnotu. Který si zaberete pro svou stranu a bude to stačit k vítězství?



Zabírání lokací



Zvažte své možnosti před tím, než vyběhnete ze své pevnosti vstříc nepříteli. Na ostrově je rozprostřeno několik zabratelných lokací, z nichž každá dává unikátní strategickou výhodu pro váš tým.

  • The Oil Derrick (vrtná věž): Umístěná na severozápadním konci ostrova, tato špinavá stavba v Zamrzlém Moři produkuje dostatek černého zlata na pohon až tisíci obléhacích vozítek. Získáním tohoto zdroje vám zajístí dostatek surovin a také více honorů pro vaši stranu.
  • The Cobalt Mine (kobaltový důl): Tento sněhem pokrytý celek umístený na jihovýchodě ostrova skrývá nevyužité suroviny, které musí být sklizeny. Získáním tohoto zdroje zajistíte své frakci suroviny a více honorů.
  • The Docks (doky): Doky na západním pobřeží ještě dále rozšíří výběr obléhacích vozítek o kusy jako Glaive Thrower a Catapult. Vypuste destrukční sílu Glaive Throweru na hradby pevnosti, nebo vystřelte invazní skupiny na hradby, aby zaútočili na pevnost zevnitř.
  • The Airship Hangar (letecký hangár): Tato robustní ocelová budova na vrcholu Mount Conquest sleduje východní část ostrova a dovoluje hráčům používání létající lodě, která je zde umístěna. Tento všeničící nástroj zkázy je schopný vypustit pršící smrt proti svým nepřátelům, čímž dokáže zničit i jejich obrany. Hráči, kteří se dostanou na loď budou také vybaveni padáky, které jim dovolí infiltrovat se do nepřátelského území shora.
  • The Siege Workshop (dílna obléhacích vozidel): Umístěna přesně mezi Alianční a Hordskou základnou zaujímá tato dílna velmi strategickou pozici. Její kontrola vám dá schopnost k vývoji arsenálu obléhacích vozidel perfektně navržených na přeměnu nepřátelských hradeb na prach a popel.
  • Graveyards (hřbitovy): Na Isle of Conquest najdete pět různých hřbitovů, které jsou na různých částech mapy: Hordská základna, Alianční základna, hřbitov uprostřed mapy u dílny, hřbitov v sevorovýchodním rohu (hangár) a v jihozápadním rohu (doky).

Hlavní úkoly



  • The Keeps (Pevnosti): Hordské a Alianční pevnosti jsou přesně naproti sobě na obou koncích ostrova. Tyto citadely obsahují čtyři jednoduše přístupné kanóny připravené na hradbách, uzpůsobené na zničení případných útočníků. Další výbušniny jsou bezpečně uloženy v základně pevnosti za zadní hradbou. Tedy, jsou v bezpečí dokud se nedostanou do rukou nepřítele. Pokud se tak stane nejspíš pak hradby padnou zevnitř...
  • The General (Generál): Zalezlí za masivními hradbami pevností rozkazují generálové svým vojskům z pozice relativního bezpečí. Pokud pevnost padne a generál bude zabit, vláda nad ostrovem připadá vítězi.
  • Reinforcements (Suroviny): Isle of Conquest používá podobný systém surovin jako Alterac Valley. Hodiny tikají a všechny individuality se počítají. Pokud příliš mnoho vašich spolubojovníků zemře, bitva skončí porážkou. Zabíjení nepřátelských hráčů sníží jejich počet surovin.
Ostrov někde u pobřeží Northrendu. Skála, která těžko stojí za druhý pohled. Test síly. Šance na ukázku moci, na zničení nepřátel, na vytvoření rozdílu, šance na nekonečnou slávu a nadvládu.

Chopíš se jí?
Vrátit se zpět na Battlegoundy


Naposledy upravil/a Snake Plisken 11.06.2012 v 11:24:10.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet