Obři (Giants)

Obři jsou stvořeni z masa, kostí a kamene, a protože se velmi podobají humanoidům a elementálům, lidé si je snadno zamění. Většina obrů na Azerothu byla stvořena Titány a jejich posláním bylo chránit nově vznikající svět. Během první války s Plamennou legií byla většina obrů zničena. Přeživší hrstka zůstala jen v nejméně poničených částech Azerothu, kde stále ještě plní svou funkci strážců. Někteří z obrů, jako například Baron Kazum, nyní proti své vůli slouží Starým bohům. Když Illidan vyhrožoval zničením celého světa, povolal na pomoc arci-druid Malfurion Stormrage, díky své obrovské síle, několik Horských obrů. Když Kael'thas utekl do Outlandu, nechal tam rozmístit několik krystalů, díky kterým všichni obři v jejich dosahu zmutovali a nyní namísto ochrany, vše ničí. [odstavec]

Charakteristika:



  • Většinou mají obři velký damage a armor.
  • Obvykle mají pomalý útok, ale zato jsou při pohybu rychlejší.
  • Houboví obři v Outlandu mohou být vybráni herbalisty, podobně jako se vybírají bylinky.
  • Horští obři v Outlandu mohou být vytěženi minery, stejně jako rudné žíly.
[odstavec]

Seznam obrů:



Stone giants, Mountain giants, Sea giants, Molten giants, Fungal giants, Storm giants, Earth giants, Flesh giants, Frost giants, Frostmaul Giants, Cliff Giants, Dune Smashers, Cliff Walkers, Colossi, Cliff Thunderers, Cliff Breakers, Hill giants, Draenor giants, Fire giants, Crystalline Ice Giants, Bone giant, Iron giant, Gronn, Magnataur, Ogres, Titans, Dark titans, Vrykul.

Naposledy upravil/a Serwak 11.09.2011 v 21:59:16.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Wrent
Adam Kučera

Wrent je autorem 1375 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet