Příběh lovce démonů, 3. část

http://media.wowfan.cz/uploaded/DH_pribeh
Už dlouho jsem neviděla tak krásné místo, jako je Dalaran. Těžko uvěřit, že na světě ještě zbývá tolik vznešenosti a nádhery. Místní se na mě – i na ostatní lovce démonů – sice dívají se směsicí zděšení a pohrdání, ale přinejmenším mně na tom ani v nejmenším nesejde. Koneckonců jsme zde na pozvání samotného vůdce města – arcimága Khadgara. Nehodlám však zahálet a kochat se krásami města. Vyrážím za svým novým zástupcem Kaynem Sunfurym. Ten očividně rovněž nelenil. Informuje mě totiž o mocných zbraních, které by nám mohly značně pomoci v našem boji proti Plamenné legii. A zároveň chmurně podotýká, že budeme potřebovat jakoukoli podobnou výhodu hlavně proto, že nyní se již nemůžeme spoléhat na vedení lorda Illidana. V krátkosti si vyslechnu Kaynovu přednášku o obou zbraních. (Zde si vybíráte, zda se vydáte získat artefakt pro specializaci Havoc - DPS, nebo Vengeance - Tank.)
demon hunter
Vybírám si dvojici čepelí, které jsou momentálně v držení někdejšího lovce démonů, Varedise Felsoula, mého bývalého druha, který zemřel při obraně Black Templu a byl vzkříšen do služeb Plamenné legie. Jeho zabití a uzmutí jeho zbraní jsou pro mě tedy dvě mouchy jednou ranou. Problém je, že netušíme, kde se Varedis momentálně skrývá. Kayn se však vzápětí projevuje jako daleko schopnější pobočník, než za jakého jsem ho považovala. Ve Violet Hold tady v Dalaranu prý Kirin Tor vězní jakéhosi eredara, z jehož výslechu by mohly plynout cenné informace. A Kayn už mi dokonce domluvil schůzku s hlídačem věznice. Šikovný chlapec. Vzápětí se však ukazuje, že onen hlídač, dozorce Alturas, nakonec nebude až tak ochotný. „Potřebujeme jenom pár minut,“ přesvědčuje ho Kayn frustrovaně, leč bez kýženého výsledku. Vložím se do toho tedy sama. Alturas si mě nepřátelsky měří. „Vám ‚lovcům démonů‘ já nevěřím. U mě jste vy a Legie jedna pakáž.“ Ledově se na něj podívám. „Pusť nás dovnitř, nebo ti předvedu ten rozdíl.“ „To má být výhružka?“ ptá se Alturas napůl pobaveně, napůl nevěřícně. „Dovol mi ti připomenout, že jsme v mojí věznici a kolem jsou moje stráže.“ „Chceš zjistit, jestli jenom vyhrožuji?“ A vida, můj k dokonalosti dovedený výraz maniakálního vraha funguje i po tolika letech ve stázi. Alturas nás vpustí do pevnosti a my za chvíli máme svoji odpověď. Eredar si sice zezačátku trochu vyskakoval, ale přešlo ho to poměrně rychle. Náš cíl se skrývá v Suramaru. Vmžiku se vypravuji na cestu. Naši netopýři mě a několik mých nejvěrnějších lovců rychle dopravují k Varedisově pevnosti. Náš původní plán dostat se až k němu nepozorovaně však brzy ztroskotá. Nedá se nic dělat, budu se k němu muset probojovat. Počkat, co to povídám? Získat nové zbraně a ještě k tomu pozabíjet hromadu démonů? Jako bych měla narozeniny.
demon hunter
Netrvá to moc dlouho, než proti mně konečně stojí sám Varedis. Co ho pamatuji, moc se nezměnil. A i on sám navzdory tomu, že teď bojuje pod praporem Legie, zjevně nezapomněl na nic ze své minulosti. „Kdysi jsem býval Illidari... A byl jsem ponechán napospas smrti u Black Templu. Teď poznáš moc mého nového pána!“ Spolknu poznámku o tom, že jeho zuby poznají moc mé pěsti, jestli okamžitě nezmlkne, a místo toho se na něj vrhnu s tasenými zbraněmi. Jakmile je po všem, beru si jeho – tedy, teď už svoje – čepele a s uspokojením cítím, jak mě naplňuje nová, nevídaná síla. Zde však dobré zprávy pro Illidari nekončí. Po návratu do Dalaranu jsem přivítána informací, že se mým lidem podařilo spojit se s našimi silami, které zůstaly od posledně na Mardumu, a kterým se zadařilo zajistit nám dřívější pevnost královny Tyranny, Fel Hammer. Ta je teď plně v našich rukách a já jsem nedočkavě očekávána. Zdá se, že dnes si nevydechnu. Opouštím kouzelný Dalaran a připraveným portálem se vracím na starý dobrý Mardum. Ten se ani trochu nezměnil – je pořád stejně zelený a démonický. Jediná změna je, že teď tu vládnu já. „Vítej doma,“ zdraví mě již přítomný Kayn. Nebýt jeho vypálených očí, tak bych přísahala, že by mu i slzička ukápla. (Někdy kolem tohoto momentu se Mardum stává vaší Class Order Hall.)
demon hunter
Kayn mě informuje, že naše jednotky na Mardumu tuto citadelu zodpovědně držely již od našeho odchodu. Bohužel se jim však nepodařilo dostat se ke všem jejím zdrojům. Ty totiž podle všeho může odemknout jen někdo, kdo nese znamení pána Legie. Moje nové zbraně, jelikož pochází od služebníka Legie, shodou okolností právě toto znamení nesou. „Pohleďte na moc Twinblades of the Deceiver!“ provolá Kayn ke shromážděným lovcům démonů. „Fel Hammer je náš!“ Velitelé Ashtongueů, Coilskar nag i shivarr mi jeden po druhém skládají slib loajality. „Jsme čepele, které porazí Legii. Jsme vyvolení válečníci lorda Illidana. Jsme ILLIDARI!“ zakončí Kayn svou řeč. Zatímco ostatní jásají, já radši poodejdu stranou. Na tohle zrovna moc nejsem. Kayn se ke mně brzy připojuje. „Každým dnem v tobě vidím víc a víc lorda Illidana,“ svěřuje se mi. „A i když se asi ne vždycky shodneme, věřím ti, že nás dovedeš k vítězství za každou cenu. A kdykoli budeš ode mě něco potřebovat, stačí říct.“ (Získáváte svého prvního followera.)
demon hunter
Moje jednotky se pomalu zabydlují a já se pouštím do objevování dalších pokladů Fel Hammeru. Jedním z nich je výheň, ze které vzešly nejmocnější zbraně Plamenné legie. Ta nyní bude zásobovat naše řady. Záhy se však ukazuje, že čas na oslavy rozhodně ještě nenadešel. Zprávy, které přicházejí z Azerothu, totiž nejsou ani v nejmenším příznivé. Azeroth právě teď pociťuje důsledky invaze Plamenné legie v plné šíři. A z portálu v Sargerasově hrobce se neustále řine nepřetržitý proud démonů. Někdo musí včas zasáhnout, jinak se svět, tak jak jej známe, brzy zhroutí pod plamennými meči Sargerasovy křížové výpravy. „Svolej ostatní,“ přikazuji. „Lovci démonů vyrážejí do války.“
ZDE KONČÍ ÚVODNÍ QUESTOVÁ LINIE DEMON HUNTERŮ.
Pokračujete tím, že si na válečné mapě ve vaší Class Hall vyberete lokaci v rámci Broken Isles, kterou chcete navštívit jako první. Na výběr máte Stormheim, Val'sharah, Highmountain a podle wiki také Azsunu. Ta se mi však ve hře nezobrazovala, takže quest na přístup do ní pravděpodobně ještě není implementovaný.
mage preview demon hunter demon hunter demon hunter demon hunter demon hunter

<- Zpět na 2. část
<- ZPĚT NA ZAČÁTEK

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

MegaRatchet 17.03.2016 13:02

Hrr na Démony!!!!!!!!!!!!!!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet