Wrath Gate Chain Quests Horde

wrath gate angrathar řed nějakou chvílí jsem dokončil dlouhou sérii úkolů, která začínala v Dragoblightu a týkala se Angrathar the Wrath Gate, což je ohromná brána střežená Pohromu, která dělí Dragonblight od území, kde sídlí Arthas - čili od Icecrown. Bylo to opravdu zajímavé a hlavně netradiční - většina úkolů neměla ve hře obdoby, a proto Vám píšu informace o těchto úkolech a o svých zážitcích. Jde o popis pro Hordu, Aliance se bude v hodně věcech lišit.

Tento úkol začína ve vesnici Agmar's Hammer, kde Vám velitel dá úkol dojít za Saurfangem mladším, který velí Kor'kron Vanguard - vojenskému táboru, jehož vojáci bojují u brány. Ten Vás odešle za rudou dračí královnou Alexstrazsou s prosbou, aby případně přišla na pomoc. Ona Vám tuto pomoc slíbí, ale pouze za protislužbu. Její draci zjistili, že Pohroma se snaží oživit padlého giganta Galakronda,wrath gate angrathar jednoho s pomocníků Titánů, který má větší moc než Aspekti dohromady. Alexstrazsa Vám proto dovolí letět na jednom z jejích draků a bojovat tak proti Pohromě. Když vyhubíte ghůly kopající u gigantovy mrtvoly a porazíte nemrtvého Warlocka, který celé této operaci velí, vrátíte se k Alexstrasze, která Vám slíbí případnou pomoc a odešle Vás zpět za Saurfangem.

Tady začíná to zvláštní. Po splnění úkolu (promluvit se Saurfangem) se Vám zobrazí video! Vidíte Alianční vojáky jak hrdinsky bojují proti armádám Pohromy, ale když se brána otevře a vstoupí ohromní nemrtví vrykulové, rozhodne se Saurfang, že vyrazí Alianci na pomoc. Společne rozdrtí nemrtvé a poté vyzývají Arthase, aby předstoupil a vyslehl svůj trest, který mu chtějí udělit za jeho vraždu krále, zradu atd. Arthas sebevědomě vstoupí a vyvolá obrovskou armádu nemrtých. Saurfang se proti Arthasovi nebojácně rozběhne (je vidět, že je z Broxigarova rodu :D), ale bohužel zahyne Arthasovým runovým mečem, Mrazivým Smutkem. Když se ale Arthas pokusí zničit i ostatní, objeví se zelený oblak nákazy a ozve se smích. Je to Grand Apotheracy Putress, jeden z Forsaken, který se chce pomstít Arthasovi za to, že je z něj nemrtví. Objeví se za ním několik katapultů, které vystřelí sudy s nákazou, která ničí vše a Putres při tom vykřikuje: Smrt Pohromě a smrt všemu živému!! Tak jak říká se také stane, protože všichni v dosahu nákazy okamžitě umírají. Pouze Arthasovi se podaří přežít a proto uniká zpět do Icecrown. V tento moment se ale zjevují draci a okamžitě svým dechem spalují bitevní pole, čímž ničí nákazu.



wrath gate angrathar Po skončení videa získáte Achievement Veteran of the Wrathgate. To je ale vlastně začátek, jak si totiž můžete všimnout, brána už je poničená a vše hoří (tak už Vám to asi zůstane navždy). Uprostřed zbořeniště jsou dva draci - obrovský Korialsztraz a ještě větší Alexstrasza. Ta Vám dá úkol, abyste donesli ostatky Saurfanga mladšího k jeho otci ve Warsong Hold. Ten je sice smutný, ale ví, že jako správný ork a jako správný člen rodu Broxigara Rudého zemřel Saurfang se ctí. Znepokojuje ho ale hlavně zrada Forsaken a tak pro Vás zařizuje portál do Orgrimmaru a chce po Vás, abyste okamžitě promuvili s Thrallem. Už po příjezdu do Orgrimmaru si všimnete, že je něco špatně, jelikož spousta postav prostě zmizela, ale za to se tu objevilo hodně Forsaken Uprchlíků, kteří říkají něco o tom, že nemají kde bydlet. wrath gate angratharI Thrallova místnost je až na několik strážců vylidněná, klečí však před ním Sylvanas Windrunner. Jakmile vejdete dovnitř, zjeví se uprostřed místnosti portál a vstoupí Jaina Proodmoure. Tito tři velitelé se navzájem informují o tom, co se stalo a dohadují se na dalším kroku. Thrall Vás informuje o tom, že Varimathras se spolu s Putressem zmocnili Undercity a všechny, kdo s nimi nesympatizovali vyhodili. Putress se při své pomstě nezastaví před ničím a Varimathrasovým posledním úkolem od Legie bylo právě zničit Arthase, což se mu ale dříve nepovedlo a nyní se pokusil úkol dokončit. Je jisté, že se musí Horda Undercity opět zmocnit a proto Vás odesílá za Vol'Jinem, který už v Tirisfal Glades čeká.

Vol'Jin Vám říká, že Thrall se Sylvanas už uvnitř Undercity bojují a že se jim máte vydat na pomoc. V Undercity bojuje několik vojáků Hordy, ale hlavně právě velitelé a postupně se probíjíte až do Royal Quarter. Mimochodem vaše kouzla a statistiky jsou tu ohromně posílené a navíc při každém zranění Vás Thrall instantně vyléčí, takže se není čeho bát. Když se probijete až k chodbě vedoucí do Royal Quarter, Varimathras jí zavalí kameny a uteče chodbou dál. Thrall ale požádá Ducha Země, který kameny odvalí a vy můžete zaútočit na Varimathrase. Ten stojí uprostřed místnosti a otvírá hned několik portálů najednou. wrath gate angrathar Z portálů začínají proudit démoni Plamené Legie, které Vy musíte porazit. V pozadí se ozývá hlas jakéhosi vůdce Legie (Sargerase?!), který nabádá Varimathrase, aby znovu nezkazil své poslání.wrath gate angrathar Když zabijete stovky démonů, portály se zničí a vy můžete konečně zaútočit na Varimathrase. Ani jeho smrtí to však nekončí, jelikož v tu chvíli do místnosti vjíždí Alianční král Vrynn a chce pomstu za padlého velitele od Wrath Gate. Samozřejmě obviňuje Forsaken a vlastně Hordu a zaútočí na Thralla se Sylvanas. Naštěstí se ale zjeví Jaina, všechny zmrazí a společně s aliančními vojáky se portne pryč.

Thrall Vám už jen říká, že Undercity je zpět Vaše, ale za cenu znovuzačaté války s Aliancí. Říká však, že to zatím není Vaš starost a že Vy musíte pokračovat v boji proi Králi Lichů a posílá Vás zpět na Northrend.

wrath gate angrathar V těchto úkolech je dobré si povšimnout například nové části hry, při které je možné, že každý hráč vidí něco jiného, protože to samozřejmě není tak, že když někdo dělá tento úkol, tak v OG zmizí NPC a do UC se nedá vkročit. Tohoto jevu si mohli všimnout například Death Knighti ve Scarlet Enslave, kde zůstavala krajina taková, jakou ji udělali. To se při tomto úkolu děje také a mně to přijde nesmírně zajímavé.

Další screeny:

[odstavec]

Požadované questy pro získání chainu



Horda
  • Westwind Refugee Camp - Into the Fold a následující úkoly
  • Agmar's Hammer - Victory Nears... a následující úkoly
  • Agmar's Hammer - Strength of Icemist a následující úkoly
  • Venomspit - The Forsaken Blight and You: How Not to Die a následující úkoly
  • Po splnění těchto úkolů běžte do Agmar's Hammer za Overlordem Agmarem, který Vám dá úkol k bráně.
Aliance
  • Wintergarde Keep - Naxxramas and the Fall of Wintergarde a následující úkoly
  • Wintergarde Mine - The Demo-gnome a následující úkoly
  • Po splnění těchto úkolů běžte za High Commanderem Halfordem Wyrmbanem, který Vám dá úkol k bráně.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

DaveL 17.07.2011 23:13

voky
mě se po bitvě u wrathgate u Alexstrazy neobjeví žádnej quest a nevim proč
Protože je Cataclys, a žádný další quest už není

voky 17.07.2011 23:08

mě se po bitvě u wrathgate u Alexstrazy neobjeví žádnej quest a nevim proč

Darknnes 24.02.2011 19:07

Thrall
to aj mna
A ty jsi si ten Q splnil? Myslím ten Battle for undercity

Thrall 24.02.2011 18:57

Adhol
zajimalo by mě jestli potom pořád varimithras stojí v undercity vedle sylvanas.
to aj mna

Adhol 27.02.2010 19:38

zajimalo by mě jestli potom pořád varimithras stojí v undercity vedle sylvanas.

NULL 20.02.2010 20:03

Pls o pomoc tento q v UC mam delat s groupou nebo muzu sam kdyz tam je napsano ze thrall me healuje?? a jeste neco kdyz ten q chci odlozit na pozdeji tak mma porad v OG malo NPC ???

Mordecay 20.02.2010 15:02

http://thottbot.com/q13377 pise sa tam o putresovi ne o varimathrasovi

Wrent 20.02.2010 14:58

ne, proti Varimathrasovi.

Mordecay 20.02.2010 13:51

Tak ze v Undercity sa bojuje proti Putresovi...

Rostdor22 20.02.2010 13:21

jak vypada Aliancni verze ?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet