Zalazane musí padnout

poster voljin recruitment


Mála trollská vesnička Sen'jin, ležící na pobřeží Durotaru, pulzuje aktivitou. Někteří totiž požadují odpověď na bouřlivé proválečné výpovědi High Tinkera Mekkatorque, Vol'jin tedy vyjádřil své záměry "dál ctít předky a získat zpět své domovy". Rozhodnutí padlo a roztroušený kmen Darkspear se začal scházet v kdysi ospalé vesničce. Nyní však nocí zní jednoduchý rytmus bubnů a vysoko ve vzduchu se vznáší záhadné mraky štiplavého kouře, což je pravděpodobně znak oslav a příprav nadcházejícího útoku.

echo islesS podporou Thralla, a celé jeho válečné rady v zádech, svolává Vol'jin všechny frakce Hordy, aby se připravily na útok na Echo Isles a poblázněného šamana Zalazaneho. Konečně zaplatí za své činy proti Darkspearům a zemi, kterou jim Thrall propůjčil! Jak vysvětlil Vol'jin ve svém požadavku na dnešní Zalazaneho pád, všichni čestní členové Hordy shromáždění ve vesnici -- jak ti, kteří nikdy v životě nezabili prase, tak ti, kteří jsou noční můrou každého draka -- dostanou šanci pomoci svým bezúhoným trollím bratrům v tom, co jistojistě bude brutálním útokem. Nejprve se ale musí připravit. Echo Isles jsou na dohled, každý detail je podstatný, žádné slovo není triviální. A kvůli tomu připraví dobrodruhy na velkolepý úkol, jenž je čeká, tímto pověřená trollí šamanka Vanira.

echo islesZáhadná Vanira potřebuje žáby pro své posvátné rituály s totemy. Její přesné záměry s těmito obojživelnými tvory jsou neznáme, ale šeptá se, že si najala nedalekého ošetřovatele netopýrů, aby jí pomohl. Může se stát, že budou žáby brzy pršet z nebe na Echo Isles? Když jsme se zeptali na další komentář, zmínila Vanira jen to, že hledá "perfektní špiony". Válka se občas vyhraje i s tím nejméně pravděpodobným vybavením. Špehování nepřítele je ale pouhý začátek. Vol'jin mluvil o trenérovi posil s největší důvěrou - o šampionu Uru'zinovi, který vytvoří z nových rekrutů všech úrovní a zkušeností bitvou zocelené Darkspear válečníky. "Trollování dobrovolníků", jak Vol'jin zmínil, bude klíčovou částí útoku, který má přemoci Zalazaneho začarované Darkspeary.

Vol'jin tvrdí, že duchové jsou na straně kmene Darkspear. Může se animistická víra opravdu projevit v bitvě proti Zalazanemu? Snad jen Vanira a její podivní špioni můžou na tuto otázku odpovědět. Ale šeptá se, že kdysi na Echo Isles žil kmen trollích druidů. Pokud někdy byl čas na takovéto pověsti, měl by být právě nyní. Jen pokud jsou duchové skutečně na straně Sen'Jinova syna, jev, který může Witch Doctor Hez'tok rozluštit, spustí útok! Ti, kteří pomůžou Hez'tokovi s jeho obřadem budou obdarování Hrdostí Darkspear, která naučí dobrodruhy schopnost vzít na sebe podobu jednoho z elitních válečníků kmene Darkspear. Nošení takového bitevního oděvu je velkoým uctěním předků národa, který byl tak dlouho stíhán válkami mezi jednotlivými kmeny.

echo islesNechť duchové dají Vol'jinovi své požehnání, šampion Uru'zin svolá všechny zkušené veterány Hordy (level 75-80), aby pomohli při útoku. Až bude "všechno konečně připraveno", jak Vol'jin sdělil, spustí se kompletní útok z pobřeží vesnice Sen'jin. Vol'jin se ve výzvě pro tento útok nechal slyšet: "Přijďte! Připojte se k osvobození Echo Isles. Zalazane padne!" Zašel dokonce tak daleko, že nabídl mimořádně vzácný Sen'jin Overcloak všem, kteří pomůžou odstranit Zalazaneho. To však bude velice těžké, protože naše zdroje tvrdí, že tento nepřítel ovládá mocná voodoo a černou magii.

Přípravy na Zalazaneho pád jsou v plném proudu, avšak budou stačit na poražení tohoto zlého šamana? Hrdí členové Hordy, je čas stát při svých nespokojených trollích bratřích a poznat pravou sílu kmene Darkspear!

Naposledy upravil/a Novom 13.06.2010 v 21:11:44.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sabimpatt 13.06.2023 19:07

<a href=https://cials.yachts>discreet cialis meds</a> A post hoc analysis showed a reduction of 46 in cardiac hospitalizations and all cause mortality

Ordefefem 28.04.2023 13:50

These alternatives include but are not limited to <a href=http://propecia.mom>propecia canada</a>

Aladin_CZ 08.09.2010 18:30

Badbird, ten Q tam uz pocatkem dneska je...

Riko 08.09.2010 11:50

Tak tohle se blizzu opravdu povedlo. Vsem doporucuju. Jen to mohlo byt delsi......

Nekros 30.06.2010 20:00

stefenzi
Teď se jenom modlit aby Zalazaneho pořádně dotunili protože dělat takovou srandu jenom kvůli 10 lvl kterej má akorát heal a 2minutový debuff to by bylo celkem na nic.Měli by z něj udělat neco na způsob locka.Že bude větší lvl to je jasné ale aby byl taky o něčem jiném než přijít,dát pár ran a zas odejít.
Ten q můžou vzít pouze 80lvl chytrolíne.

Javorovej 15.06.2010 17:50

po patchi ne-e

Badbird 15.06.2010 17:37

Mam dotaz. Kde po patchi tieto pre q najdem?

Worren 15.06.2010 11:19

Ste všichni mimo Zalazane kterého ste zabili je podle příběhu pouze loutka nebo iluze po čase se jeho hlava změnila v jinou hlav nebo jen pár kamínků....Ale nyní je zde opravdový Zalazane a podle všeho má mít 3/4 armády Darkspearských Trollu..............

Hiro 14.06.2010 09:06

Hiro
Tohle event je super udělal jsem ho na PTRku a fakt musím doporučit. P.S. Zalazane opravdu umře.
* Tenhle

Hiro 14.06.2010 09:02

Tohle event je super udělal jsem ho na PTRku a fakt musím doporučit. P.S. Zalazane opravdu umře.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet