|Embody| Yont Brewmaster Guide

http://media.wowfan.cz/uploaded/YontBrewmasterQuide_logo
Minulý týden jsem slíbil, že budeme pokračovat i nadále v přípravě guidů pro PvE hráče. A protože já, Stalor, nikdy nelžu, jsem poctivý a své slovo držím (čest... ehm, to je nějaké exotické ovoce?), mám tu pro vás další z připravovaných guidů. Zůstaneme stále u monka, ale změníme spec na Brewmastera! Ano, jedná se o tank spec. Těm z vás, kteří mají například alta monka a pohrávají si s myšlenkou mít ho jako tanka, vřele doporučuji, aby četli dále. Pokud však už monka jako tanka hrajete, tak to pro vás bude spíše jen takové opakování. Jak se ale říká, "opakování je matkou modroudrosti".

Kdo je to Yont?

V rámci české komunity působí Yont jako tank v guildě Embody, která se umístila v posledním tieru jako 33. na světě. Konkrétně se pak tento hráč tankování věnuje už nějaký ten pátek, tudíž není pochyby o jeho kvalitách. Pokud si přejete vidět gameplay, vřele doporučuji podívat se na videa z killů či koukat na streamy guildy Embody. Najdete je v pravém horním rohu na našem webu. Pokud se ho rozhodnete kontaktovat, v guidě naleznete jeho RealID. Dost bylo řečí, přejděme k činům... Ukázka: "Zdravím, můj ingame nick na monkovi je Yont a rozhodl jsem se napsat českou guidu pro Brewmaster monky, hlavně kvůli inspiraci od ostatních v guildě, kteří se nějak snaží pomoct české komunitě. Brewmaster monka hraju od začátku MoP, nejdříve jako alta a od raidu Siege of Orgrimmar jako maina. Prošel jsem s Brewmasterem všechny "cutting edge" raidy od začátku MoP až do teď. Dříve jsem hrál maina DK tanka..."

>>BW Monk Guide 6.1<<


Co nás čeká dále?

Aby se nám ty guidy nepoztrácely, připravuji pro ně samostatnou sekci, a to v levém menu. Ta bude obsahovat později guidy na všechny classy a jejich jednotlivé specy. Chvíli to ale potrvá, počítejte tedy s tím, že to nebude mávnutím kouzelnou hůlkou. Na druhou stranu, kdo si počká, ten se dočká.

Naposledy upravil/a Bellatrix 22.04.2015 v 21:10:01.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Angelius 19.04.2015 18:40

Suprová práce 10/10

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet