|Envy| Tereszia Mistweaver Guide

Na našich stránkách se můžete setkat se spoustou návodů na eventy, získávání petů, ale co takhle pořádný theorycraft? Po domluvě s TOP CZ/SK hráči, jmenovitě pak guildou Embody a několika dalšími jedinci (Tereszia), jsem pro vás připravili guide na MW monka. Nechť je tato guida první vlaštovkou pro naši komunitu, která bohužel zatím musí pracně hledat na zahraničních fórech. To však chceme změnit, a právě proto tady, a teď, tento článek.

Kdo je to Tereszia?

Dříve PMterezka, dnes již Tereszia, je nejlepší MW monk CZ/SK komunity, a bývalý člen Embody. Nyní však působí v zahraniční guildě Envy, ve které se teď připravuje na další tier. Jako alty hraje také shamana a druida. Chceme pro vás to nejlepší, a proto jsme oslovili tohoto hráče, který na základě naší prosby, a několika dalších podmětů, vytvořil theorycraft pro nejen začínající, ale také pokročilé healery monky. Pohodlěn se usaďte, začínáme. Ukázka: "Vzhledem k inspiraci od Milana a tomu, že mě od začátku tieru kontaktovalo překvapivě hodně monků jak z DT, tak x-realm, rozhodl jsem se ulehčit si trochu práci a dát dohromady co nejpřehlednější a nejsrozumitelnější guide pro casual i mythic raidery. Informace budu postupně dodávat, případně upravovat, a v dalších tierech guide aktualizovat podle aktuálních změn..."

>>MW Monk Guide 6.1<<


Co nás čeká dále?

V příštím týdnu máme pro vás nachystaný další guide, jaké classy se však bude týkat, to je takové malé překvapení. Malá nápověda, MW monk už to nebude.

Naposledy upravil/a Esperanta 22.04.2015 v 19:41:27.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Stalor 10.04.2015 22:16

Pánové, trošku oddělme zrno od plev. 1. v SoO byl monk jeden z těch horších healerů, nemohl tedy přetočit na norushenovi rshammyho, s masterkou skoro 200%. Raina healovala za 70k jeden tick. Tedy monk nemel moc sanci. A kazdy, i prumerny hrac vi, ze top healer byl rshammy/dc priest. 2. Mrzí mně, že vaše zkušenost (pokud je doopravdy vaše, a ne kamarádů) je špatná, nicméně tento hráč si myslím pro komunitu dělá první/poslední, přímo jí žije. proto chodí pomáhat i do guild, se slabším progressem, a když mu někdo napsal o radu, nikdy ho neposlal k šípku. Zamést by si měl každý před svým prahem. Pokud se snažíte poškodit pověst někoho, zvažte, že každý máme vrub. Navíc, drtivá většina věcí je vytržena z kontextu.

Riko 10.04.2015 12:01

Tohle je dost kontroverzni. Ono taky zalezi na jakym bossovy zrovna ste. Ja v SoO sem na amalgacce (jmeno si ted nevzpomenu - je to 3. boss) mel top healing jako resto shaman pac sme byly jako 1 clovek nebo na HC Garroshovy kteryho sme healovali ve dvou. Ale zase nekde kde je raid od sebe se to blbe healuje :-D + dalsi faktory jako treba patch. Stejne vetsina guild to hraje asi takhle: Hlavne ze nikdo neumrel a boss zere hlinu :-D

barrny 10.04.2015 11:27

To: pazdi když je v makovici vybíleno, tak se ani jiná reakce očekávat nedala, tudíž nejsme překvapení . :-)

Aurinth 10.04.2015 10:34

@GeSto raid awareness, dedication, fail%, schopnost zariadit si zivot, schopnost vychadzat s ludmi na raide, koncepcne myslenie a nakoniec ano, treba byt schopny aj tocit ak je treba, ale urcite to nie je selling point, s ktoreho si vsetci povinne sadneme na zadok. Byt najlepsi neznamena byt dobry, takze je zbytocne rozoberat, ze tu ma terezka guidu, a ze vo vacsine vymenovanych faktorov neboduje. Pozornejsim a hlbsim uzivatelom to dojde hned ako uvidia all stars rating v healer guide.

Pazdi 10.04.2015 09:40

tak ono to jde trošku cítit i z reakcí tady v komentech - pokud se něco zvrtne, tak rozumím, že padnou ostřejší slova, nervozita a tak...ale většina zaineresovaných, když na to padne řeč, tak řekne sry, nemyslel jsem to tak a ne kecy stylu chceš se chlubit, že jsme byli spolu...sice jsem tě vypXčoval, ale užil sis srandu ne?...

Maijkl 10.04.2015 08:36

Na wowfan chodim už rok ale teprve az nyní jsem se musel zaregistrovat abych mohl napsat, ze s tímto člověkem už nikdy vice raidovat nehodlam. Jednou mi to stačilo. Ten člověk, co si o sobě mysli a jak se chová ke svému okolí, to je něco šíleného.

Angelius 10.04.2015 08:13

Taky si nepamatuju, promiň, ale určitě jsme si užili spoustu zábavy.

barrny 10.04.2015 07:14

Musím se bohužel připojit k tomu co zde pise mlatic moje osobní zkušenost s tímto monkem je velice negativní to jak se tento božský monk choval k ostatním to byla opravdu síla, nakonec skončil v ignorovat kde je dodnes a už z něj nikdy nevyleze. Jelikož než hrát s někým takovym tak to raději vůbec . To: gesto to jak se dány hráč chová ve hře k ostatním spoluhráčům vypovídá o nem samotném hodně a muže to byt sebelepší hráč tak prostor v článcích na tomhle webu bych mu určíte nedával, už jen za to jakou má negativní reputaci.

GeSto 10.04.2015 00:24

mlatic TOP hráče nejde posuzovat jenom podle honění HPS/DPS v recountu A podle čeho teda ? podle kecání v barens ? nebo kšeftování v AH ?

Uperlól 08.04.2015 21:21

Být nejlepší něco stojí /ave Terezka

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet