#1 Rozhovor - MadBros

//pic/news/newsmop1
Poslední dobou dosti sleduji českou YouTube scénu a zaujali mě dva bratři - MadBro Premi, který bude odpovídat na dnešní rozhovor, a jeho mladší bratr MadBro Prooxy. Jejich příběh se začal psát minulý rok a za poslední půl rok se jim dostalo velkého úspěchu! Dosáhli totiž 100,000 odběratelů na jejich YouTube kanálu! Jsou to baviči a mezi jejich pořady patří "Pátek s MadBros", kde uvádí, co se kolem nich stalo za poslední týden, na co se fanoušci mohou těšit, ale také na informace o akcích, na kterých budou účinkovat. Dalším pořadem (každého soukromý) je "ASK Prooxy" a "Pravda nebo úkol". Menší úvod máme za sebou. Důvod, proč jsem si vybral MadBros, je ten, že také mají svůj herní kanál, kde mimo jiné občas uvidíte i video z World of Wartcraft. Vyzval jsem tedy Premiho, který hraje aktivně, aby se mnou prohodil pár vět. Jdeme na to!
http://s27.postimg.org/ac6ekknn7/10311971_10201806354911934_1667029506_n

Rozhovor

1. Nejdříve bych vám rád pogratuloval ke 100,000 odběratelům vašeho YouTube kanálu! Jaký z toho máte pocit?
  • Děkujeme! Je to skvělý pocit a opravdu jsme si před pár měsíci nedokázali ani představit, že teď budem tam kde jsme teď! 2. Oslovil jsem vás hlavně kvůli tomu, že na vašem druhém Channelu, který je vyhrazen jen pro hry, také občas hrajete World of Warcraft. Jak jste ke hře přišli a od kdy ji hrajete?
  • Prooxy to svého času hrával, ale hraju to především já Premi. Dostal jsem se k hře už na základce a to je hódně dávno. Tehdy jsem na "offíku" začal hrát, když vyšel Zul'Gurub, což bylo ještě na Vanille, takže jsem ve WoWku takový "veterán" a s přestávkami hraju dodnes. 3. Dobře, preferuješ spíše PvP nebo PvE a proč?
  • Prošel jsem si obojím a to jak "for fun" tak i "hardcore". Momentálně preferuju spíše PvP, protože teď, když si k tomu sednu, je to právě jen "for fun", zahraju pár arén nebo BGčka a můžu zas jít offline. Odejít jen tak z raidu je na zabití. 4. Z čeho jsi měl nejlepší pocit ve hře a jaký je tvůj největší zážitek?
  • Nejlepší pocit pro mě byl asi ten, že jsem v určité době a to za časů The Burning Crusade byl mezi předními hráči WoW. Hrál jsem tehdy Gnome Mage a s kamarády jsme ve 2v2 byli v TOP 3 na světě a v TOP 10 na světě ve 3v3. Poté skvělý zážitek byl být v nejlepších PvE guildách svých dob a to Impiks a Equillibrium. 5. Těšil jsi se na nějakou určitou věc, která byla přidána do hry v předchozích Patchích?
  • Nic moc mě v posledních patchích neoslovilo, spíše bych uvítal, kdyby v Draenoru odstranili to, co totálně podělalo WoW PvP systém a to jsou přehnané bursty. Každý má heal, spousta CC a escape abilit. 6. Jaký Raid, Dungeon, Battleground a jaká Aréna tě baví nejvíce?
  • Nejvíce mě z raidů bavil Naxxramas ve Vannile to byl tehdy celkem challenge a pak mě znova celkem dost bavil v datadisku Wrath of The Lich King. Aréna určitě Ruiny, protože nesnáším kitování okolo sloupů. Z Battlegroundů všechno kromě Strand of the Ancients, Warsong Gulch. Zkrátka nesnáším "Capture the Flag". Dungeon? Hmm... docela mě baví celkově nové dungy, které jsou od Cataclysmu. Nové mechaniky atd., to je příjemné po letech suchých dungů. 7. Tvůj nejoblíbenější datadisk a proč?
  • Rozhodně The Burning Crusade a myslím, že na tom se shodnu se spoustou lidí. Byl to skvělý datadisk, jak z pohledu PvP, tak PvE. Jenom fun play. Byla spousta možností, všechny classy byly viable, PvP bylo naprosto dokonalý, PvE byl real challenge, systém nebyl "překombinovaný" a celkově to bylo zkrátka super, talenty a všechno při "starém" jen s inovativními prvky. 8. Jak se těšíš na nadcházející datadisk Warlords of Draenor a pokud o něm máš přečtené nějaké informace, tak co se ti zdá zatím nejzajímavější?
  • Datadisk bude super a určitě se těším. Už mám zakoupen i Pre-Order! Instant boost postavy na 90. level? Nedalo se odolat. (směje se) Zajímavé určitě pro mě bude inovace grafického zpracování postav a envorimentů. Co si budem povídat! Ty staré postavy vypadají děsně, nikdy se s nimi nic moc nedělalo a konečně po tolika letech s tim hnou a nebudou vypadat jak z The Sims 1. Další zajímavost je ta, že se lidi "pořádně" dozví, jak je to s Orkama, Outlandem atd. Lidi, co znají "lore", jsou s tím obeznámeni a bude to jen doplnění informací, ale i přesto se na to těším. Jen doufám, že se udělají něco s těmi healy, CC a bursty... 9. Chtěli by jste něco vzkázat čtenářům našich stránek?
  • KEEP CALM AND PLAY WoW...and watch MadBros! (směje se) Za team WoWfan.cz děkuji a přeji hodně štěstí, ahoj!
  • Taky děkujeme!
    Zde naleznete odkazy k jejich YouTube kanálům. Hlavní YouTube channel MadBros! Herní YouTube channel MadBros!


    Naposledy upravil/a Astra 14.05.2014 v 07:56:20.

    Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.
  • Diskuze

    Deathkroman 14.05.2014 19:13

    Metiu
    pravda, bluepostov je na celu knihu. loretwets od mordecaya su podla mna naj.
    Souhlasim, člověk se tam dozví fakt zajímavé věci, jak ohledně lore, tak WoD. Třeba nedávno se Dave Kosak vyjádřil k opravě Stormwindu

    Doomed 14.05.2014 17:26

    Hrál jsem tehdy Gnome Mage a s kamarády jsme ve 2v2 byli v TOP 3 na světě a v TOP 10 na světě ve 3v3. Yeah, sure.. any proof ?

    Metiu 14.05.2014 15:08

    pravda, bluepostov je na celu knihu. loretwets od mordecaya su podla mna naj.

    ebolus 14.05.2014 09:40

    Více než takové rozhovory, bych uvítal informace o wowku, skoro každý den se objevují nové blueposty o wod a patchích, ale tady je po tomhle docela ticho...

    @ndy 14.05.2014 01:17

    Do teď jsem o nich neslyšel a hned jak jsem si pustil asi 3 videa tak jsem se zhrozil, to se může někomu líbit? O.o

    ZaraCON 14.05.2014 00:24

    Jejich tvorba samozřejmě není pro pro každého...Sice to nedalo moc práce, ale jak řekl Muradin je to lepší než nic poslední dobou nevychází ani hotfixy, ani nic s mým zaměřením. A milanko, nežádali ode mne nic. Ty kanály jsem přidal pro ostatní, kdyby je to náhodou zajímalo. Nechci být úplně mrtvá ryba v našem teamu tak se alespoň něco snažím psát...soráč za asociaci.

    milanko 13.05.2014 23:41

    Tiež mam ku tvorbe madbros alergiu kedže su trápny, určite sa im pačia taketo rozhovory že su ako celebrity a jasne že od teba žiadali aby si sem uverejnil ich kanály však jasné .Napr. taky reznik pred časom robil rozhovory z osobnostami z wowka to bola pecka.

    Muradin 13.05.2014 23:27

    Tak číst jsi to nemusel, ale myslím, že je to lepší než nic a taky bych řekl, že to mnoho práce nedalo.

    Honza4545 13.05.2014 23:16

    Mondel
    Si snáď robíš píííííííííp ZaraCon, neviem z ktorej nory si sa vynoril ale prosím ťa zanor sa nazad. Na wowfane je aj tak teraz mrtvo ale to je každopádne lepšie ako to tu zahrnúť nejakými rozhovormi s cz/sk celebritami, takže si to prosím ťa ušetri a píš si ja neviem, vlastný blog alebo niečo,. ďakujem za pochopenie.
    Nesouhlasím.I když Madbros absolutně na YT nesleduji (mám celkem odpor k jejich videím) tak nápad vyzpovídat nějaké české ´´celebrity´´ vítám.Jak říkáš je sucho a tím pádem nemají ani o čem psát a tak proč né.

    Mondel 13.05.2014 23:00

    Si snáď robíš píííííííííp ZaraCon, neviem z ktorej nory si sa vynoril ale prosím ťa zanor sa nazad. Na wowfane je aj tak teraz mrtvo ale to je každopádne lepšie ako to tu zahrnúť nejakými rozhovormi s cz/sk celebritami, takže si to prosím ťa ušetri a píš si ja neviem, vlastný blog alebo niečo,. ďakujem za pochopenie.

    Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
    Přihlásit se
    nebo
    Zaregistrovat nový účet