7.2 PTR - Nová frakce Armies of Legionfall

  Patch    7.2    PTR   

 

V novém patchi se také můžeme dočkat nové frakce, a to Armies of Legionfall. Už je i známo, jak bude třeba farmit reputaci a jaké za ni budou odměny. Nebudou chybět kupříkladu nové toyky. Revered reputace u této nové frakce také bude jedním z kritérií pro Broken Isles Pathfinder, Part Two

 

Vrací se i měna, jež byla krátkodobě používána při Legion launch eventu s invazemi. Ano, mluvím o Nethershard. Bude to hlavní měna, kterou budeme používat při koupi nových itemů u této frakce. Budou k dispozici dva vendoři, z nichž každý bude prodávat něco jiného.

 

Odměny za reputaci

 

Naším prvním vendorem se stane Warmage Kath'leen a bude prodávat následující itemy:

 

Itemy bez požadavků na reputaci

 

 

Honored

 

  • Cauterizing Void Shard za 1000 Nethershardů – item vás instantně vyléčí, ale poté vás postupně bude zraňovat DoTka.
  • Legionfall Banner za 800 Nethershardů – prostý prapor s logem této frakce, na Broken Isles snižuje přijímané zranění o 5 % pro všechny hráče v okruhu 30 yardů od praporu.

 

Revered

 

 

Exalted

 

 

 

  • Legionfall Tabard za 2 000 Nethershardů – v podstatě jen nový tabard do sbírky.

 

Druhým vendorem bude Thaumaturge Vashreen se sortimentem Relinquished tokenů, o nichž se více dočtete zde

 

Jak budeme reputaci získávat?

 

Bude se primárně jednat o questy k odemčení základny na Broken Shore a následné World Questy. V postatě se celá kampaň na Broken Shore bude vést ve stejném duchu jako v Tanaan Jungle během Warlords of Draenor.

 

  • Questy k odemčení základny vás dohromady obdarují přibližně 4 000 body reputace.
  • Většina World Questů vám dá 75 bodů reputace, zatímco Raid World Questy (např. Tomb of Sargeras: Life After Death) 500 bodů reputace.
    • Bude zde také mnoho zajímavých World Questů, například Tomb of Sargeras: Lost But Not Forgotten, kde se budete muset vypořádat s Naishou, starou známou Maiev.
    • Nebudou chybět ani murloci (tentokrát ve fel provedení) a všelijaké zábavné World Questy, které nám pobyt na Broken Shore výrazně zpestří!
  • Mnoho sérií questů prohlubujících kampaň na Broken Shore (achievement Breaching the Tomb, jenž také bude potřeba k Broken Isles Pathfinder, Part Two) vás odmění reputací vyšší než za regulérní questy.
  • V jistém bodě Broken Shore kampaně budete potřebovat i 50 000 Nethershardů kvůli Shard Times.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet