Achievements, Alexander Mograine

Jak jsem sliboval, přináším Vám článek o Achievements, který obecně shrnuje co to vlastně je a přibližuje Vám jednotlivé kategorie tohoto systému. Light navíc pracuje na seznamu jedotlivých achievements, takže se ještě máte na co těšit.

Achievements systém čili systém dosahování úspěchů je úplně novou a opravdu zajímavou věcí ve hře (od patche 3.0.2). Tento systém vám nabízí další výzvy ve hře, kterých můžete dosáhnout, což uspokojí hlavně hráče, kteří se zaměřují na splnění nějakých pevně daných cílů. Navíc dovolí ostatním vidět, čeho jste dosáhli i v jiných oblastech než tomu bylo dříve (dříve pouze PvP a PvE, nyní jsou to i RP věci apod.). Systém achievements obsahuje přes 700 všemožných úkolů rozdělených do několika podskupin a pokrývá tolik herních oblastí, že si tam každý najde něco pro sebe :).

Dalším dnešním článkem je hrdina od Serwaka - Alexander Mograine. Ten se rozhodně hodí k blížícímu se vydání Wrath of the Lich King, protože jeho příběh bude na Northrendu pravděpodobně také pokračovat. Mimochodem mi to připomíná jedno video, o kterém se mluvilo na fóru a je k tomutu tématu (opravdu nádherný příběh i zpracovaní): Ashbringer : The Return of Tirion Fordring

Highlord Alexandros Mograine, známý jak Ashbringer, jeden ze zakladatelů Scarlet Crusade a vlastník legendárního měče, Ashbringeru. V době své největší slávy byl zavražděn svým synem Renaultem a poté vzkříšen Kel'Thuzadem jako jeden z rytířů smrti. Dříve jste ho mohli potkat v Naxxramasu, jako jednoho ze čtyř jezdců. Ale s příchodem nového datadisku, ho tam už nepotkáte, místo něj tam naleznete Barona Rivendarea. Alexandrosův příběh začíná při útoku na Blackrock Spire ve Druhé válce. Tam byl Mograine jako člen řádu Stříbrné ruky svědkem, jak orkský warlock nepředstavitelně kouzlil s pomocí nějakého temného krystalu. Když Mograine warlocka zabil a krystal získal, tvrdil vůdcům Alliance, že by ten krystal mohl ovládnout. Ale když se ho pokusil dotknout, tak mu vysál z ruky život. Ačkoli sám popisoval tento krystal jako „ztělesněné zlo“, byl zvědav co dokáže a tak ho schoval do železné truhly.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet