Addony - 3.0.1

Addony slouží k vylepšení hry a pomocí lehkých úprav dosažení dokonalosti :) Všechny zde uvedené addony jsou legální a slouží k lepší orientaci a dynamičtější hře ...

Addony, které zde stáhnete aplikujete do hry tak, že je nahrajete do:

[Adresář hry] / Interface / Addons / [Složka - název addonu] /

Návod jak stahovat + legenda



  • Kliknutím na název začnete stahovat addon. Velikost málokdy přesahuje 1mb !
  • Addony jsou zabalené do *.zip .. takže je nutné mít archivátor.
  • U některých addonů je k dispozici náhled :)
  • Některé addony se dají nastavit nebo mají určité možnosti. Příkazy na ovládání jsou vypsané dole na stránce ... nutno přečíst !

  • Pokud nemáte archivátor, stáhněte si Powerarchiver. Je jednoduchý, v češtině a zadarmo.
[odstavec]

Seznam addonů



Nejnovější verze addonů si můžete stáhnout na wowinterface.com
    Přidáno 21.11.2008 (21 Addonů)

  1. Atlas - Populární addon, který Vám do hry přidá mapy dungeonů. Doporučuji rozšířit i o dva addony zobrazené níže. (náhled )
  2. Atlas Loot Enhanced - Tento addon Vám k mapám dungeonů přidá navíc i looty z bossů a navíc odměny z PvP, věci z profesí apod. (náhled )
  3. Atlas Quest - Tento addon Vám k mapám dungeonů přidá navíc i úkoly ke konkrétním dungům. (náhled )
  4. Auctioneer - Přidá k předmětů různé informace o ceně apod. a navíc ohromně zjednoduší obchodování v aukci. (náhled )
  5. AzCastBar - Skvělý addon, který Vám nahradí klasický Cast Bar. Zobrazuje i kouzla protivníka, kouzla Vašeho peta a např. zbývající dech při potápění apod. Navíc ukazuje i jak moc bude Vaše kouzlení ovlivněno pomalým připojením k internetu. (náhled )
  6. Bagnon - Pokud nikdy nevíte co za věc máte v kterém batohu, je tento addon pro Vás jako stvořený. Spojí Vm totiž všechny batohy do jednoho. (náhled )
  7. Closet Gnome - Jestliže si neustále převlékáte své věci, ať už pro změnu talentů nebo jen mezi PvP a PvE, určitě Vás nebaví dělat to stále ručně. Tento addon Vám umožní vytvořit si "sety" oblečení, které poté jedním kliknutím obléknete. (náhled )
  8. CT mode - Tento addon má hned několik částí, dokonce Vám může nahradit i action bary apod. Já doporučuji hlavně jeho části CT-Buff mode, který Vám lépe zobrazí buffy, CT-map mode, který na mapu přidá užitečné souřadnice a CT-mail mode, který umožní rychlé vybíraní mailu. Podle libosti si můžete i ostatní části vypnout či zapnout. (náhled )
  9. Deadly boss mods - Tento addon je opravdu důležitý, pokud chcete chodit jakékoli raidy. Přidá Vám totiž do hry bary, které Vám ukazují za jak dlouho boss zakouzlí určité kouzlo apod. Navíc přidá timery i do battlegroundů, a podle nich poznáte, kdy bude která věž zničena apod. (náhled )
  10. Dominos - Addon Vám nahradí klasické action bary, umožní Vám jejich jednoduchý přesun a určení klávesových zkratek pro kouzla, navíc podporuje profily. Jen je potřeba si pohrát s nastavením. (náhled )
  11. OmniCC - Cooldowny se Vám zobrazí na action barech, hodí se například i k Dominosu. (náhled )
  12. Red Range - Způsobí, že pokud nejste v dosahu kouzla, zbarví se Vám action bar červeně. Hodí se například i k Dominosu. (náhled )
  13. MobMap - Databáze všech částí WoWka přímo v hře. To znamená všechny úkoly, předměty, npc apod. Pomocí addonu můžete zjistit, kde se která věc prodává, či kde najít tu či onu potvoru pro Q. Přímo na plnění questů, ale doporučuji quest helper (viz níže). MobMap je ale k němu vhodným doplňkem. (náhled )
  14. QuestHelper - Tento addon Vám může opravdu rapidně urychlit plnění questů a tudíž i levelení. Obsahuje totiž databázi všech věcí wowka, ale zaměřuje se hlavně na questy. Z Vašeho quest logu si vytáhne data o úkolech, které plníte a na mapě Vám zobrazí body, kde tyto úkoly plnit a navíc Vám ukáže nejrychlejší cestu pro splnění co nejvíce úkolů. (náhled )
  15. Omen Threat Meter - Ačkoli je s patche 3.0.1 ve hře zabudován threat meter, stejně není příliš přehledný, jelikož pro zjištění threatu musíte najet na NPC. Proto se stále hodí addony jako Omen, který Vám threat zobrazí v přehledné tabulce. Navíc je díky zabudovanému metru ve hře nyní úplně přesný. (náhled )
  16. Rating Buster - Určitě jste někdy porovnávali dva předměty, který z nich je lepší. Tento addon Vám to může usnadnit, jelikož ukazuje o kolik statistik je addon lepší/horší a navíc přepočítává staminu na HP, critical strike rating na procenta apod. (náhled )
  17. Scrolling Combat Text - Podstatný addon, který Vám do hry přidá zranění, které dáváte/dostávate, a které se zobrazuje podle nastavených kriterií vedle Vaší postavy. Nezapomeňte stáhnout také SCT - Damage (viz níže). (náhled )
  18. SCT - damage - Ve scrolling combat textu vylepší ještě damage, které dáváte. (náhled )
  19. Totem Timers - Addon hodící se hlavně pro shamana, jelikož umožní jednoduché pokládání totemů, spravuje jejich cooldowny a také nabízí interface pro shamanské štíty, reinkarnaci apod. (náhled )
  20. X-Perl - Tento addon nahradí klasické blizzard Unit Frames (Vaše postava, parta, raid..) za jiné, s obrovskými možnostmi nastavení. (náhled )
  21. Natur Enemy Cast Bar - Addon zobrazí bary s cooldowny, a to jak s Vašimi tak s protivníkovými! Navíc přidá do hry hezké zvuky z DOTy, které zazní když něco zabijete (jako First Blood, Monster Kill apod.). (náhled )
[odstavec]

Příkazy na ovládání některých addonů



1,2,3 - Atlas a mody
  • Nastavení přes kruhové tlačítko (zelená barva - planeta) na okraji minimapy.
4 - Auctioneer
  • Nastavení dostupné přes tlačítka skrytá pod záložkou pod minimapou.
5 - AzCastBar
  • /acb - Přepne Vás do grafického rozhraní s nastavením.
6 - Bagnon
  • Do menu se dostanete příkazem /bgn nebo pravým kliknutím na změněné batohy.
7 - Closet Gnome
  • /cg - Přepne Vás do nastavení.
8 - CT mode
  • Do menu se dostanete přes jádro - tlačítko CT u minimapy.
  • Příkazy najdete na http://www.ctmod.net
9 - Deadly Boss Mode
  • /dbm - Příkazem otevřete okno s nastavením.
10,11,12,13 -Addony
  • Přístup přes tlačítka u minimapy.
14 - QuestHelper
  • /qh - zobrazí okno s možnými příkazy
  • /qh hardreset - Základní příkaz pokud Vám addon nějak nejde.
15 - Omen
  • Tlačítko u minimapy.
16 - Rating Buster
  • /rb - přenese Vás do menu s nastavením
17,18 - Scrolling Combat Text
  • /sct - zobrazí do chatu všechny možné příkazy
  • /sct menu - tabulka s nastavením
19 - Totem Timers
  • /totemtimers - Menu s nastavením.
20 - X-Perl
  • Stříbrné talčítko u minimapy.
21 - Natur Enemy Cast Bar
  • /necb - Menu s nastavením.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Skacink 06.02.2023 07:49

<a href=http://nolvadex.best>how much nolvadex for pct</a> Examples include cytokines such as IL 6 and transforming growth factor beta TGFОІ; gelatinases such as metalloproteinase 2 MMP 2; and angiogenic factors including VEGF and fibrin degradation products

Insifsdiz 20.11.2022 20:13

In pregnant rats given intravenous doses producing greater than or equal to 2 times human exposure from Day 17 post coitum until Day 20 post partum, ibandronate treatment resulted in dystocia, maternal mortality, and early postnatal pup loss in all dose groups <a href=http://stromectol.ink/>stromectol scabies buy online</a> PUBMED Abstract Iwamoto Y, Hansen IL, Porter TH, et al

JartBoari 13.10.2022 21:42

Strikingly, in the phase III Arimidex, Tamoxifen, Alone or in Combination ATAC trial, proportionately worse outcomes were seen in obese versus lean women treated with the aromatase inhibitor anastrozole but not with the SERM tamoxifen 105, suggesting that efficacy of aromatase inhibition and its relative advantage decreases with increasing weight although it was never inferior to tamoxifen <a href=http://bestcialis20mg.com/>cialis 20mg</a>

dioggedia 08.10.2022 06:03

Liver is located in the right upper part of abdomen, its upper surface being just below your right lung right chest cage separated by a muscular layer called diaphragm <a href=https://buylasixon.com/>buy lasix online</a> Our results suggest that oestrogen or oestrogen metabolites participate in the pathogenesis of FPAH, and provide an important clue toward understanding the mechanisms behind sex differences in disease penetrance

attelry 03.09.2022 18:46

We want to do everything possible to ensure our shipping procedures are as smooth as possible, and that s why we offer custom solutions <a href=http://buypriligyo.com/>priligy amazon</a>

Dipp 22.04.2012 19:58

Ahoj, nevi nekdo o nejakem addonu krome carbonite ukazuje na mape questy ktere jsem ete nesplnil?

Alyx 21.01.2011 09:34

X-X-X
Pls jak se menuje adon kterej zrusi spodni rpadlo charakteru?
jestli se nemylim tak to neni addon ale Nuda patch :-)

Marec666 08.12.2010 12:31

Xperl nebrat, nejvic na prd. Zatezuje hru za 20 dalsich addonu

OWEN 29.10.2010 23:50

Xpearl nejlepsi pro healery jak mate raid vlevo dole kraste tam vidite hpcka

Enrage 17.10.2010 09:07

ci boha, na tej debilnej sedmicke mi skoro nic nejde

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet