Aerie Peak

Aerie Peak je vytesáno do obrovské hory v severozápadní části The Hinterlands s výhledem na Darrowmere Lake. Pro Aerie Peak je charakteristická obří gryphoní hlava vytesaná ze skály s otevřenými prostory místo očí a nozder. Několik generací Wildhammerů pracovalo na této soše, aby dosáhli naprosté dokonalosti. Rozeznáte zde i jednotlivá pera. Trpasličí sochy a cimbuří vyčnívají pod gryphoní hlavou z úbočí hory. Nyní si gryphoni udělali svá hnízda v prohlubních sochy a okolních horách. Gryphoní socha se stala pro většinu gryphonů útočištěm a ti kolem ní na oplátku létají a stráží ji.

Wildhammeři dobře ví, kdo jsou jejich přátelé a kdo nepřátelé. Dobrosrdečně vítají své přátele a spojence a agresivně hájí své zájmy a město proti agresorům. Architektura použitá v Aerie Peak je podobná té z Ironforge, ale budovy v Arie Peak jsou postavené víc na vnější straně hory, než v jejím středu a některé budovy mají otevřené stropy, Wildhammerští Trpaslíci mají rádi vítr, čerstvý vzduch a pozorování oblohy. Zdejší Trpaslíci se spojili s gryphony, létají na nich a využívají je ve válkách. Často hází kladiva z gryphoního hřbetu na místa a skály v okolí Aerie Peak, čímž se cvičí.

Aerie Peak je domovem Wildhammerských Trpaslíků, frakce, která se oddělila od zbytku trpasličí společnosti po Válce tří kladiv. Když se po definitivní porážce vůdce Dark Iron Trpaslíků Thaurissana Trpaslíci vrátili do své pevnosti Grim Batol ve Wetlands, zjistili, že po Modgudině smrti bylo vypuštěno do jejich pevnosti a zároveň hlavního města nějaké prastaré zlo. Pro Wildhammery bylo město nadále neobyvatelné, a proto se přesunuli do The Hinterlands, kde si založili nový domov. Po svých zkušenostech s bitvami v podzemí, jako ve Válce tří kladiv s Dark Iron trpaslíky, se Wildhammeři rozhodli vystavět většinu svého nového města nad zemí a ne podzemí, jak bylo u Trpaslíků zvykem.

Trpaslíci z Aerie Peak jsou mistři v jízdě na Gryphonech a jejich přínos Alianci v boji není malý, dalo by se dokonce říci, že jsou jedny z nejdůležitějších leteckých jednotek. Jejich vůdce Falstad Wildhammer, známý z výpravy, při které byla osvobozena Rudá dračí královna Alexstrasza, se nachází v blízkosti gryphon mastera v nejvyšší části města.

Kde se nachází: Eastern Kingdoms / The Hinterlands

Zpět na seznam zajímavostí


Naposledy upravil/a Snake Plisken 08.12.2010 v 11:51:28.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Serwak
Václav Vežranovský

Serwak je autorem 75 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Encaphy 26.01.2023 15:59

<a href=https://clomid.beauty>cose clomid</a> I didn t have any side effects with Vitex either

VawnUnind 13.12.2022 15:38

Structure specific endonuaction with BRCA1 is necessary for repair of cleases complexes such as Mus81 Mms4, PDBs through HR, promoting cell survival Slx1 Slx4 complex, and Yen1 process double against topoisomerase poisons while resection holiday junctions to produce crossover and non of endonuclease generated DSB ends is inde crossover products <a href=http://accutane.one>accutane dose</a> Most work has been done with the polycyclic hydrocarbon dimethylbenz a anthracene DMBA

ensuews 12.11.2022 07:56

Br Med J 1977; 1 1351 2 <a href=http://nolvadex.one/>tamoxifen weight loss</a> After IRI, the increases in plasma creatinine Figure 1D and kidney neutrophil gelatinase associated lipocalin Ngal mRNA Figure 1E observed in WT mice were markedly reduced in Panx1 mice

Serwak 01.04.2010 18:29

to - eXo -: vymýšlet vlastní věci není zbytečnost, jen u některých věcí to jde dost obtížně

Serwak 01.04.2010 18:27

to Sajn: Je to jak říkáš, všechny informace v článku jsou z wowwiki (kde jinde je chceš taky najít), ale když článek hodíš do google překladače (tak jako já), tak ti z toho vyleze něco úplně jiného a nedá se to nazvat souvislým textem, takže jsem to musel celé přepsat a předělat. A ještě jeden malý poznatek, min. 50% zdejšíš článků obsahují veškeré informace z wowwiki, prtože jinde se o tom nic zjistit nedá.

Radiaw 01.04.2010 15:39

a co ked to prelozil a skopiroval?snad musel najst neaky zdroj nie?

Radiaw 01.04.2010 15:34

A co je na tom zel ze to prelozil s wowwiki ... to je len dobre aspon ludia ktory nevedia anglicky sa tiez mozu nieco dozvediet a vymyslat si nieco vlastne je podla mna zbytocnost

Sajn 01.04.2010 13:53

Nechci nic říkat,ale tenhle článek jsi jen zkopíroval a přeložil z wowiki.

Javorovej 31.03.2010 21:30

Dobrý článok ale trocha podobný s mojím o Wildhammeroch

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet