Angrathar the Wrath Gate, Logo by Peto

Někdo z Vás na shoutu říkal, že u Angrathar the Wrath Gate je prý možná nejepší chain úkol, který ve World of Warcraft dělal. Mně nezbývá než souhlasit, protože já jsem tento úkol také dnes splnil a zůstal jsem sedět s otevřenou pusou. Při plnění těchto úkolů narazíte na věci, které jste ve hře ještě neviděli a navíc se hodně přiblížíte RP příběhu hry, prohlédnete si Arthase, pobrečíte si nad mrtvolou Saurfanga mladšího a dokonce budete bojovat po boku Thralla a Sylvanas proti zrádci Varimathrasovi. Více v článku.

Před nějakou chvílí jsem dokončil dlouhou sérii úkolů, která začínala v Dragoblightu a týkala se Angrathar the Wrath Gate, což je ohromná brána střežená Pohromu, která dělí Dragonblight od území, kde sídlí Arthas - čili od Icecrown. Bylo to opravdu zajímavé a hlavně netradiční - většina úkolů neměla ve hře obdoby, a proto Vám píšu informace o těchto úkolech a o svých zážitcích. Jde o popis pro Hordu, Aliance se bude v hodně věcech lišit.



Aby nebyla narušena tradice, i dnes tu máme další logo, tentokrát od Peteho, které zachycuje Zul'Jina s džinglí v pozadí. Nastavit si toto logo můžete ve Výběru loga.

logo

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet