Anketu o Shadowlands mounta vyhrál Wandering Ancient

  mount    shadowlands    anketa   

Vypadá to, že hráči WoW mají opravdu rádi přírodu. V anketě o to, jakého unikátního mounta má Blizzard přidat do Shadowlands, totiž naprosto s přehledem vyhrál Wandering Ancient. A to v americkém i evropském regionu. Za oba regiony dohromady hlasovalo skoro 260 tisíc lidí a většina z nich si přála usednout právě na důstojného stromovce.

 

Ne všechny prastaré zajímá válka nebo vědění. Někteří prostě jen chtějí procestovat svět. Toulavý prastarý, veliký mount pokrytý listy, vás zve, abyste na něj vyšplhali, chytili se jeho větví a společně vyrazili na cestu.

 

V americkém regionu nasbíral Wandering Ancient celkem 34 % hlasů. Po 20 % procentech získaly Gooey Slimesaber (slizovitá kočka) a housenka Curious Caterpillar. Létající knihu Soaring Spelltome chtělo jen 17 % hráčů a nejhůře dopadl Nerubian Swarmer s devíti procenty.

Podobně vypadalo hlasování i v Evropě. Wandering Ancient si připsal na účet 33 % hlasů, přičemž další tři mounti na tom byli velmi těsně – Curious Caterpillar (19 %), Soaring Spelltome (18 %) a Gooey Slimesaber (18 %). Nerubian Swarmer ostrouhal i v Evropě a dostal jen 12 %.

 

Blizzard nyní začne pracovat na designování nového mounta a ten přijde do hry někdy v průběhu prvního kvartálu roku 2021. Blizzard jej přidá do záložky s mounty všem hráčům, kteří budou mít v tu dobu koupené Shadowlands.

 

Jelikož oficiální model nás teprve čeká, můžete se zatím navnadit fanouškovskými návrhy:

Wandering Ancient od Petera Yu – úctyhodná postarší dáma-stromovec
"Někdy musíte castit o něco déle, protože je nahluchlá
a ne vždycky si dovede vzpomenout, co jste zač."

 

Návrhy od Clainy

 

Wandering Ancient od lordozy

Wandering Ancient od Yağız Kani

 

Jste rádi, že zvítězil Wandering Ancient, nebo jste doufali v jinou možnost? Myslíte, že se stromovec stane vaším oblíbeným mountem, nebo zcela zapadne mezi ostatní ve vaší sbírce?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Simsalabim 22.09.2020 21:03

Docela se divím, že při tom množství mountů ve WOWku tam nikde není žádná kniha! Jako zapřísáhlá knihomolka bych se ráda proletěla na vlastnoručně napsané knize (že by se mohla objevit v Inscription?)...

Reeki 22.09.2020 12:16

Děs a hrůza navíc mega mounti jsou naprosto nepraktičtí max. tak stát někde u portálu a bránit v jeho průchodu

Hepy 21.09.2020 19:10

Mě přijdou obří mounti naprosto odporní. A tohle, až na to sedne tauren nebo draenei bude teda strašný. Ale co, nehlasoval jsem ani pro jednoho tak můžu jeb šoupat nohama.

lamkadomaci 21.09.2020 12:45

Proooč? Tauren na stromu...to bude ještě větší než na těch slonech

Hromovapest 21.09.2020 09:58

Poslední pochod Entů :-)

Bellatrix 21.09.2020 21:30

Přesně proto mám obrovskou radost, že to vyhrál.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Batole 21.09.2020 00:57

Mě poslední dobou hrozně serou postavičky sedící na mountech, tedy jejich poloha. Většina postav tam sedí a jakože se drží nějakého lana a vypadá to u většiny mountů hrozně. Postava má natažené ruky před sebe a lano je kolikrát úplně mimo ruky a nebo tam ani není a postava se drží ničeho. Jó, je to totální kravina, ale mohli by na tom taky zapracovat. Na některých mountech z těchto důvodu nejezdím, protože to vypadá blbě a je mi z toho na blití. Hezký příklad je Glacial Tidestorm mount z Jainy. Takhle tam měli postavičky stát původně: https://i2.wp.com/www.selectgame.com.br/wp-content/uploads/2018/11/Montaria-de-Elemental-de-Gelo-Glacial-Tidestorm-World-of-Warcraft.jpg?fit=1239%2C613&ssl=1 a místo toho tam sedí a polovina těla je v jeho textuře.

Bellatrix 21.09.2020 21:29

Pravdu máš. Snad aspoň toho stromovce udělají nějak rozumně, že se třeba člověk bude držet větví a bude to vypadat cool. A ne jenom že tam tu postavičku nějak plácnou.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Dikz 20.09.2020 22:11

Jo neříkám nic Nerubian by byla taky pecka 😁😇 ale nemůžu se dočkat až se ve wow budou dít poslední pochody Entu 🤣🤣

Khadgar 20.09.2020 20:57

Nedivím se, on a nerubian byli jasně nejlepší možné volby.

Throx 21.09.2020 01:27

Nerubian asi tazsko sak v oboch regionoch aj Eu aj Us skončily ako posledny aj taka husenka bola pred nerubianmi v hlasovani 🤣

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet