Arena Tournament

iž brzy se budete moci registrovat na speciální WoW realm, na kterém půjde vlastně jen o souboje v arénách. Tento speciální server nebude zadarmo, a budete za něj muset platit nějaké poplatky, ale pokud se vám v arénách bude dařit, můžete vyhrát astronomické ceny! Podrobnější informace naleznete níže.

Poté co bude vyhlášen start turnaje, bude na programu dvakrát šest týdnů s kvalifikačními souboji. Hráči budou bojovat na speciálních serverech upravených pro 3v3 bitvy v arénách. Na takovémto speciálním serveru si jen vytvoříte postavu, která bude mít automaticky level 70 a Merciles Gladiator set (season 2) a navíc si budou moci koupit i další předměty. Hráči, kterým se bude v kvalifikaci nejvíce dařit postoupí do velkých finále ve kterých se rozdá až 120 000 amerických dolarů.

Registrace na turnaj bude otevřena pro každého hráče s aktivním WoW accountem, který je navíc zaktivován na BC. Budou muset zaplatit 15€, což jim zaručí přístup na Arena server na 6 týdnů a dovolí vytvořit si tam maximálně 3 postavy. Pokud postoupíte dál a budete i nadále vyhrávat, může se vám platba i několikrát vrátit.

Tvorba a vybavování postav
Když si vytvoříte nějakou novou postavu na Arena serveru po začátku hraní se objevíte v jedné ze základních lokací, ve které se nachází vše co byste mohli potřebovat pro vybavení své postavy. Nachází se zde trenéři pro všechna povolání, jenže ti tu jsou jen pro případ resetování talentů, protože všechna kouzla (i ty z talentů) máte už od založení postavy naučena. Pro huntery je tu na výběr z několika petů, které si můžou koupit. Na začátku máte k dispozici 5000 goldů, a pokud by vám tato částka přece jen začala docházet, můžete si je vždy nechat doplnit na tuto částku. Prodavači poblíž také nabízejí ke koupi i další předměty, nejen ty které máte na sobě. Většinou jsou to odměny za Badge of Justice a PvP odměny. Už od začátku máte v batohu nebo na sobě PvP vybavení na vaše všechny možné talent specializace a jednoho rychlého mounta.

U dalších obchodníku si můžete koupit vybrané sockety a enchanty, takže je nezapomeňte navštvívit. Nejlepší na těchto v soubojích je jejich spravedlnost. Všichni mají totiž možnost vybavit se stejně, to co se nedá koupit prostě nebude nijak jinak dostupné. Dokonce nefungují ani žádné battlegroundy, dungeony a ve světě dokonce ani nenajdete žádné moby!

Ceny
Ceny jsou opravdu zajímavé, ale dostanou je jen ty nejlepší z nejlepších. První tým dostane neuvěřitelných 75000$, druhý tým 30000$ a třetí 15000$. Budou zde i ceny pro regionální finále, které budou pro prvních 8 míst a budou se pohybovat v rozmezí 600$ - 15000$. Samozřejmě těchto cen se dostane pouze těm nejlepším, takže tyto Arena servery budou hlavně pro vaši zábavu ve vyrovnaných a spravedlivých soubojích v aránách.

Screenshoty
Na tomto screenshotu je zobrazen Arena Battlemaster - Pomocí tohoto screenu můžeme také poznat jak budou asi vypadat battlemasteři v patchi 2.4 - Nepůjde je zakrýt svým mountem, tělem, apod.

Přiblížení toho, jak asi může vypadat vaše výbava.

Na takovýchto stupínkách jsou tréneři.

... a obdobně i prodavači.

Screenshoty byly pořízeny na TTR serveru přímo mnou. Bohužel nejsou moc kvalitní, ale myslím že na přiblížení to stačí.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

markoo1999 20.06.2010 09:59

wow je supr

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet