Argent Tournament

http://media.wowfan.cz/event/argent/argent_tournament


O Argent tornament je již na webu zmínka od AnarchYho. Rád bych vám, ale trochu více přiblížil o čem vlastně je, odměny ze soubojů, questy aj. (Většina z tohoto článku je přeložena z wowhead.com, takže pokud si o něm chcete přečíst původní článek, směruji vás právě tam). [odstavec]

Co to je Argent Tournament?



kodo argentArgent tournament je nový event, který přinesl patch 3.1.x. Nachází se severo-východním rohu Icecrown, severně od Sindragosa Fall. Obsahuje několik questů, z nichž většina je zaměřena na duely na mountech (dle mého názoru je to ta nejlepší část). Hráči na svých mountech budou v podstatě postaveni před jakási rytířská klání. Za úspěšné plnení questů odmění NPC hráče různými Pečetěmi (Seals), které potom mohou směňovat za zbraně, tabardy, non-combat pety a také mounty. Frakcí která zastupuje Hordu v Argent Tournament jsou The Sunreavers a naproti tomu Aliance zastupovaná The Silver Covenant. V současné době Argent Tournament vypadá jako ve výstabě. A také je. Koloseum zdaleka není úplné – ve skutečnosti je momentálně vidět jen jeho kostra. Obě frakce, Aliance i Horda, nemají více než deset stanů a stájí . Ale postupem času a příchodem nových patchů, se místo bude stále více rozvíjet, dokonce přibydou další questy a odměny. Na místě Argent tournamet není dovoleno bojovat jinak než v osedlaných duelech. Příslušníci každé frakce udržují příměří, apoň než dojde k soubojům. [odstavec]

Jak mohu začít s turnaji?



Stát se bojovníkem v turnaji je snadné. Jakmile se dostanete na půdu Argent Tournamentu stačí zajít za Justicar Mariel Trueheart. Ta vás pošle buď za The Sunreavers, pokud patříte k Hordě nebo vás pošle za The Silver Covenant, pokud patříte k Alianci. Také vás nasměruje k bratrům Blastboltovým, gobliny, kteří mají na starost stavbu Kolosea. Od té chvíle vám zástupci dané frakce budou dávat questy, za které budete odměňování výše zmíněnými Pečetěmi. [odstavec]

Jak mohu bojovat?



argent lancerZačátek turnajů je jednochý, ale čím výš budete stoupat tím to bude těžší. Na začátku si vyberete kopí (lance) ve stanu své frakce (nebo ho můžete jednoduše dostat z nějakého questu), a potom osedlat nějakého mounta stojícího ve stájích. Nyní jste připravení se zůčastnit klání! Jen mějte na paměti, že můžete jezdit jen na mountu frakce, které jste se stali mistrem a své vlastní domovské frakce. Jakmile osedláte mounta, určitě si všimnete nových kouzel, která můžete při souboji použít:
  • Thrust Normální útok, 3,250 damage má vlastní cooldown.
  • Shield-breaker 5-30 yardů, 2,000 damage, zruší jeden Defend.
  • Charge 5-25 yardů, 8,500 damage, zruší jeden Defend.
  • Defend O 30% snižuje damage, vydrží tři útoky.
  • Refresh Mount Úplně vyléčí tvého mounta.
  • Duel Vyzve jiného hráče na souboj.
[odstavec]

Pečetě (Seals)



Za questy z Argent Tournament dostanete tzv. pečetě. Všichni hráči začínají jako Aspiranti se svojí rasou a mají questy, které jsou přístupné jenom u ní. Questy na této úrovni jsou odměňovány Aspirant's Seal. Na další úroveň - Valiant - je potřeba 15 Aspirant's Seal. Potom za questy dostáváte Valiant's Seal, když jich získáte 25 můžete postoup na další úroveň - Champion. Daily questy na této úrovni jsou odměnovány Champion's Seal, které již můžete používat na nákup itemů u Quartermasterů ve stanu vaší frakce. Jakmile se stanete Championem své rasy, můžete si vybrat další rasu se kterou budete spolupracovat. Naštěstí, když si vybráte druhou rasu, nemusíte procházet základním tréninkem Aspiranta – začínáte rovnou jako Valiant. [odstavec]

Questy


Rankless

  • The Argent Tournament - Justicar Mariel Trueheart tě pošle promluvit si s Arcanist Taelis (Aliance)/Magister Elien Sunhollow (Horda). CG stal si se Aspirantem!
  • The Blastbolt Brothers - Justicar Mariel Trueheart tě pošle za Bezzlem Blastboltem, abys ses jich zeptal, jak jim můžeš pomoct se stavbou Kolosea.
  • A Chip Off the Ulduar Block (daily) - Použij Goblin Chisel blízko malých kamenných cihel (Small Stone Blocks), abys jim udělal takový menší... BOOM! Každá cihla zanechá 1-4 Small Stone Blocks, a na ukončení questu jich potřebuješ 15.
  • Jack Me Some Lumber (daily) - Vezmi si Lumberjack's Axe a použij ji poblíž Crystalsong Oaks, abys získal 12 Rough Hewn Planks, které potřebuješ.
[odstavec]

Aspirant

    Mastery of Melee, Mastery of the Shield-Breaker & Mastery of the Charge Všechny tyto questy jsou nabízeny u NPC v hlavním stanu vaší frakce. Budete si procvičovat Thrust on na různé terče, Shield-Breaker on na střelecké terče, and Shield-Breaker+Charge na charge terčích.
  • Learning the Reins - Procvič si Thrust, Shield-Breaker a Charge proti slaměným panákům. Zase!
  • Training in the Field - Zabij (nejméně) 8 různých vojáků Pohromy (Scourge)e po celé Ledové Koruně (Icecrown). Do počtu zabitých vojáku Pohromy se počítají i její spojenci (Vrykulové, Cult of the Damned necromancers, aj.).
  • A Worthy Weapon - Posbírej 4x Winter Hyacinth z Winter Hyacinths (kontejner), ty se nacházejí od Icecrown až po Crystalsong Forest. Odevzdej Hyacinthy Maiden of Drak'Mar v severo-východním rohu Dragonblightu. Poznámka: Můžete dostat jen jeden "meč" z questů každý den - A Blade Fit For A Champion, A Worthy Weapon, nebo The Edge of Winter.
  • A Blade Fit For A Champion - Pužij Warts-B-Gone Lip Balm než začneš s /kissing na neurčitý počet Lake Frogs, doufajíc, že se jedna z nich promění na Maiden of Ashwood Lake. Nezapomeň použít balm před každým polibkem, nebo dostaneš bradavice!! Poznámka: Můžete dostat jen jeden "meč" z questů každý den - A Blade Fit For A Champion, A Worthy Weapon, nebo The Edge of Winter.
  • The Edge of Winter - Poraž Lorda Everblaze, abys z něho získal Everburning Ember, než zajdeš za Maiden of Winter's Breath Lake a dostaneš jí z jejího ledového vězení. Poznámka: Můžete dostat jen jeden "meč" z questů každý den - A Blade Fit For A Champion, A Worthy Weapon, nebo The Edge of Winter.
  • Up To The Challenge - Nasbírej 15x Aspirant's Seal, jestli se chceš stát Valiantem. Daily Rewards: Za splenění všech 3 daily questů budeš odměněn 5x Aspirant's Seal a k tomu získáš 750 reputace s The Silver Covenant/The Sunreavers.
  • The Aspirant's Challenge - Promluv si s Squire Davidem, aby ti vykouzlil Argent Valianta, potom ho vyzvi a poraž.
  • A Valiant of... - Promluvte si se zástupcem své frakce o tom zda se můžete stát Valiantem svého měst
[odstavec]

Valiant

  • A Blade Fit For A Champion - Použij balm, /kiss na Lake Frogs. Starý milostný příběh.
  • A Worthy Weapon - Seber 4 Hyacinthy a dej je panně (Maiden) v Dragonblightu.
  • The Edge of Winter - Poraž Lorda Everblaze a osvoboď pannu (Maiden) na Winter's Breath Lake v Howling Fjordu.
  • A Valiant's Field Training - Menší úprava questu Field Training (viz. Aspirant questy), nyní potřebujete zabít 10 vojáků Pohromy nebo jejich spojenců.
  • At Enemy's Gates - Zabij 15 Boneguard Footmen, 10 Boneguard Scouts a 3 Boneguard Lieutenants s použitím jednoho z mountů u Argent Forward Camp v Court of Bones poblíž Corp'rethar.
  • The Grand Melee - Poraž 3 Valianty uvnitř Valiant's Rings na Argent Tournament Grounds. Můžeš bojovat jenom s jedním Valiantem každé rasy za hodinu. Daily Rewards: Za splnění všech 4 daily questů budeš odměněn 5x Valiant's Seal a 1,000 reputace s tvojí rasou a 1,000 reputace s The Silver Covenant/The Sunreavers.
  • The Valiant's Charge - Dones 25x Valiant's Seal k representantovi rasy v hlavním stanu, aby ses mol stát Championem.
  • The Valint's Challenge - Zeptej se Squire Dannyho na vykouzlení Argent Championa, vyzvi a poraž ho.
  • A Champion Rises - Promluv si s Justicar Mariel Trueheart, abys dostal 10x Champion's Seal a Argent Squire/Argent Gruntling.
[odstavec]

Champion

  • Eadric the Pure - Promluv si s Eadric the Pure, abys si odemknul všechny Championovi daily questy. Poznámka pro Death Knighty: Pošlou tě za Crok Scourgebane. Jeho questy jsou identické s Eadric the Pure,jediný rozdíl je v tom, že budete dostávat reputaci s Ebon Blade, nikoliv s Argent Crusade.
  • Taking Battle To The Enemy - Poslední verze Field Training. Zabij 15 jednotek Pohromy v Icecrown a jejich spojence.
  • Among the Champions - Poraž 4 Championy v Ring of Champions (Kruhu šampionů).
  • Battle Before The Citadel - Zabij Boneguard Commandera, 10 Boneguard Scoutů a 5 Boneguard Lieutenantů v Court of Bones.
  • Threat From Above - Zabij Chillmaw a 3 její Cultist Bombardiers. Daily Rewards: Odměnou za všechny 4 daily questy ti budou 5x Champion's Seal a 4 Champion's Writs, které můžeš použít k získání Commendations v hodnotě 250 Reputation s jakýmkoliv městem se kterým jsi se stal mistrem. Případně si můžete vybrat Champion's Purse (peněženku s 10 g uvnitř). Můžete také získat 250 Reputation s Argent Crusade a The Silver Covenant/ The Sunreavers.
[odstavec]

The Black Knight

  • The Black Knight of... - Získej Dusty Journal ve Westfall nebo Silverpine Forest.
  • The Seer's Crystal - Získej Seer's Crystal od Unbound Seers v Crystalsong Forest.
  • The Stories Dead Men Tell - Použij Seer's Crystal poblíž Connall's Grave, Lorien's Grave a Sir Wendell's Grave.
  • There's Something About the Squire - Sežeň Large Femur od Skeletal Woodcutters v Crystalsong Forest. Použij Femu, abys omráčil a vybral loot z Malorica kvůli Murderer's Toolkit.
  • The Black Knight's Orders - Použij Enchanted Bridle, abys převzal kontrolu nad Black Knight's Gryphon. Leť tam kam tě vezme na získání Stolen Tournament Invitation a Black Knight's Orders.
  • The Black Knight's Fall - Promluv si s Squire Cavin o vykouzlení, vyzvání a poražení The Black Knight.
[odstavec]

Rewards



Champion's Seal je alternativou měny používané v Argent turnaje. Sazby pečetí je max. 5 Seals za den, pokud jste Championem s nějakou rasou ve vaší frakci. Champion's Seals můžeš použít na koupi epických zbraní, brnění, tabardů, mountů, non-combat petů, a vlajek (banners). Pokud chceš nakupovat od Quartermastera, musíš být Champion s rasou shodnou s Quartermasterovou. To znamená, že si nebudeš nmoci koupit Elekka dokud nezískáš 50 pečetí a dokud se nestaneš Championem Exodaru. Takové omezení se vztahuje na zbraně a brnění, které se prodávají u všech Quartermasterů. Také v Hordě a Allianci mají zbraně a brnění stejné statistiky, jen různé názvy. Dobrá věc je, že non-combat petové nejsou soulboundy (binds when picked up), takže se z nich dají vytěžit docela slušné peníze, pokud ovšem nejsi zběratel. [odstavec]

Alliance

  • Argent Hippogryph - 150 Seals každý další
  • Ground Mounts - 100 Seals každý další
  • Tabards - 50 Seals každá další
  • Non-combat Pets - 40 Seals každý další
  • Epic Weapons - 25 Seals každá další
  • Banners - 15 Seals každý další
  • Rare Armor - 10 Seals každé dalš

Horde

  • Argent Hippogryph - 150 Seals každý další
  • Ground Mounts - 100 Seals každý další
  • Tabards - 50 Seals každá další
  • Non-combat Pets - 40 Seals každý další
  • Epic Weapons - 25 Seals každá další
  • Banners - 15 Seals každý další
  • Rare Armor - 10 Seals každé další
[odstavec]

Achievmenty

  • Argent Aspiration - Staňte se Aspirantem své rasy.
  • Argent Valor - Staňte se Valiantem své rasy.
  • Tilted - Poražte nějakého hráče v osedlám souboji.
  • Lance A Lot - Poražte jezdce (Valiant nebo Champion) každé rasy.
  • Champion of... Stormwind, Ironforge, Gnomeregan Exiles, Exodar, Darnassus, Orgrimmar, Darkspear Trolls, Thunder Bluff, Undercity, Silvermoon City - Staňte se Championem jakékoliv rasy z vaší frakce.
  • Champion of the Alliance/Champion of the Horde - Staňte se Championem všech ras, které jsou ve vaší frakci.
  • Exalted Champion of... Stormwind, Ironforge, Gnomeregan Exiles, Exodar, Darnassus, Orgrimmar, Darkspear Trolls, Thunder Bluff, Undercity, Silvermoon City - Staňte se Championem jakékoliv rasy z vaší frakce a získejte s ní Exalted reputaci. Title Reward: Of (City_Name)
  • Exalted Champion Of The Alliance/Exalted Champion Of The Horde - Staňte se Championem všech ras z vaší frakce a získejte se všemi Exalted reputaci.
  • Exalted Argent Champion Of The Alliance/Exalted Argent Champion Of The Horde - Staňte se Championem všech ras z vaší frakce a získejte se všemi Exalted reputaci a k tomu Exalted reputaci s Argent Crusade. Title Reward: Crusader
  • It's Just A Flesh Wound - Poražte Black Knighta (Černého Rytíře).
[odstavec]

Mounti (patch 3.1.2)



S novým patchem přišli nový mounti. Změna je trochu i v ceně, ale hlavně ve vzhledu, který by měl více odpovídat frakci, kterou zastupujete.

Všechny je můžete najít v sekci Doprava.

Naposledy upravil/a Wrent 15.09.2011 v 22:11:13.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

hitteeDus 30.05.2023 10:08

<a href=http://ciali.buzz>cialis super active</a> 2016; 26871580 Risperidone induced weight gain is mediated through shifts in the gut microbiome and suppression of energy expenditure

freetry 22.05.2023 00:04

A gynecomastia pinch test will not always identify the specific cause of man boobs but can determine whether it is fat or breast glands <a href=https://sildenafil.buzz>how long does viagra take to take effect</a> 137, 763 776 2012

Divinespite 07.02.2011 16:42

chtěl bych se zeptat od kdy můžu dělat achivment The sword in the skull patří myslím k argent tournamentu tak se ptam....

DaveL 28.06.2010 10:30

Tomu u koho jsi ten quest vzal?

Kalon 28.06.2010 10:08

Komu mám dát těch 15x Aspirant seal?Chci se dostat dál

Darkcan 26.04.2010 12:47

Dost zajímavé místo ve wowku a ještě více zajímavé odměny tu jsou za splnění Deily Q :-D

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet