Arthas Menethil - Lich King

Arthas Menethil Arthas Menethil. Syn kráľa. Princ Lordaeronu. Rytier Smrti. Lich King. Najväčšia legenda Azerothu, jeden z najväčších nepriateľov akého svet kedy mal. Keď sa Lich King prebral z 5 ročného spánku, prvé čo urobil bolo, že zavelil k útoku na Kalimdor a Eastern Kingdoms. Vojna sa však po neúspechu pri Light's Hope Chapel presunula do jeho ríše v Northrende. Tam sa dobrodruhovia a vodcovia Hordy, Aliancie, Argent Crusade a Ebon Blade prebojovali cez Pohromu, Kult Zatratených a rôznych ďalších spojencov až priamo k Icecrown Citadele. Aj keď sa zdalo, že Lich King zvíťazí, opak bol pravdou - Tirion Fordring, dobrodruhovia a tisícky zotročených duší ukončili život Arthasa Menethila. Nuž, ako prebiehala vojna proti Lich Kingovi? Ďalej vo finálnej aktualizácii.
>>>Arthas Menethil - Lich King<<<
Svet Warcraft obsahuje mnoho hrdinov a záporákov. Aj keď sa vám snažíme prinášať aktuálne informácie postáv Warcraftu, niekedy sa môže stať, že nejaký hrdina ostane zastaralý, alebo tu úplne chýba. Teraz vám dávame možnosť - napíšte do komentárov tejto novinky meno postavy, o ktorej by ste sa chceli dozvedieť viac! Aktualizácia, alebo nový článok ho určite neminie.

Datadisk po Warlords of Draenor?

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ


Naposledy upravil/a Mordecay 29.12.2013 v 16:34:15.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 29.12.2013 21:12

Mňa by zaujimalo čo je s pohromou .Je zničená?Čo po nej zostalo?SNaží sa nejaký nemŕtvy ujať vedenia pohromy?

Divinespite 29.12.2013 20:34

Zajímavá myšlenka. Hmm, ale nemyslím si, že by z toho byl přímo datadisk. Možná jenom část, nebo tak něco. No uvidíme.

Mondel 29.12.2013 20:21

Rozmýšlal som tiež už o tom scourge comeback, ale je tam obrovske množstvo nejasnosti vlastne čo bude až sa Bolvar zobudí ? Aký bude, možno bude neutrálny alebo možno bude chcieť znovu povstať. Možno by vzniklo nejake spojenectvo zo Sylvanas ale ktovie... Čo može mať Blizzard v pláne. Veď nikoho nikdy nenapadlo že by datadisk mohol mať takú zápletku akú ma napríklad teraz WoD.

Metiu 29.12.2013 20:13

Vramci lore je bolvar obrovska sila, da sa povedat v rukach aliancie a poziadat ho o pomoc v ramci povedzme nejakeho patchu by mohlo byt zaujimave. No a ku ktorej postave by som chcel clanok urcite harison ford

Zakys 29.12.2013 19:34

Já si myslím že s Lich Kingem už nic nebude. Prostě a jednoduše bude udržovat pohromu tak nějak v klidu. Co se týče NH tak se určitě nijak zásadně měnit nebude maximálně udělají nějaký velký patch se změnou nové lokace DK nebo něco na tom způsobu. Ale nemyslím si že to bude tak brzo. Po WoD bych spíše očekával invazi BL a možná nějakou zradu Sylvanas.

Muradin 29.12.2013 17:13

No jako nový datadisk bych to neviděl ,ale nějaký ten děj s ním by tam být mohl navíc by to nadchlo spoustu těch lidí ,kteří se na WotLKu zasekly což jsou většinou odpůrci MoP takže by tu bylo zase něco pro ně a ostatním by to snad taky nevadilo.Jinak ze začátku jsem nevěděl koho bych mohl navrhnout na aktualizaci nebo napsání jejich článku. Tak jsem se koukl do sekce o hrdinech a našel jsem tam pár jmen ,kterým článek chybí. Jako první bych poprosil o doplnění článku o Rendu Blackhandovi a když se blíží Warlords of Draenor možná by se to i hodilo. Potom bych možná doplnil Anveenu Teague. A jako poslední bych doplnil Kairoze i když zatím toho udělal málo a článek se pak asi sveze s jeho dějem ve WoD.

milanko 29.12.2013 17:06

Putress,Varo'then,Aiden a Aliden Perenolde,Thoras Trollbane.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet