Banovací den Blizzardu

http://media.wowfan.cz/cataclysm/patch43/exploit/update/blizzbanuje
Když jsem v sobotu psal o exploitování v Dragon Soul ani jsem nedoufal, že se bude trestat. Dnes ale vyšlo najevo, že plno guild dostalo bany. Dnes tuto skutečnost potvrdilo mnoho guild, mezi kterými nechybí Paragon, Envy, Method, Ensidia a mnoho casual guild. Guilda Paragon dokonce vydala oficiální omluvu. Omluvu si můžete přečíst na jejich stránce. Dle informací, které jsou dostupné, se bany pohybují od tří do osmi dnů. Nepotvrzené zdroje mluví o permanentních banech, ale o těch se zatím může jen spekulovat.
popis obrazku
Více informací si můžete přečíst na

Naposledy upravil/a Astra 07.12.2011 v 07:23:25.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

bloodhero22 13.12.2011 16:46

jo a jen okrajovka ktere sem si nevsim ensidia se od teto exploit akce distancovala a neucastnila

Havekar 13.12.2011 16:38

ten obrázek z tema obličejema je dobrej,hlavne ty vytlemený(blood legion a vodka)me dostali

Ellendway 12.12.2011 18:25

nesty
1.) EULA v cizím jazyce - Pokud je Vaše znalost cizího jazyka nedostatečná, aby jste Eule rozuměli, je tato Eula neplatná a vše se pak řídí zákony ČR (autorským zákonem).
Vždy máš možnost odmítnout celou EULA a tímto se může každá firma bránit u soudů, atd. V tomto případě je tedy tvůj argument neplatný.

bloodhero22 12.12.2011 18:18

nesty
wall of text
no tady sice pises porovnani zakonu a elua ale v tech zvastec co akceptujes jasne psano ze hrac neni vlastnikem hry nybrz vlastnikem prava se ji ucastnit a Blizzard Entertaiment si vyhrazuje pravo ti toto pravo odebrat za priciny hrubeho poruseni smluvniho radu ktery obsahuje ze nesmis pouzit bugu,exploitu ani hacku co ti davaji vyhodu nad ostatnimy hraci coz se v pripade paragonu a spol. stalo a poznamka ze lidi treba z paragonu neumnej anglicky je s odpustenim deb*lni rotoze jinak by se nemohli ucastnit blizzconu ani jinejch akci ktere sou cely anglicky navic pokud neumis anglicky tak tam nemas co pohledavat (predem sorry tem co hraji na tom DT nebo kde a anglicky neumnej(coz je volovina protoze by nemohli hrat kdyz je cela hra anglicky) tohle se tyka POUZE oficialniho serveru

nesty 12.12.2011 17:23

Gigi2gigi
Ještě jeden dodatek, aby si to pochopil. Zcela jasně porušili smlouvu se kterou souhlasili, musí tedy zcela jasně následovat sankce.
End User Legal Agreement je pod podrazená legislativě země ve ktere byl soft zakoupeny ... pro informaci : 1.) EULA v cizím jazyce - Pokud je Vaše znalost cizího jazyka nedostatečná, aby jste Eule rozuměli, je tato Eula neplatná a vše se pak řídí zákony ČR (autorským zákonem). 2.) Nesmíte hru prodat ani půjčit - Nesmysl, koupí produktu zaniká autorovi jakékoliv právo na ovlivňování jejího šíření (legálního). 3.) Tvůrci nenesou zodpovědnost za škody způsobené softwarem na hardwaru, datech, softwaru - Nesmysl. Zákon vymezuje odpovědnost za škodu způsobenou vadou výrobku ... 4.) Nesmí se zkoumat zkoumat zdrojový kód, myšlenky a principy - Nesmysl. Autorský zákon říká doslova opak. 5.) Na funkčnost CD/DVD jakožto fyzického nosiče není záruka - Nesmysl. Uplatňuje se standardní 2 letá záruka. 6.) Uživatel nesmí z žádných důvodů žalovat vývojáře, vydavatele ani distributora - Nesmysl. Svých zákonem stanovených práv vás Eula nezbaví.

Jan Souček 10.12.2011 11:01

Oveckoun
Detail: ackoliv jsem na PTR taky zkousel random LFR, tak si tam prece nekdo musel vsimnout ze to jde vylootovat vicekrat za tyden ne? Proc to teda nikdo nenahlasil ? Od ceho teda ty PTR jsou?
Poslední dobou PTR slouží spíš k nalezení bugů, které se pak vesele zneužívají po nahrání patche na live servery

Oveckoun 09.12.2011 17:14

Detail: ackoliv jsem na PTR taky zkousel random LFR, tak si tam prece nekdo musel vsimnout ze to jde vylootovat vicekrat za tyden ne? Proc to teda nikdo nenahlasil ? Od ceho teda ty PTR jsou?

Gigi2gigi 09.12.2011 16:12

Ještě jeden dodatek, aby si to pochopil. Zcela jasně porušili smlouvu se kterou souhlasili, musí tedy zcela jasně následovat sankce.

Gigi2gigi 09.12.2011 16:10

tommygun
Tady máte furt všichni strašně tvrdý kecy, aby jim dali perma ban atd...nejdřív by někdo z vás měl opravdu dostat perma ban aby pak mohl rozhodovat o tom, jestli ho dát někomu jinýmu.Každopádně z mýho pohledu je to chyba blizzu, prostě oni udělali chybu a teď za to trestaj ty kteří ji našli...proč jim to prostě nenechaj a nedaj jim to jako odměnu, protože když je to bug takovejch rozměrů, tak se těm guildám opravdu nedivim, že ho využili. Ano jistě, všichni maj kecy jak to neni fér, nejmíň 80% z vás by kdyby měli příležitost udělali to samý, ještě k tomu pod případným nátlakem guildy.Uznejte to lidi...prostě závidíte
Dobrý den,líbí se mi tvá hluboká myšlenka, nicméně tam máš spoustu zádrhelů. Allnei (možná to bylo k tomu druhému článku o tomto incidentu) tady kopírval výňatek ze smlouvy, se kterou všichni hráči wow souhlasili. Takže tvůj názor o tom, že je to chyba blizzu je naprosto zcestný a nesmyslný. Další věc ohledně závisti, wow nehraju na top úrovni, řekněme, že jsem naprosto průměrný hráč, ale je tomu tak, protože nechci být top, nechci se wowku věnovat tak abych hrál na top progress (a teď nemluvím o nějakém noliferství) a řekněme si upřímně může, se někdo, kdo vyhrál (nejen ve wow) pomocí podvodu, označit za nejlepšího? Těžko...

tommygun 09.12.2011 14:34

DaveL
hahaha pobavils..Závidět? Co? jejich blbost že bugujou a dostanou jen delší-než-maximální délku dočasného banu?ne.
Přečti si ještě jednou co sem napsal (celé) ne jen poslední větu...
Ellendway
Komu závidím? Ve Vanilla WoW jsem byl v jedné z nejlepších guild na světě a opravdu nemám komu co závidět. Kdybych měl tu příležitost, tak to stejně neudělám jako plno jiný WORLD TOP GUILD...
To má každej spoustu řečí jak by to stejně neudělal...i když bys to teda neudělal, tak se pak nediv ostatním gildám který to udělali, prostě využili příležitosti, když se všichni ostatní báli, jen je při tom chytli. Dle mého názoru je to stejně chyba blizzu...oni udělali tu chybu a trestaj za to hráče.
Jan Souček
Kluku, jediný, co jsem si z tvýho příspěvku vzal, je fakt, že tys o tom exploitu nevěděl a strašně tě to štve a proto se teď navážíš do těch, co ho odsuzují. Ten exploit nebylo žádný tajemství top guild a od spuštění patche to bylo normálně dohledatelný na internetu.. Takže abych se vrátil k tvému výroku - všichni z nás tu příležitost měli a přesto jsme ji nevyužili.
Ano pravda, nevěděl jsem o tom, nic mne na tom neštve protože wow už asi měsíc nehraju. Tvůj výrok dále nevyvrací nic z toho co jsem napsal, protože opravdu nemůžu vědět zda mluvíš pravdu, nebo taháš něco z rukávu. Ovšem i když to teda nebylo tajemství...tak je to chyba blizzu a ne hráčů.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet