Baron Rivendare

Historie

První impulzy

Baron Rivendare kdysi býval bohatým zemanem a dobrým přítelem Kel'Thuzada. Jak šel čas, Rivendare padl pod nekromancerův vliv a pomohl mu položit základní kameny Kultu Zatracených (Cult of the Damned). Rivendare díky známosti s mocným nekromancerem získal titul a moc, kterou disponovali rytíři smrti. Baron Rivendare bojoval svůj boj ve Stratholmu proti silám vyslaným Argent Dawn, aby se jeho města zmocnili. Slouží přímo Kel'Thuzadovi s nezastavitelnou silou a odhodláním; s odhodláním bránit své město co to stojí. Jednou z jeho největších radostí je postupné zkažení všech (speciálně paladinů z řad Argent Dawn), aby i oni posléze zaujali místo v jeho řadách.

Acherus a Scarlet Enclave

Když Pohroma vyslala armádu rytířů smrti do Eastern Plaguelands, aby si nárokovala Light's Hope Chapel, která pochovávala největší hrdiny, kteří kdy chodili po Azerothu, pustila se do toho se všemi dostupnými prostředky. Aby se to povedlo, Lich King vyslal v levitující nekropoli, Acherusu, i většinu svých schopných podřízených z Naxxramasu, jako byl Instructor Razuvious, Noth the Plaguebringer, Gothik the Harvester a další. Baron Rivendare také nezůstal vůči celé záležitosti lhostejný a tak přiložil ruku k dílu a dlouho v Acherusu pobýval, aby pomáhal highlordu Mograineovi v promýšlení účinné taktiky, která by vojáky Scarlet Crusade, kteří jim stáli v cestě, naprosto zahnala do kouta. Když se rytíři smrti pod velením Dariona Mograinea odtrhli od vůle Krále Lichů a vytvořili samostatnou frakci Ebon Blade, Baron Rivendare viděl, že je zradil právě jeden z Four Horsemenů a tak na žádost Kel'Thuzada jeho místo převzal. Poté jsme se s ním mohli setkat už jen v Naxxramasu, který levitoval nad Dragonblightem. Jeho místo ve Stratholmu převzal syn Aurius Rivendare.

Osobnost

Baron Rivendare je rytíř statné postavy, jeho obličej má světlý odstín doplňující aristokratické rysy. Bílé vlasy mu spadají po ramena, zatímco šála mu překrývá tvář (podobně jako u sira Zelieka). Jeho nebezpečné vzezření dokresluje kostěný rohatý oř, na němž většinou sedí a fialové runy září přes jeho antracitové brnění, kápi i runový meč. I když ho ve hře na konečném levelu zabijete na tři rány, nic to nemění na tom, že v reálném životě byste ho potkat asi nechtěli… protože co se týče lore, na levely se nebere ohled. Stav: Neznámy (Lore) Kde se nachází: Neznáme (Lore); dříve Stratholme, později Naxxramas Frakce: Pohroma, Cult of the Damned Rasa: Člověk Postavení: jeden z Four Horsemenů, dříve vládce Stratholmu Povolání: rytíř smrti Rodina: Aurius Rivendare (syn)

Naposledy upravil/a Mordecay 10.06.2014 v 17:45:30.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

VobogyVon 02.09.2022 02:33

Have you ever had erectile dysfunction <a href=http://cialisfstdelvri.com/>buying cheap cialis online</a> Topical lidocaine-prilocaine spray for the treatment of premature ejaculation a proof of concept study

MrVerasus 27.05.2012 18:45

Super článek....

Kalohan 26.05.2012 08:03

Jeho mount je zaujimavejsi D

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet